Şimdi Ara

Amber Güncellemesi (Sonunda geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
2
Favori
9.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

14 ağustosta avusturyada çıkacağı söyleniyordu.

Fransa'da çoktan OTA üzerinden dağıtıma başlandı 14 Ağustos'ta diğer ülkelere verilecek ama her ülkeye aynı anda verilir mi belli değil.

Telefonun dilini yada ülkeyi Fransa vs gibi yapsak alamaz mıyız güncellemeyi.

Sanmam telefonun bilgilerine göre dağıtıyorlar, imei falan.

Sağ olun

Dear nokia indian user. This message is for all nokia lumia using windows 8 version, model no- 520, 620, 720, 920, 925. Amber update is releasing either on 14-aug-2013 or on the releasing date of nokia lumia 925 in india which is in the last week of august 2013. This information is been said from nokia kolkata, wb, india executive. So we have to wait for it. And the download size is been confirmed 1.29gb and it should be able to download only through wifi connection in phone else download from nokia care suite or nokia software updater.

wpcentral de gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14 ağustos avustralya vodefone romlu aletler için yayınlacak.... bir yandan da çıkan haber var... Eylüle sarkabileceğini belirtmişler...

http://www.gsmarena.com/nokia_amber_update_coming_in_late_august_early_september-news-6566.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

14 ağustos avustralya vodefone romlu aletler için yayınlacak.... bir yandan da çıkan haber var... Eylüle sarkabileceğini belirtmişler...

http://www.gsmarena.com/nokia_amber_update_coming_in_late_august_early_september-news-6566.php

oyle bişi olsun ilk yapacağım şey ana avrat mail atmak olcaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

14 ağustos avustralya vodefone romlu aletler için yayınlacak.... bir yandan da çıkan haber var... Eylüle sarkabileceğini belirtmişler...

Temmuz dediler ağustos oldu şimdi eylül diyorlar ayıp okadar video var internette gösteripte vermemek gibi oldu ama Nokia nın bir bildiği vardır.

• Ertelendi mi yani güncelleme ama Fransa da dağıtıma başlamıştı hatta herkes aldı dıyorlardı ota üzerinden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhans35

Ertelendi mi yani güncelleme ama Fransa da dağıtıma başlamıştı hatta herkes aldı dıyorlardı ota üzerinden ?

Serverdan kaldırıldı güncelleme bu gün avusturalyada vodafone romlu cihazlar için çıkıcak tüm cihazların alması eylülü bulabilir

• Belli bişeydi yani nokiadanda bu beklenirdi symbiandada aynısını yapıyordu bunda sahada bekletiyor Türkiye rn don sırada gelir seneye bu yaz alırız güncellemeyi tamda 1020 almayı planlarkene :)

• htc 8 x kullanıcısyım fm radyo ve kamera ıcın lenslerı aldım.hatta 2 ay olmustur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qooqline

htc 8 x kullanıcısyım fm radyo ve kamera ıcın lenslerı aldım.hatta 2 ay olmustur.

Nokia Amber güncellemesini kendi cihazlarıniçin üretiyor ve özelleştiriyor.

• O kadar sürmez ya :D Nokia Türkiye yi sever

• İnşallah 14 u dediler bide 520 ye ertelediler 720 yede

• Arkadaşlar benim Lumia 920 ( Siyah) eşimin de 820 ( Siyah ) telefonu var. Bu ayın 16 da yani 2 gün önce her ikisine de yeni amber güncellemesini kurdum. Telefonları "Nokia Software Updater for Retail" programına bağlayarak güncelledim. Normal güncelleme ile daha gelmiyor amber. Bahsedilen tüm eklentiler 920 de mevcut. Ancak 820 "Data Sense" gelmiyor. Bu arada kotalı arkadaşlar için belirtmek istiyorum ki 920 için 1.40 GB, 820 için de 1.14 GB veri indirimi mevcut. Ayrıca telefonunuzu yedeklemeyi unutmayın. Skydrive ye yedekleme yaparsanız, rehberiniz, daha önce yüklenen programlar tekrar kurularak aynen geri geliyor. Birkaç telefon ayarlarınızda...
  • Telefonları güncelleştirirken fabrika ayarlarına getirmeden kurdunuz sanırım bende öyle yapıcam bricked olmasını istemiyorum telefonumun

• Telefona Data Sense gelip gelmemesi neye göre belirleniyor? Kimisine gelmiş kimisine gelmemiş...

• Evet sadece telefonları skydrive yedekleyip olduğu haliyle güncelledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 520 ye nezaman geleceği kesinleştimi
  • Tam olarak bende bilmiyorum ama internette biraz araştırdığımda beyaz 820 lere geldiğini, siyah 820 lere gelmediğinden bahsedildiğini gördüm. Sebebini bende anlamış değilim...

• "Nokia Software Updater for Retail" programına telefonunuzu bağlayarak denediniz mi?

• M.Serkan75 M kullanıcısına yanıt
    denedim daha amber gelmemiş hergün bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Serkan75

"Nokia Software Updater for Retail" programına telefonunuzu bağlayarak denediniz mi?

Bu akşam güncellemeyi planlıyorum. 1 adet siyah l820 ve 1 adet beyaz l820 güncelleyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.