Bildirim
Ambiglow'lu 2K 360Hz 10-bit QD-OLED “Philips Evnia 27M2N85”
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
4070ti altı karşılamaz demişsiniz de 3090ti ekran kartı çok rahat güncel oyunları 4k da oynatıyor. Ki 4k performansında 4070 ti yetersiz kalıyor bellek yetersizliğinden. Ha dlss3 teknokojisi biraz dengelese de aşırı detaylı oyunlarda yine yetersiz kalıyor. Hani msi 3090 ti suprim kullanıcısı olarak söylüyorum en güncel aaa oyunlarını 4k da gayet başarılı oynuyorum samsung odysey neo g9 monitörüm ile 🫣 -
Hocam sence 3090ti 4070ti'ın altı mı :D 4060ti 4060 3060 anlamında demiştir o lafı. -
Ne bileyim 4070ti diyip kestirip atınca üzüldüm ekran kartım acaba artık eskidi mi diye, alındım, gücendim 🤣🤣 -
Haberdeki linke tıklayınca IPS ekran yazıyor -
3090 ti 4070 ti'dan daha iyi bir ekran kartı zaten. Yanlış olmasın ama 4070 ti 3080 ile belki karşılaştırabilir. -
Mesele 4K oynatmak değil de 2K 360FPS sağlayabilmek aslında. CSGO, Valorant gibi oyunlar için mümkün ama mesela Warzone için yüksek kalite ayarlarda 2K 360FPS için en az bahsettiğim gibi bir kart gerekiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X