28" Philips 288E2A /4K (3840x2160)/IPS 60Hz 4ms/10 Bit (8Bit FRC)/DP 1.4/(2x3Watt Hoparlör) 2860 TL 28" Philips 288E2A https://www.webdenal.com/philips-288e2a-00-mon-led-28-3840x2160-4ms-4k-60hz-hdmi_1023023.html 4K (3840x2160) IPS 60Hz 4ms 10 Bit (8 Bit + FRC) sRGB %120 NTSC %107 DP 1.4 (Monitörde bu çıkışın olması çok iyi) 2x3Watt Hoparlör Fiyat : 2860 TL Kutudan HDMI kablo çıkıyor Displayport Kablo Yok (bu şekide kullanabilirsiniz) Benim tavsiyem iyi bir kabloyla daha iyi görüntü alabilirsiniz Paugge Vesa Sertifikalı 2m Displayport 1.4 Kablo Çocuklar oyun monitörü değildir Kullanım Alanı Grafik tasarım Sinema Ofis (4k da yazıları daha net görürsünüz) YAZI NETLİĞİ Aynı boyutta çözünürlüğü yüksek olan monitörde yazılar daha nettir (bulanıklaşma daha az olur) 4K gereksiz diyenlere inanmayın 4K oyun dışında her alanda gereklidir (sinema - ofis - tasarım - grafik)
4K gereksiz diyenler cep telefonunu HD kullanıyor mu 4-5 yıl önce 4K tv gereksiz diyenler şimdi neden 4K dan aşağısını almıyor MİLLET MONİTÖRÜ SADECE OYUN OLARAK GÖRÜYOR Oyun oynamayacak kişiye 10000 tl lik ekran kartı önerenlerde çıkar https://www.philips.com.tr/c-p/288E2A_00/4k-ultra-hd-lcd-monitoer https://www.epey.com/monitor/philips-288e2a-00.html https://www.displayspecifications.com/en/model/a7ec205b < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Ekim 2020; 21:27:18 > |
28' Philips 288E2A /4K (3840x2160)/IPS 60Hz 4ms/10 Bit (8Bit+FRC)/DP 1.4/(2x3Watt Hoparlör) 2860 TL
-
-
60 hertz...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hzibrahim
60 hertz...konuda
1 - 60hz belirtilmiş
2 - Çocuklar oyun monitörü değildir
ne diyeyim ben sana
3 - herkes oyun oynayacak diye bir kural mı var
4 - 28/27" 4K 144Hz 10 bit DP 1.4 cihazların ne kadar olduğunu öğren
5 - Bu çözünürlükte oyun oynanmaya çalışmak ne kadar doğru
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 9 Ekim 2020; 14:4:58 > -
Görmemiştim. Sakin :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ürün gayet iyi görünüyor ama keşke sabit bir monitör değil de kızaklı ve döndürülebilir sisteme sahip bir tutacağı olsaydı...
-
quote:
Orijinalden alıntı: AntocioÜrün gayet iyi görünüyor ama keşke sabit bir monitör değil de kızaklı ve döndürülebilir sisteme sahip bir tutacağı olsaydı...
pivot olsa +1500 tl fiyat olurdu ayak fena değil kibar
2860 tl ye 4K - DP1.4 - 10 bit güzel seçenek
şuan monitör yurt dışıyla aynı fiyata satılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 9 Ekim 2020; 16:15:52 > -
Haklısınız, 350-500 TL arasına masaya kurulan hareketli sistemlerden de alınabilir. Bütçem olsa monitörü kaçırmazdım, 144-240hz istesem de doygun görüntü de istiyorum fakat hepsi birleşince bütçe inanılmaz artıyor. Güzel fırsat, teşekkürler.
-
Geçen günlerde almayı düşünüp ciddi bir ışık sızma sorunu olduğunu keşfetmiştim. Artı ergonomik özellikleri de kısıtlı.
-
Fiyat güzel ama devir keseye sahip çıkma devri, yarın ne olacağı belirsiz. Acelesi yok, FHD de yeter.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gkonGeçen günlerde almayı düşünüp ciddi bir ışık sızma sorunu olduğunu keşfetmiştim. Artı ergonomik özellikleri de kısıtlı.
panelde ekonomik olarak ne kısıtlaması var (2x3watt hoparlör koyması mı, son teknoloji DP 1.4 koyması mı, 4K olması mı, 8bit + frc olması mı ) pivot ayak dışında bir kısıtlama görmüyorum ayakta o kadar kötü değil iyi
https://be.hardware.info/monitoren.8/philips-288e2a.581130#testresultaten
kalibrasyon sonrası ışık sızması böyleyse çok iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 9 Ekim 2020; 17:5:16 >
-
vesa yok sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: kralkargavesa yok sanırım
Vesa montajı var diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 9 Ekim 2020; 16:59:16 > -
Alınır mı arkadaşlar Xbox öne x veya series x için kullanmayı planlıyorum. Bi ihtimal PC ye de bağlayabiliri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parlaklık düşürme/gama ayarı değiştirme haricinde ışık sızmasını etkileyecek nasıl bir ayar yapılabilir ki?
-
Ergonomik denilmiş...
-
quote:
Orijinalden alıntı: x X xParlaklık düşürme/gama ayarı değiştirme haricinde ışık sızmasını etkileyecek nasıl bir ayar yapılabilir ki?
ilk başta dediğiniz ayarlar kalibrasyon
ikinci dediğiniz çok tehlikeli paneli sökmek sökende %90 düzeltemez
-
quote:
Orijinalden alıntı: KustumizeErgonomik denilmiş...
DP 1.4 çıkış koysunlar Displayport kablo koymasınlar önemli değil
Pivot ayak koymamışlar ucuz olduktan sonra önemli değil
Fazladan usb 3.1 koymamışlar önemli değil
diğer hiç bir özellik kısılmamış cihaz 144 hz olsa 4 katı fiyat olurdu oyun için alınmayacaksa bu da sorun değil
-
Tamam
-
28 inçte 2k üstü zorlama hiç gerek yok kusura bakmayın.
yani şöyle gerek yok elbet ne kadar çözünürlük o kadar iyidir, fakat 2k çözünürlük seyir keyfi ve gözün algılaması açısından yeterlidir, 2k olduktan sonra hertz değerini yükseltmek 4k'ya yükseltmekten daha çok getiri sağlar ister oyun oyna ister oynama hertz her anlamda bu iki seçenek arasında daha mantıklı tercih olur.
31-34 inç'den bahsediyor olsak 4k belki diyebilirdik ama değil 28 inç 4k için lüks hertzi arttırmak varken.
ayrıca panel gerçek 10bit değil frc'yi sayma.
hele bir de bunu kullanan kişi oyun oynayacaksa vay haline son oyunları 4k'da akıcı oynayabilmek için bir 10 bin tl'de ekran kartına vermesi gerekecek. insan milyonda bir bile olsa grafik kartını kullanacağı uygulama oyun açar, malesef 4k'da oyun oynatacak babayiğitler de sıcak fırsatlarda ölücü mode gezmezler zaten.
bu yüzden mantığa ters bir monitör olarak kalıyor.
27-28 inçte 2k görüntü+144 hz daha mantıklı seçim hiç oyun oynamam diyorsan da 31-34 inç veya gerçek 10bit panel 4k olsa yine anlardım.
-
yukarıda yazılanları iyi oku
artık kopyala yapıştır
konuda
1 - 60hz belirtilmiş
2 - Çocuklar oyun monitörü değildir
ne diyeyim ben sana
3 - herkes oyun oynayacak diye bir kural mı var
4 - 28/27" 4K 144Hz 10 bit DP 1.4 cihazların ne kadar olduğunu öğren
5 - Bu çözünürlükte oyun oynanmaya çalışmak ne kadar doğru
diyelim ki ben çizim programı kullanıyorum, yazıları daha net görmek için ofis programı kullanıyorum veya sinema izleyeceğim ...
arabadan inip eşşeğe binmek olmaz mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Ekim 2020; 3:59:4 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
konuda 1 - 60hz belirtilmiş 2 - Çocuklar oyun monitörü değildir ne diyeyim ben sana 3 - herkes oyun oynayacak diye bir kural mı var 4 - 28/27" 4K 144Hz 10 bit DP 1.4 cihazların ne kadar olduğunu öğren 5 - Bu çözünürlükte oyun oynanmaya çalışmak ne kadar doğru |
Fiyat güzel ama devir keseye sahip çıkma devri, yarın ne olacağı belirsiz. Acelesi yok, FHD de yeter. |
Benzer içerikler
- deepcool morpheus
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- msi shout out
- epson l3260 yorumlar
- terabox güvenilir mi
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X