1295 TL Acer EG240Y UM.QE0EE.P07 Pbipx 23.8' 2 MS 165 Hz HDMI+DP FreeSync Full HD IPS Panel

-
-
Bu forumda 2 tane daha cohannan olsa, gerçek sıcak fırsatlar seviyesinin üstüne çıkarız. Emeğine sağlık cohannan.
-
@gun cohannan'ın maaşa zam lütfen.
-
Bu monitörün sıkıntısı ne 165hz için fazla uygun sanki :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Panel harici artısı olan bir yanı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mesela ne gibi bir artı arıyosunuz. Piknik masası yerine filan mı kullanılamıyor. scotter'e mi donusmuyor. nedir mesela.
-
Tesekkurler. Bugun kurulumunu yaptim. Bu giyat icin basarili bir urun. Yuksek beklenti icinde olan arkadaslari memnun etmeyebilir. Bir de.monitor en ufak bi darbede sallaniyor. Pek stabil degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzelce anlatmayı deniyorum.
En başta ergonomik olarak sadece aşağı 5 yukarı 15 derece hareket edebiliyor. Pivot özelliğine veya yükseltip alçaltma yapabilen bir standa sahip değil. Ayrıca standı kalitesiz ve mouse'a haşin davransanız bile sallanabiliyor. Üründe kullanılan plastik acayip uyduruk, dokunduğunuzda çatır çutur sesler çıkarıyor. Hadi dokunmadınız diyelim, monitöre neden dokunasınız? Bu sefer de bu durum şu şekilde karşımıza çıkıyor. Monitör yüksek tazeleme oranında çalıştığı için haliyle ısınıyor, bilgisayarla işimiz bitip kapattıktan sonra plastik soğuyor ve yine bu tarz sesler geliyor. Bunların dışında dahili bir hoparlöre sahip değil. Birden fazla hdmi girişine sahip değil, kolay kontrol için joystick'e sahip değil vs. Genel olarak ucuz bileşenlerden imal edilmiş ucuz ama eli yüzü düzgün bir ürün.
Ben ürün veya paneli kötü demedim, fiyatına göre alınabilir bir ürün olduğunu farklı konularda dile getirdim ki kendim de kullanıyorum. Sadece üzerine bir miktar ekleme yaparak daha fazla özelliği olan veya daha kaliteli modellere bakılabileceğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 15 Ekim 2021; 21:24:11 >
-
Monitörü kullanmadan yorum yaptğını dusunmustum ama yorumun sonunda sende fiyatına gore alınabiliecek bir montör oldugunu soyluyorsun.
peki bi miktar ekleme yaparak hangi monitörü alabiliriz mesela.
-
Monitör ihtiyacım var en fazla bu fiyat aralığında. Şimdi monitörü alacağım, büyük ihtimalle eşşek kadar ışık sızması olacak monitörde ve iade için kırk takla veya thh yolu gözükecek. Ölü piksel ihtimalini katmıyorum işini içine daha.
Amazon'dan bakıyorum, orada da fp bir monitör yok şu anda.
-
Geçenlerde Aoc 24G2U modeli 1500 lira seviyelerinde son zamanların dip fiyatını görmüştü, söylediğim hemen her eksikliği giderebilecek aynı segmentte bir monitör.
En Beğenilen Yanıtlar

Bu forumda 2 tane daha cohannan olsa, gerçek sıcak fırsatlar seviyesinin üstüne çıkarız. Emeğine sağlık cohannan. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X