Şimdi Ara

AMD 11.5 sürücü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HD 6990 ekran kartına beraberinde gelen sürücüyü kurduğumda (11.2) windows 7.9 puan verdi. Ondan sonraki ya da son sürücüyü kurduğumda 6.0 puan veriyor. Ayrıca performans düşüşüde var. Bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Win7 X64 SP1

• Driver kalıntıları kalmış olabilir, aşşağıda linkini vermiş olduğum konuyu inceleyin
    http://forum.donanimhaber.com/m_46100272/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46100272
  • quote:

Orijinalden alıntı: leech

Driver kalıntıları kalmış olabilir, aşşağıda linkini vermiş olduğum konuyu inceleyin
    http://forum.donanimhaber.com/m_46100272/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46100272

Sıfırdan kurdum bir çok kez windows u şimdi linkteki yöntemide denedim olmadı yine aynı. SSD' nin puanıda düştü.
  • Güç kaynağın, işlemcin, anakatın kısacası bilgisayar bileşenlerin nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leech

Güç kaynağın, işlemcin, anakatın kısacası bilgisayar bileşenlerin nedir ?

i7 2600k
    asus p67 deluxe
    amd hd6990
    corsair 120gb ssd firmware 2.0 yüklü
    highpower gold 1200 watt psu
    samsung 23'' bx2350
    corsair 8gb
    segate 1 tb hdd
    wd 1tb hdd

CCC fabrika ayarlarına getirdim yeniden değerleme de 7.9 aldı 11.5a hotfixle.
    Sürücüyü sıfırdan kurup ayarlarını en sona getirdikten sonra mesela 1920*1080 de düşük puan veriyor. Aslında puan önemli değil TDU 2 de denedim o şekilde oyun performansında ciddi düşüş oldu o yüzden. İlginiz için teşekkürler.
    bütün sürücüler en son sürüm.
  • her sürücüde malasef performans artışı olmuyor amd çalışanları daha bunu başaramadılar daha önceden çıkan sürücüden memnun

kalmayanlar eski sürücülere geçip yaptığına pek çok kez şahit oldum belki şimdilik sizde böyle çözebilirsiniz gelecek ayki sücüyü bekleyin derim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaeski39 -- 19 Mayıs 2011; 0:44:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeski39

her sürücüde malasef performans artışı olmuyor amd çalışanları daha bunu başaramadılar daha önceden çıkan sürücüden memnun

kalmayanlar eski sürücülere geçip yaptığına pek çok kez şahit oldum belki şimdilik sizde böyle çözebilirsiniz gelecek ayki sücüyü bekleyin derim :)

Öyle yapmak lazım 11.2 şu an ki en stabil sürücüye benziyor. sistem için baya para harcadım. böyle olunca biraz canım sıkıldı. Teşekkürler iyi geceler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    16 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bahsetmiyosun ccc'den ayarları sona getirdiğini Neyse sorun ordan kaynaklı ve bazı oynunlarda olabilir bu tarz sorunlar mesela söylediğin oyunda yani tdu2de cfde sorunlar olduğu söyleniyordu, ondanda kaynaklanabilir
  • Bendede HD 2400 var yeni sürücüyü kurdum normalde 1600x1200 çözünürlükteydi yeni sürücüde bu çözünürlük kayboldu 1200X900 var maksimum, buda haliyle ekranı biraz bulanıklaştırıyor. Çözümü nedir acaba? sürücüyü kaldırdım eski sürücüyü kurdum sorun düzelmedi, sistem geri yükleme yaptım düzelmedi, Ekran kartım PciExpress. yani agp sürücüsünü filanda kurmadım neden böyle yapıyor acaba 11.5a'yı denedim ondada aynı sorunu verdi, eski sürücüdede aynı sorunu veriyor, AMD'nin yazacağı sürücüyüde :) Adamlar sürücü yazamıyolar bi türlü adam akıllı.
  • bende 1920x1080 üstüne cıkmazdı şimdi 1600x1200 kadar gidiyor ayarları kurcaladıydım
  • Tdu 2 neysede Tdu 1 bile 6990 kart ile rezil performans vermekte.Fps'ler gayet iyi fakat sanırım oyunun cf kartlara alerjisi var çünkü 5970 kullanırkende aynı problem vardı.Çözemediler gitti şu sorunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.