Şimdi Ara

AMD 1100T BE min fps sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genellikle çoğu işlemci ağırlıklı oyunlarda,ağır sahnelerde ve npclerin fazla olduğu anlarda fps baya bir düşüyor bu işlemciyle.Arasıra 32 fps gördüğüm oldu black ops multide.Ekran kartım gtx 570 dcu ii 850mhz de kullanıyorum ama ben min fps nin en az 50-55 arası olmasını istiyorum.Hangi işlemciyi önerirsiniz?

• komple sistem değiştirmek zorunda kalacaksınız amd işlemcilerin ne yazıkki min fpsleri kötü intele göre

ssd alarak belki sorunu çözebilirsiniz.

sistem özelliklerini belirtirseniz daha farklı öneriler de gelebilir
  • ASUS M5A97 EVO
    Patriot Gaming Ram 4gb ddr3 1333mhz
    Asus gtx 570 direct cu ii
    Amd phenom ii x6 1100t be
    Samsung 500gb 7200rpm hdd

Anakartım FX işlemcileri destekliyor fakat Fx işlemcilerde min fps sıkıntısı çekermiyim? Aynı ekran kartıyla arkadaşım 55 fps nin aşağısını görmedi (en ağır sahnelerde bile) black ops'da ve i7 2600k kullanıyor
  • bütcen vasrsa intel ellerinden öper yoksa önemli deil 32 fps akıcı 30 fps altından kork zaten insan gözü 30 fps üstünü farketmiyoz oynarken frapsı kapat oyunun keyfine bak
  • bu arada işlemci kaç ghzde?

biraz dokundurun 3.7 ghz falan olunca min fpsler ne durumda?
  • zaten anakartla oc profilinde 3.8ghz e çıkıyor işlemci sorunsuz.Yani anlayacağınız sistem full oc kullanıyorum ramler dahil fakat hala min fpsler yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil23 -- 21 Haziran 2012; 13:41:39 >
  • oc profilde 6 çekirdek birden mi 3.8 de yoksa turboyla mı o seviyeye çıkıyor

turboyu kapatıp tüm çekirdekleri 3.8 ghz şeklinde denediniz mi?

gamebooster vs gibi programlarla masaüstündeki şeyleri kapatıp oyuna girdiğinizde durum ne? bazen antivirüs oyun sırasında kasma vb şey yapabiliyor o yüzden soruyorum
  • Sanırım turboyla :S

Gamebooster kullanmam fakat oyuna girdiğimde bütün gereksiz şeyleri kapatırım.Antivirüs hariç tabiki fakat antivirüsle alakalı oldugunu sanmıyorum
  • 1100t'yi idam etmek icin black ops cok kotu bir bahane.oyun o kadar sorunlu ki acaip tweaklar cikardilar artik duzgun fps versin diye.bu kadar yamuga ragmen 2600k min fps'de bana misin demiyor.sorunlu oyun yuzunden sistemi mi degistireceksin ki denildigi gibi 30 fps alti problemdir.ben o oyunu takila takila oynadim ama sorunlu oldugunu bildigim icin umursamadim.her oyunda boyle dusuk min fps desen ben de derim degistir 2500 2600 intel diye ama oyle bir sey yok.
  • quote:

zaten anakartla oc profilinde 3.8ghz e çıkıyor işlemci sorunsuz.Yani anlayacağınız sistem full oc kullanıyorum ramler dahil fakat hala min fpsler yerde

Aynı sorun bende de var malesef o yüzden intele geçiyorum zaten bariz ilginç bir olay bu amd yi çok severim ama yıllardır kendini pek geliştiremedi sanki ya da yazılım üreticileri bu konuda cinlikler yapıyor çünkü 1100T kötü bir işlemci değil ama bazı oyunlarda gerçekten adamı rezil ediyor intele nazaran.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.