epox or abit alcam diğerleri elendi yani:) ama abitte pahalı ondan epoxa doğru düşünüom artık!
Benceden epox 8rda3+ alman.çok iyi bir anakart.fakat satada istersen asusA7V600 almanı tavsiye ederim.nede olsa asus kalitesi. saygılarımla.
dostum onboard ekran kartı olmiyazaksan msi kyn2 delta ilsr al epox u bukadar övselerde bugüne kadar daha fazla sorun çıkartan bir kartla karşılaşmadım...abit konusuna gelirsen oda o/c için yapılmış en iyi anakart ama o/c la işin olmadıktan sonra hiç bir işine yaramaz.. asus a7nx8-deluxe u onerırım ama oda bayadır var yanı sonuc olarak en kaliteli ama ilk çıkan nf2 lerden bilemiyorum ben o/b ekran kartsız alsam ya onu alırdım yada msi k7n2delta ilsr... nekadar paran var bilmiyorum ama aopen 103+kdv gf4 ü var üzerinde gürültüsüz ve sorunsuz...bunun dışında birşey düşünürsen 130+kdv sadece board a vericeksin en az...üstünede 50+kdv ye bi gf4 takıcaksın aynı sey olucak yani 100dolarla yakın bir performans olucak hissedilir bir fark için 100+kdv lik bir ekran kartı takman lazım 230+kdv hadi öptüm hem foruma girmene sevindim :))
asusa baktım bende bgn bana üzerinde vga var dedi tempo bilg! ewe geldim hmn bi bakim netten die öle bişi gerçekten göremedim! bilen warsa o/b vgalı olanı warmı die bi aydınlatırsa beni sevinirim...
cidden vgalı deilse biras tuzlu olcak gibi:(
Epox 8RDA+ rev 2.1 ilk çıktığında almıştım.Stabil, fazla pahalı değil,üzerindeki ses kartı iyi, o/c edebiliyorsun.2500+@3200+ kullanıyorum sadece vcor artırdım biraz, o kadar
yurtdışı bazı forumlarda abit nf7-s in ses kartının nedense iyi olmadığını söylüyorlar...var mı böyle birşey ya da diğerleriyle farklı mı
Fiyat/performans oranı en yüksek kartlarda biri olan EPOX 8RDA+ nForce 2 ULTRA 400 v2.1 öneririm. EPOX 8RDA3+'dan en önemli farkı güney köprüsünün MCP-T olması, yani APU (Audio Processing Unit)'i olup 5+1 decoding ve sesle ilgili diğer işlemlerde sistemin işlemcisine yük olmaması. EPOX 8RDA3+'nın ise SATA hard disk desteği ve 1 değil 2 adet ethernet potu var, ama sesle ilgili tüm işlemleri sistemin işlemcisi yükleniyor.
aopen alıorm fiyat performans vs ve kullanan güvenilir arkadaş tavsiyesi ile...
Takdir ederim sen bilirsin...
nforce2 ultra 400
aopen ak79-max vga+sound aldm ama henüz deneyemedm... nf 2 400 ! sata var fireware var sağlam bi kart dio herkes ama bakças artık:))
aopen ak79g-max yani:)
binlerce kere soruldu binlerce kere de detaylı cevap verildi... biraz araştırsanız...[ban]
HAYIRLI-UĞURLU OLSUN. YENİ ANAKARTINIZI GÜLE GÜLE KULLANIN.
saol braveheart:)
hadi hayirlisi keske benimde olsa:*)))P
booster kardeşim yaklaşık 3 aydır bir AMD aşığıyım.ve uzun zamandır araştırıyorum.bence şu an alabileceğin en iyi anakart MSI 6570 K7N2 delta ILSR.yazdığım linke tıkla bi kontrol et özellikleri. http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?no=1&s=4k5d3V2ejiuzD9blfuHI ve Nforce2 den şaşma sakın kt400/600 falan alma. Bu arada tüm arkadaşlar eğer ki bu konudaki fikrimi çürütek bir bilgisi olan vatandaş varya, açıkçası halen araştırıyorum.bu karttan daha iyisi(tabi Permornomik) yok herhalde değil mi?
Sevgili JPM, senden daha iyi pilotlar oldugu gibi, MSI dan daha iyi AMD kartlarida var :)
esprisi bi yana MSI in o karti ii.. ama epox ve abitin nfs7 modelleri daha cok tutulan kartlar.. ben bir tesaduf eseri epoxun kt600 ünü aldım .. kendime topladıgım bu bilgisayardan sonra nf2 ultralı bir cok bilgisayar kullnadım ve hatta MSI li bir bilgisayarida bizzat topladim .. sunu acik yureklilikle soyleyebilirimki, hic biri kt600 umden daha stabil diildi... tabi bunda baska etkenlerin rolude mutlaka vardır.. mesela RAM gibi .. bir baska dostumda yine tesadufen Gigabyte in kt600 unu aldi.. son derece memnun ve bir oplama makinadan beklenmeyecek kadar stabil oldugunu belirtiyo .. sahis gorusum 130 dolar +kdv verip abit veya yine o civarda rd3+ almak yerine 70 dolar civarındaki gigabytenin yada epoxun krai(SATA lari bile var) sini almak iyi bir secim olabilir..