bu işlemci ile kullancam en sorunsuz kartı almak istiorum fikirler için şimdiden teşekkürler...
epox + gf4 vga mı yoksa
Aopen AK79G-VN Nforce II o/b gf4 mü önerirsiniz
Ben ABİT AN7 öneririm...
Nforce II daha kolay çözüm bence. 3D mark 2001 de 5900 falan alıyo. Ekran kartını ayrı alacaksan bi de onun için araştırma yapman gerekecek. Böyle yapacaksan Winfast A180' i tavsiye ederim.
neden onu önerdin x2yk arkadaşım? amd yi ilk defa toplıcamda bilgim yok anakartlarıylada ilgili... sadece duyduklarımla idare ediom!
saol bayense ilgin için...
Benim sana tavsiyem direk Epox 8RDA3+ modelidir.Al sonraki 1-2 sene de kafan rahat eder.
bende epox rda+ var gayet iyi ama forumlarda abit NFS 7 öneriliyor özellikle O/C için aklında olsun
epox 8rda3+ ile 8rda+ farlı bişi mi yoksa aynı mı? farklıysa fiyat farkı nedir?
Booster arkadaşım bende bir hafta içerisinde amd sistem toplayacağım ve amd de bana göre en iyi anakart abit nf7-s ti abit şimdi an7 yi çıkardı üzeinde guru çipi var ve daha iyiymiş bende xp2500+ barthon kullanacağım bu sistemde birde 95$+kdv ye Epox Rda+ anakart oda çok iyi diyorlar ama abit alırsan 130-160$ arası bir şey sana kalmış ikisinden biri iyi bende acemiyim ama bu forum sayesinde bayağı bilgim oluyor...
ASUS A7N8X-X tavsiyemdir. nForce2 desteğiyle tüm VIA`lı anakartlardan daha iyi. ASUS al kurtul sağlam ve garantili ama 20$ daha aza MSI K7N de alabilirsin tabi ama ASUS derim her zaman...
ASUS A7N8X VEYA +DELUXE
ECS nf2 ultra-400 kendisi gibi fiyatıda harika 65 $- 70$
Abit NF7-S diyorsunuz da çok pahalı oda 3 aydır adamlar fiyat düşürmedi . El insaf V600 Chipsetler 80$'da geziyor . Bence fiyatına göre Epox 8KRA2+
abit an7 yada nf7-s derim ben
8RDA3 de SATA var ama sana önerim Epox 8RDA+ rev 2.1 almandır ses kartı mükemmel soundstrom bu kart alınır ya da Abit al derim. Bende de Epox 8RDA3I var oda sorunsuz.
Ewet 8RDA3+'da SATA var.Ben de 8rda kullanıyorum imzaya bak. Isıda sorun yok.Abit'e de(Nf7s) iyi diyolar ikisinden birini tercih et derim.
Bence Sata'lı bir kart al . Sırf kabloları için alınır getirdiği rahatlık vs cabası . Nforce istersen Epox 8RDA3+ olabilir