arkadaşlar bende asus a7v8x-x anakart ve amd 2500+ var. power supply olarak gerçek 300 wattlardan aldım. sorunum şudur. hergün olmasa bile 3-4 günde bir kitleniyor ve yarımda saat uğraşıyorum yok power supply atx kablosunu çıkarıyorum yok bios sıfırlıyorum ancak açılıyor. işlemcinin üzerine kendi fanının haricinde 3 tane daha kasa fanı var. bios ayarlarında 11x ve 166/33 de lütfen yardımcı olun...
peki yazılımsal bir şey dikkatini çektimi.? yani kilitleniyor derken direk çakılıyormu= eger öyle degilse bir uygulama cihzı %100 alıyor olabilir...
ilk edfamı yaptı bir formattan sonra hallolurmu kasada fan var demek ıısnma sorunu yok (galiba ) ama diger sistem ozellıklerı fazla oldundan kasan yetmıyo olabılır sımdı bende ASUS A7V8X-X VE AMD 2500+ KULLANIYOM YANI SENLE AYNI :) KASAM 350 W CADOGEN 6061-CA VE HIC BİR SORUNUM YOKKKKKKKKKK
direk çizgi elektroniğe gönder elimde bolca o anakarttan var ve saolsun asustan soğudum o anakart yüzünden...şöyle düşün bir senede 10 tane bios update i çıkan (major update) anakarttan hayır gelirmi?
ayni anakarttan bende muzdaribim sorunu bios update yaparak cozdum. pc acip kapattiktan sonra yeniden acilmiyordu butun parcalari tekrar sok tak yine ayni bir sure sonra aciliyordu sistem. bios update sonrasinda duzeldi, uzun zamandirda yatiyor board su an ne haldedir bilmiyorum :)
aynı anakarttan bende kullanıyorum hatta aynı sistem.. aşırı ısınmadan sonra kilitlrniyor ve tekrar açmıyordu. ben ramlari 256 ddrtwinmos ve kinston yaptım problem haloldu. şuan 9 makinamda gayet iyi çalşıyor