bu fiyatlar düştü dendiği zamanlar ben tam işlemci alcaktım. o ara bir hafta 3000+ bulamadım 3200+ aldım. ve 3000+ lar hala yok piyasada.
bende var Ne kadar veriyon? Default voltaj 2520Mhz çalışıyo alet stabil ki ben pek anlamam overclocktan. Herhalde rahat 2800-2900e çıkar voltajla. Windowsta sıcaklık 34C normalde.Allah nazardan saklasın...
yeni amdleri yılbasından önce beklemeyin yeni partiler daha ucuza(buyuk ihtimal) 2006 dan itibaren gelecek...
124+kdv satıyorlardı burda forumda bas bas bağırıyorlardı fiyatlar düstü diye
pm attım sanırım ama , bende sana arkadaş a yollatmak kaydıyla sıfır ürünü istanbul dan alıp yollatırım.
120-125 dolar+kdv ye.
3000+ bulamadım 3200+ aldım
cbbwe 0542 dphw kodlu
bu e6 larda epey iyiyimiş.
3200@2600 mhz def v 32m 42m 52m vs stabil.
Saatlerce oyun oynadım. Ortam sıcaklığı 18-20 derece
Su + biraz valtajla( 1.5v) 2800 mhz yapar tahmin ediyorum. kimbilir belki 1.7v ile 3ghz sınırını zorlayabilirim.
Opteron kadar olmasada fena işlemci değil.
@mbukalemun 125+kdv ye sende mi var veya 140dolar altına satılan yer bilen va mı cumartesi alacam ben ama hala bulamadım 150dolar altına..
Biz arkadaşa geçen hafta sonu Exa'dan almıştık ama kalmadımı acaba ?
gıcık oldum bu şirketlere, golda sordum neden yok siz bilirsiniz dedim, cevap tam Gold luk "3200 lerin fiyatı düştü de ucuzladı ondan" demez mi?
exa da falan da yok. neyse ya beklicez yada 3200 alcas artık çünkü yok hiçbiyerde..
ayrıca gold da olsa da almam
satmaya niyetin varsa fiyatı pm atabilir misin.
quote:
Orjinalden alıntı: sbasol1981
bende var Ne kadar veriyon? Default voltaj 2520Mhz çalışıyo alet stabil ki ben pek anlamam overclocktan. Herhalde rahat 2800-2900e çıkar voltajla. Windowsta sıcaklık 34C normalde.Allah nazardan saklasın...
quote:
Orjinalden alıntı: mbukalemun
pm attım sanırım ama , bende sana arkadaş a yollatmak kaydıyla sıfır ürünü istanbul dan alıp yollatırım.
120-125 dolar+kdv ye.
mbukalemun benim için nope magazadan aldıktan sonra problem yok eğer online satış varsa dahada iyi olabilir aslında pm attım
Amd 3000+ bulamama sorununu yaşayan sadece sen değilsin kardeş
birisi bulabilirim dedi ve şimdi piyasada yok yahuu anamadım :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme