Şimdi Ara

AMD 3000+ 939 cpu bulamıyorum sıfır!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar piyasada bu işlemciyi bulamıyorum forumu takip ettim ama 130$ civarlarında oldugunu duydum ama piyasada 150-160$ a satıyorlar hala internette 130$ civarına satın alabileceğim online adres varmı acaba lütfen yardımcı olun tsk

• www.gold.com.tr
  • selam amd athlon 64 s939 3000+2.0 ghz 512k s754-box 135$+kdv ye sana verebilirim.
  • pardon ya gold.com.tr de yokmus
  • bana 130 değil 145 dolara kadar olur
    3000+ venice acil gerçekten yok galiba istanbulda.
    ama taxitle satış yapan bi yer olacak.
    bilen varsa bana da yardım pls.
  • Bu aralar 3000+ piyasa da bulunmuyor, ben mecburen 3200 lere yöneldim onlşarda da sıkıntı başladı, 3500 pahalı geldiği için 3200 de karar kıldım
  • allah allah amd uretim mi yapmıyor acaba
  • heuhu valaha ya bulamıyoruk bekliyelim bakalım 3-4 gün daha bekliyelim bakalım cıkacakmı cıkmayacakmı bu arada 754 pin satın almayı düşünmüyorum
  • www.sistembilisim.com dan bullabilirsin
  • www.sistembilisim.com dan bullabilirsin
  • eyvallah üstadım ilac gibi geldin :D
  • ama buradada yok be dostum kalmamıs
  • her yerde sıkıntı var ben bıle bıtaneyı zor buldum
  • bu 4453045 sitesindede online asp yi hatalı yapmışlar be :D
  • hadi yaa
  • AMD ile ilgisi yok,
    ithalatçılara soracaksın... ellerindeki stokları zararına satmak istemedikleri için ya eski fiyattan, ya hiç mantığı güdüyorlar...
    var birkaç firma 124 e temin edebileceğin,bulabilirsin. ya da sık dişini biraz... hatta herkes sıksın, aklı başına gelsin satıcıların !
  • üstat nereden temin edebilirim ki 124 e yeni partiler geldimi ztn mecbur satacaklarda işte bu hafta içinde alayım diyorum ya
  • 3200 bile bulunmaz oldu ortalikta.. yani zorla gidip sempron aldıracaklar adama..
  • bende gecen hafta exa'da bulamadım mecburen 3200+ aldık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.