arkadaşlar piyasada bu işlemciyi bulamıyorum forumu takip ettim ama 130$ civarlarında oldugunu duydum ama piyasada 150-160$ a satıyorlar hala internette 130$ civarına satın alabileceğim online adres varmı acaba lütfen yardımcı olun tsk
www.gold.com.tr
selam amd athlon 64 s939 3000+2.0 ghz 512k s754-box 135$+kdv ye sana verebilirim.
pardon ya gold.com.tr de yokmus
bana 130 değil 145 dolara kadar olur 3000+ venice acil gerçekten yok galiba istanbulda. ama taxitle satış yapan bi yer olacak. bilen varsa bana da yardım pls.
Bu aralar 3000+ piyasa da bulunmuyor, ben mecburen 3200 lere yöneldim onlşarda da sıkıntı başladı, 3500 pahalı geldiği için 3200 de karar kıldım
allah allah amd uretim mi yapmıyor acaba
heuhu valaha ya bulamıyoruk bekliyelim bakalım 3-4 gün daha bekliyelim bakalım cıkacakmı cıkmayacakmı bu arada 754 pin satın almayı düşünmüyorum
www.sistembilisim.com dan bullabilirsin
www.sistembilisim.com dan bullabilirsin
eyvallah üstadım ilac gibi geldin :D
ama buradada yok be dostum kalmamıs
her yerde sıkıntı var ben bıle bıtaneyı zor buldum
bu 4453045 sitesindede online asp yi hatalı yapmışlar be :D
hadi yaa
AMD ile ilgisi yok, ithalatçılara soracaksın... ellerindeki stokları zararına satmak istemedikleri için ya eski fiyattan, ya hiç mantığı güdüyorlar... var birkaç firma 124 e temin edebileceğin,bulabilirsin. ya da sık dişini biraz... hatta herkes sıksın, aklı başına gelsin satıcıların !
üstat nereden temin edebilirim ki 124 e yeni partiler geldimi ztn mecbur satacaklarda işte bu hafta içinde alayım diyorum ya
3200 bile bulunmaz oldu ortalikta.. yani zorla gidip sempron aldıracaklar adama..
bende gecen hafta exa'da bulamadım mecburen 3200+ aldık.