çok saol mehmetgsölediğin gibi işlmciyi 1.425 e getirdim ramleri 400 e çektim ve 1.825 voltageye getirdim ve önceden geçemediğim 250 fsb yi gördün şuanda cpu hızı 2750 stabil çalışıyo
sistem boşta değerleridir yüklenince en çok cpu diyot artıyo BilgiAlanı Değer Anakart 32 °C (90 °F)
BilgiAlanı Değer CPU 25 °C (77 °F)
BilgiAlanı Değer CPU diyot 34 °C (93 °F)
değerlerinde everest programı
yanlız bişey sorucam bu cpu diyot sıcaklığı nedir önemli midir?
diyor sıcaklığı hakkında bilgim yok malesef.yanlız işlemcş voltajını biraz düşürebilirsin.ben 267fsb de 1.3v kullanıyorum.Sende deneme yolu ile daha az voltajla çalıştırabilirsin.
bir ara am2 3500+ için bende çok uğraşmıştım.bu işlemci voltajsız pek gitmiyor.ben 1.50V a kadar çıkmıştım.2.75ghz gibi bir hıza ulaştım ama stabil olmamıştı. bir arkadaşın imzasında da var , bende 2.71ghz de tıkandım. sanırım bundan öte de giden yok.sınırıda bu olmalı.şu an imzamdaki durumuyla kullanıyorum yaklaşık 1-1.5 aydır.süper pi 31sn.
İbojan ;
işlmciyi 1.425 e getirdim ramleri 400 e çektim ve 1.825 voltageye getirdim ve önceden geçemediğim 250 fsb yi gördün şuanda cpu hızı 2750 stabil çalışıyo
yanlız senin imzanda ramlarein o\c lu gözüküyo bende ram olayında takıldım ramlarım ddr2 667 mhz ama anakarttan 400 e indirmeden 2750 fsb ye çıkmıom.
ram ayarlarıyla ilgili yorum bekliyorum arkadaşlar.
Ram ayarlarıyla ilgili yardım edebilecek kimse varmı
nedir bu timing ayarları yaw?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme