Şimdi Ara

AMD 3500+--INTEL P4 640 3200(ÇOK KARARSIZIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamda biri 18 teste geçmiş biri 12 testte geçmiş deyip işlemci seçmek doğru değildir sen ne için kullancaksan ona bakar oyun içinse amd yok masaüstü amaçlı kullancaksan intel bu arada
    intelin autocad performansını beğenmeyen arkadaş amd ile neler yapabilcek çok merak ediyorum
  • amd 3500 kullanıcısı olarak...işlemcimden gayet memnunum...al kullan derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 14 Ocak 2006 17:23:09 >
  • Isıma problemini düşün, sonra soğutmak için harcıyacağın parayı, soğuttuktan sonra çıkacak gürültüyü.

bence AMD'den şaşma
  • önce fiyat sonra işlemci karşılaştır bugün amd 3.7+ 239$ kaçmaz bir işlemci
    2. si senin testlerde baktığın 3.5+ eski çekirdek şimdi veniceler var...
    kafam rahat olsun dersen 10$ daha koy 3.7 al
  • 640 3200
  • vala yakın zamanda intel kulanmadım amd ise 3 senedir kulanıyorum ...amd athlon 2500xp+ şimdi.amd athlon 64bit 3200 vinece ...hiçbir kötü tarafını görmedim aksine gayet güzel ve stabil ama burda önemli olan bu işlemciyle beraber kulanacağın anakart, dd rem ,sata hdd ve psu vs diyer bileşenler bunlarda bir birlerine ayak uydurursa en az 3 sene , fazlazını bilemem performans açısından tüm kulanıcıları idare eder... intelde öyledir umarım ...
  • intel derim kesinlikle...
  • tabiki 3500,başka soru alalım
  • intelin hiçbir ürününün ısınmadan dolayı sorun çkarttığını görmedim de duymadım da
  • dalgamı geçiyosun,benim işlemci 70$ den aşagı inmiyor(2.0/2.8).intel lerin ii o/c olmamasının sebebi ısınma sorunudur
    quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

intelin hiçbir ürününün ısınmadan dolayı sorun çkarttığını görmedim de duymadım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

dalgamı geçiyosun,benim işlemci 70$ den aşagı inmiyor(2.0/2.8).intel lerin ii o/c olmamasının sebebi ısınma sorunudur
    quote:

intelin hiçbir ürününün ısınmadan dolayı sorun çkarttığını görmedim de duymadım da

hoca boşver tamam, inan anlatmana değmez...
  • +99999999999999999999999999999999999 DÜNYA 3 E AYRILIR KENDINI KANDIRAN İNTEL KULLANICILARI ,AMD KULLANICILARI VE İKİLEMDE KALAN TALİHSİZ ARKADASLARIMIZ.....
    quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

quote:

dalgamı geçiyosun,benim işlemci 70$ den aşagı inmiyor(2.0/2.8).intel lerin ii o/c olmamasının sebebi ısınma sorunudur
    quote:

hoca boşver tamam, inan anlatmana değmez...

• quote:

Orjinalden alıntı: freak_oe

+99999999999999999999999999999999999 DÜNYA 3 E AYRILIR KENDINI KANDIRAN İNTEL KULLANICILARI ,AMD KULLANICILARI VE İKİLEMDE KALAN TALİHSİZ ARKADASLARIMIZ.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 14 Ocak 2006 22:33:44 >
  • quote:

quote:

inmiyorda kitleniyor mu??ayrıca ben o.c. kelimesi kullandım mı???o.c. de intel önde dedim mi veya amd kötü dedim mi???intelin fazla ısındığı bi gerçek ama bende p3 vardı 80 dereceye çıkıyordu hiç kitlenmediben onu anlatmaya çalışıyorum inteli savunduğum yokzaten şuan bile X2 3800+ kullanıyorum. banane intelden amdden babamın oğlu değil ya hangisi iise onu alırım ama bazıları evladı gibi benimsiyor amd yi veya inteli

• bencede dünya üçe ayrılır:
    1-fiyat/performans açısından kendisi için en ideal işlemciyi alanlar
    2-birgün amd nin gelip:''size çok teşekkür ediyoruz.bizi her forumda savundunuz,övdünüz,satış rakamlarımızı arttırdınız.kazık yeseniz bile bizi tercih ettiniz.bu yüzden bu 1 milyar $ lik çeki kabul edin'' diye hayal savunanlar
    3-bilgisayar kullanmayanlar.

forumda bazı kişiler 2. grupta yer alıyor ve artık amdyi canlarının bir parçası olarak görüyorlar(birkaç intelcide de aynı durum sözkonusu)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nehaber

bencede dünya üçe ayrılır:
    1-fiyat/performans açısından kendisi için en ideal işlemciyi alanlar
    2-birgün amd nin gelip:''size çok teşekkür ediyoruz.bizi her forumda savundunuz,övdünüz,satış rakamlarımızı arttırdınız.kazık yeseniz bile bizi tercih ettiniz.bu yüzden bu 1 milyar $ lik çeki kabul edin'' diye hayal savunanlar
    3-bilgisayar kullanmayanlar.

forumda bazı kişiler 2. grupta yer alıyor ve artık amdyi canlarının bir parçası olarak görüyorlar(birkaç intelcide de aynı durum sözkonusu)

bunlardan biri sen olmalısın

• hayır benim anlamadığım bir işlemci yüzünden neden bir sınıfa dahil oluyoruz?
    zeka özürlüler ve akıllılar olarak sınıflandırılsak tamam anlarım da...
  • quote:

genellikle oyun oynamak,azda olsa kasmayan program kullanacaksan amd arkadaş;ama oyun meraklısı değilim genede oyun oynarım,ama programlarımı kitlenmeden kullanayım dersen intel derim

• quote:

Orjinalden alıntı: bugurcan

quote:

genellikle oyun oynamak,azda olsa kasmayan program kullanacaksan amd arkadaş;ama oyun meraklısı değilim genede oyun oynarım,ama programlarımı kitlenmeden kullanayım dersen intel derim

bi msj. yazdık elaleme alay konusu olduk ha.herkez beni orjinalden alıntı yapıyo sonra kakara kikiri.sildim anasını satayım bu ne ya hergelen bana çatıyo arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 15 Ocak 2006 0:11:13 >

• cck_yılmaz orda amd yi ben değil sen savundun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.