Şimdi Ara

AMD 3500+--INTEL P4 640 3200(ÇOK KARARSIZIM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

Orjinalden alıntı: bugurcan

quote:

genellikle oyun oynamak,azda olsa kasmayan program kullanacaksan amd arkadaş;ama oyun meraklısı değilim genede oyun oynarım,ama programlarımı kitlenmeden kullanayım dersen intel derim

bi msj. yazdık elaleme alay konusu olduk ha.herkez beni orjinalden alıntı yapıyo sonra kakara kikiri.sildim anasını satayım bu ne ya hergelen bana çatıyo arkadaş

ama komikti dostum yaw

• ayrıca AMD VS.İNTEL E DUR DİYELİM!!!.... adlı topici heretic1503 açmıştı nie o intelci gibi görünmüş????
  • quote:

quote:

quote:

quote:

genellikle oyun oynamak,azda olsa kasmayan program kullanacaksan amd arkadaş;ama oyun meraklısı değilim genede oyun oynarım,ama programlarımı kitlenmeden kullanayım dersen intel derim

bi msj. yazdık elaleme alay konusu olduk ha.herkez beni orjinalden alıntı yapıyo sonra kakara kikiri.sildim anasını satayım bu ne ya hergelen bana çatıyo arkadaş

ama komikti dostum yaw

hayır anlamadığım şu:herkes yazınca okey deniyor ben deyince oluyor.ben olayı basitleştirdim yoksa bende yazardım divx. te şu,oyunda şu,3d mark 05 te şu,03 te bu,01 de o diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 15 Ocak 2006 0:20:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nehaber

cck_yılmaz orda amd yi ben değil sen savundun

ben amd'yi savunmadım önerdim isterim ki intel de daha ucuza daha soğuk ve iyi işlemciler çıkarsın bu en çok beni ve cebimi sevindirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cck_ylmzzz -- 15 Ocak 2006 0:20:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

quote:

Orjinalden alıntı: nehaber

cck_yılmaz orda amd yi ben değil sen savundun

ben amd'yi savunmadım önerdim isterim ki intel de daha ucuza daha soğuk ve iyi işlemciler çıkarsın bu en çok beni ve cebimi sevindirir

intel daha ucuza daha soğuk işlemci çıkartacak???amd FX 5000 çıkardığında bi umut olur heralde

• Hayret bişi ilk defa bir amd 'ci intel al diyor.Kıyamet yaklaşıyor caliba...(allah korusun)
    Bence de intel al:ne yalan söylim amd oyunda iyi intel auto cad,çizim vs işlemler...
    ama bence oyunda da intel çok geri değil.
    intel'in karalanma nedeni ısı ama o kadar da abartılacak birşey değil bence.
    Hem intel iyi olmasa neden laptoplar da hep intel işlemci kullanılıyo?ben amd li laptopları nadir görüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Cyber

slmm

ya zaten arkadaş fiyat konusunda bişey demiyor ki performans konusunda kararsız. Bence intel al derim sık oyun oynamıyosannn mimarlık müh. ortamında çizime dayanan ortamlarda p4 iyi gider diye düşünüyorum Amd'yi artık kötülemeyi bırakmak gerek bence hala bu tür çok eskiye dayannan söylentiler yüzünden bir çok kullanıcı amd alırken şüphe duymakta amd iyi gerçekten çok iyi ama kullanım amacına göre bir sistem en mantıklısı burada birisi bişey danışırken bir markayı överken diğerini kötülememek gerekir. Sonuçta biz ne intel'in elemanıyım nede amd'nin biz nasıl en iyi sistemle ne iyi verimi almaya çalışıyosak bize de danışan arkadaşların kulanım amacına göre yarı yolda bırakmayacak mantıklı şeyler söylemek en iyisi tabiki düşünceler farklı olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: ibrahim171

Hayret bişi ilk defa bir amd 'ci intel al diyor.Kıyamet yaklaşıyor caliba...(allah korusun)
    Bence de intel al:ne yalan söylim amd oyunda iyi intel auto cad,çizim vs işlemler...
    ama bence oyunda da intel çok geri değil.
    intel'in karalanma nedeni ısı ama o kadar da abartılacak birşey değil bence.
    Hem intel iyi olmasa neden laptoplar da hep intel işlemci kullanılıyo?ben amd li laptopları nadir görüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Cyber

slmm

ya zaten arkadaş fiyat konusunda bişey demiyor ki performans konusunda kararsız. Bence intel al derim sık oyun oynamıyosannn mimarlık müh. ortamında çizime dayanan ortamlarda p4 iyi gider diye düşünüyorum Amd'yi artık kötülemeyi bırakmak gerek bence hala bu tür çok eskiye dayannan söylentiler yüzünden bir çok kullanıcı amd alırken şüphe duymakta amd iyi gerçekten çok iyi ama kullanım amacına göre bir sistem en mantıklısı burada birisi bişey danışırken bir markayı överken diğerini kötülememek gerekir. Sonuçta biz ne intel'in elemanıyım nede amd'nin biz nasıl en iyi sistemle ne iyi verimi almaya çalışıyosak bize de danışan arkadaşların kulanım amacına göre yarı yolda bırakmayacak mantıklı şeyler söylemek en iyisi tabiki düşünceler farklı olabilir.

KARDEŞ BEN AYNISI DEDİM DEDİLER BİLMİYORUM İNŞALLAH SANA DEMEZLER.AMA HAKLISIN DERLERSE BENİMLE ALAY EDENLER ADAM TOPLAYIP TEK GELSİNLER!!!!!BU ARADA ALLAH'IN A SI HERZAMAN BÜYÜK YAZILIR FORUM BİLE OLSA

• ya ben intelde kullandım amd de kullandım..... intel oyunlarda pek geri kalmıyor tamam.... eeee bence amd de programlarda çok geri kalmıyor...kimse inteli karalamıyor... gerçektende sevdiğim markadır intel... ama amd ninde yerden yere vurlmaya çalışılması beni çıldırtıyor.... yiğidi öldürün hakkını yemeyin yaaa.... amd şuan taş gibi işlemciler yapıyor yaw
  • kalitede amd intele beyaz bayrak sallatti

AMD den sasma kalite istiyorsan
  • arrkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama konuyu açan kişi 2-3 msj. yazmış o kadarbana burayla ilgileniyo gibime gelmedibiz yazıyoruz öneriyoruz tartışıyoruz konuyu açanın UMRUNDA DEĞİL!!!!
  • quote:

arrkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama konuyu açan kişi 2-3 msj. yazmış o kadarbana burayla ilgileniyo gibime gelmedibiz yazıyoruz öneriyoruz tartışıyoruz konuyu açanın UMRUNDA DEĞİL!!!!

fitili ateşleyip tüymüş amcam bizde daha

• quote:

quote:

arrkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama konuyu açan kişi 2-3 msj. yazmış o kadarbana burayla ilgileniyo gibime gelmedibiz yazıyoruz öneriyoruz tartışıyoruz konuyu açanın UMRUNDA DEĞİL!!!!

fitili ateşleyip tüymüş amcam bizde daha

VALLA BİZDE DAHA İNTEL AMD KAVGASI YAPIYOZ.JKONUYU AÇANI BİR BULAYIM........

• m
  • en su an Intel Kullanıyom 2.8@3.2 ama AMd ler gercekten Fiyat olarak da Performans olarak da cok ustun zaten bende bu yaz tatilinde AMD 64 3500+ Socket 939 almayı dusunyom...
  • arkadaşlar machintosh bu intele veya amd ye rakip olamazmı biraz da bundan bahsedin
  • quote:

İLGİLENİYORUZ KARDEŞ.FAKAT BEN NEDEN MÜDEHALEDE BULUNAYIM.KONUYU BİLMEDİĞİM İÇİN TOPİCİ AÇTIM.BİLMEDİĞİM ŞEYE NEDEN MESAJ YAZAYIM.SENCE MANTIKLI DEĞİL Mİ?
    AYRICA BİRAZ YAVAŞŞŞŞŞ.

• quote:

Orjinalden alıntı: kasimguven

arkadaşlar machintosh bu intele veya amd ye rakip olamazmı biraz da bundan bahsedin

gece 2de yazdığım için bidaha başa alıyom topiği macintoshu en iyisi diye duydum bunun işlemcisi hakkında bilgisi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silverado

quote:

İLGİLENİYORUZ KARDEŞ.FAKAT BEN NEDEN MÜDEHALEDE BULUNAYIM.KONUYU BİLMEDİĞİM İÇİN TOPİCİ AÇTIM.BİLMEDİĞİM ŞEYE NEDEN MESAJ YAZAYIM.SENCE MANTIKLI DEĞİL Mİ?
    AYRICA BİRAZ YAVAŞŞŞŞŞ.

insan bi şeyler hımm,öyle mi,yok canım daha neler,e oldu gözlerim dolu,o kadar fark var ha vb. öyle hibişey yazmassan nerden bilelim takip ettiğini konuyu????sende fikrini belirt senin konun ne de olsa

• quote:

quote:

arkadaşlar machintosh bu intele veya amd ye rakip olamazmı biraz da bundan bahsedin

gece 2de yazdığım için bidaha başa alıyom topiği macintoshu en iyisi diye duydum bunun işlemcisi hakkında bilgisi olan varmı

kardeş o işletim sistemi değil mi???
  • quote:

quote:

quote:

kardeş o işletim sistemi değil mi???

evet o işletim sistemi ama işlemcisi de özel bildiğim kadarıyla macintosh marka ama bundan hiç bahsedilmiyor mesela nasa nın tüm bilgisayarları macintosh diye duydum çünkü amd olsun intel olsun bu kadar önemli sistemleri yönetemez zırt pırt kilitlenir herhalde. daha çok bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.