Şimdi Ara

Amd 3600x tray 1790 TL Amd 5600x 3185 TL Amd 5900x 5209TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
6.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5600x almıştım bi heves ama onu satıp buna mı geçsem acaba 😅
  • quas1modo Q kullanıcısına yanıt
    İptal olmaz hocam görüştüm firma ile bu işlemciler kendi depolarından kargolanacak direkt ellerinde mevcut.
  • Tornedo kullanıcısına yanıt
    Fiyat/ performans hangisi mantıklı ise onu tercih etmelisiniz.
    Ne kadara aldınız hocam?
  • usstaa U kullanıcısına yanıt
    3350 gibi birşeydi
    Sağolun hocam bende bakıyorum da son zamanlarda hic stok yok piyasada
  • usstaa U kullanıcısına yanıt
    Evet illaki düşer ama bekleyene kadar 3600x de iş görür sonra satarsınız stok gelince
  • dfs ve sitem bilgisayardan yıllardır alışveriş yaparım hiç bir sorunla karşılaşmadım tray+fanlı ürünlerde olabiliyor bazen gerçekten çok ucuz n11de var ama fiyatı farklı https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-5-3600x-38-ghz-am4-32-mb-cache-95-w-islemci-tray-1367658?magaza=dfsbilgisayar&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.71.6

https://www.sitem.com.tr/

• İndirim geldi arkadaşlar.
  • dükkanın hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf1653

dükkanın hayırlı olsun

Saolun beklerim çay kahve içmeye.

• 5900x'ten 3 ÇEŞİT vardı stoklarında nedense.

Ben de en ucuzu olanını, 5288 TL olanını sipariş geçtim. Umarım elime iade olmuş, hatalı bişiy gelmez de 100 200 liranın cimriliğini yapalım derken başımız ağrımaz.

• LeftEyeNine L kullanıcısına yanıt
    Neden 3 çeşit çünkü tüm toptancılarla bayilikleri var. Sisteme otomatik entegre oluyor ürünler. Sizin aldığınız işlemciyi demekki ucuza veriyor toptancı. Toptancıların bayi olan dfs ye satış fiyatları farklı farkı olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Neden 3 çeşit çünkü tüm toptancılarla bayilikleri var. Sisteme otomatik entegre oluyor ürünler. Sizin aldığınız işlemciyi demekki ucuza veriyor toptancı. Toptancıların bayi olan dfs ye satış fiyatları farklı farkı olabiliyor.

Vallahi böyleyse canıma minnet.

• Benim 5900X bir günde geldi DFS Bilgisayardan. Ayrıca @MALİ MÜŞAVİR 'in dediği gibiymiş olay - farklı tedarikçilerin fiyatları olduğu için öyle gözüküyormuş sitede. Yani aynı maldan 3 tane listelenmiş, en ucuzunu aldım ben, o da gayet iyi paketlenmiş ve kutulu geldi.

Bu vesileyle DFS'e teşekkür edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Benim 5900X bir günde geldi DFS Bilgisayardan. Ayrıca @MALİ MÜŞAVİR 'in dediği gibiymiş olay - farklı tedarikçilerin fiyatları olduğu için öyle gözüküyormuş sitede. Yani aynı maldan 3 tane listelenmiş, en ucuzunu aldım ben, o da gayet iyi paketlenmiş ve kutulu geldi.

Bu vesileyle DFS'e teşekkür edelim.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.