Anakart olarak B550 serisi öneririm. |
AMD 5600X mi i5 10400f mi? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AngelmaxUzun süre güncelleme yapmayacaksan, şu an imkanın varsa mutlaka ATX ve kaliteli bir anakart tercih et kardeşim.. B550 ya da X570 farketmez.. ikisi de işini görecektir..
Alıntıları Göstertavsiye üzerine bunu aldım hocam . teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mew The Legendtavsiye üzerine bunu aldım hocam . teşekkürler
Alıntıları GösterÇok iyi yapmışsın.. güzel anakart pişman olmazsın kardeşim.. güle güle kullan.. BIOS versiyonu güncel olmayabilir.. gönderirken BIOS güncellemesi yapılmasını isteyebilirsin..
-
quote:
Orijinalden alıntı: AngelmaxÇok iyi yapmışsın.. güzel anakart pişman olmazsın kardeşim.. güle güle kullan.. BIOS versiyonu güncel olmayabilir.. gönderirken BIOS güncellemesi yapılmasını isteyebilirsin..
Alıntıları Gösterçok teşekkür ediyorum :) bios güncellemesi yapılmasını istedim fakat yapamayacaklarını belirttiler. Geldiğinde bir şekilde yaparım artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mew The Legendçok teşekkür ediyorum :) bios güncellemesi yapılmasını istedim fakat yapamayacaklarını belirttiler. Geldiğinde bir şekilde yaparım artık
Alıntıları GösterEnteresan olmuş.. koskoca AMAZON firmasına yakışmayan bir tutum bence.. bu durumda anakart işlemciyi direkt desteklemezse, yani taktığında görmezse, ya bilgisayarcıya götürüp yaptıracaksın.. ya da eğer varsa, MSI anakartlarda olduğu gibi, işlemci olmadan USB flash disk ile BIOS güncellemesi yapacaksın.. ama önce denemelisin.. belki BIOS günceldir.. ve sorunsuz kullanırsın işlemciyi..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X