Şimdi Ara

AMD 5600X mi i5 10400f mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Angelmax

Uzun süre güncelleme yapmayacaksan, şu an imkanın varsa mutlaka ATX ve kaliteli bir anakart tercih et kardeşim.. B550 ya da X570 farketmez.. ikisi de işini görecektir..

B550: https://www.hepsiburada.com/asus-prime-b550-plus-amd-b550-ddr4-4600-mhz-oc-am4-atx-anakart-p-HBV00000VRY9X

X570: https://www.hepsiburada.com/msi-x570-a-pro-am4-ddr4-4400-mhz-oc-2-x-m-2-usb-3-2-hdmi-atx-anakart-p-HBV00000LKRIX

Alıntıları Göster
    AMD 5600X mi i5 10400f mi?

tavsiye üzerine bunu aldım hocam . teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mew The Legend

tavsiye üzerine bunu aldım hocam . teşekkürler

Alıntıları Göster

Çok iyi yapmışsın.. güzel anakart pişman olmazsın kardeşim.. güle güle kullan.. BIOS versiyonu güncel olmayabilir.. gönderirken BIOS güncellemesi yapılmasını isteyebilirsin.. AMD 5600X mi i5 10400f mi? 

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

Çok iyi yapmışsın.. güzel anakart pişman olmazsın kardeşim.. güle güle kullan.. BIOS versiyonu güncel olmayabilir.. gönderirken BIOS güncellemesi yapılmasını isteyebilirsin..  

Alıntıları Göster

çok teşekkür ediyorum :) bios güncellemesi yapılmasını istedim fakat yapamayacaklarını belirttiler. Geldiğinde bir şekilde yaparım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Mew The Legend

çok teşekkür ediyorum :) bios güncellemesi yapılmasını istedim fakat yapamayacaklarını belirttiler. Geldiğinde bir şekilde yaparım artık

Alıntıları Göster

Enteresan olmuş.. koskoca AMAZON firmasına yakışmayan bir tutum bence.. bu durumda anakart işlemciyi direkt desteklemezse, yani taktığında görmezse, ya bilgisayarcıya götürüp yaptıracaksın.. ya da eğer varsa, MSI anakartlarda olduğu gibi, işlemci olmadan USB flash disk ile BIOS güncellemesi yapacaksın.. ama önce denemelisin.. belki BIOS günceldir.. ve sorunsuz kullanırsın işlemciyi.. AMD 5600X mi i5 10400f mi? AMD 5600X mi i5 10400f mi? 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.