Şimdi Ara

AMD 6000 'mi yoksa q6600 'mü karasızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben bir sistem kurdum ama kafam çok karışık
    sistem şu :

AMD 6000X2 AM2+KENDİ SOGUTUCUSU
    ASUS M2A-MVP CF ANAKART
    KİNGSTON DUAL KİT 2X1 GB 800MHZ
    ASUS HD2900XT
    TAGAN 700 WT PUSU
    T.T ARMOR KASA

BU SİSTEMLE 3DMARK06 SKORUM 9500 LERDE VE BEN MEMNUN DEİLİM BİRÇOK OYUNU YÜKSEK AYADRA OYNUYORUM AMA SINIR NOKTASINDA GİBİYİM ..

SİZDEN ÖGRENMEK İSTEDİGİM ŞU :

SADECE ANAKART VE İŞLEMCİYİ ELİMDEN ÇIKARABİLİRİM VE Q6600 VE ASUS P35 ANAKARTA GEÇMEK İSTİYORUM İYİMİ EDERİM KÖTÜMÜ İŞİM İÇİNDEN ÇIKMIŞ DEİLİM ..
    MADDİ YÖNDEN EDECEGİM ZARARADA RAZIYIM EN AZINDAN BU KEZ PİŞMAN OLMAYACAGIM DOGRU Bİ SEÇİM YAPMAK İSTİYORUM .. YARDIMCI OLURMUSUNUZ

İŞLEMCİ VE ANAKART ÖNERİLERİNİZ NE OLABİLİR .?
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

• Elindeki sistem bence tatmin edici bir sistem, bence biraz daha bekle AMD'nin Phenom ve INTEL'in Peryn işlemcileri çıksın piyasaya ondan sonra değiştirme olayına girersin
  • BENCEDE ŞU AN MAKİNEN ÇOK İYİ 5 6 AY DAHA BEQLESEN DAHA İİ EDERSİN
  • önerilerin,iz için teşekkür ederim ama q6600 için yorumunuz nedir acaba AMD6000 ile kıyaslama yapılabilirmi? ghz degeri olarak amd 3.00ghz q6600 2.4 ghz .rakamsal olarak AMD ghz olarak üstün ama performans olarak hangisi iyi sizce .. ben aradaki kıyaslamayı merak ediyorum ..!
  • arkadaşlara katılıyorum.. q9450 + x38 alır paşa paşa kullanırsın..

q6600 vs. 6000+ (3dmark cpu skor karşılaştırması linkteki.. oyun performanslarına da bakabilirsin aynı menüden..)

http://www.thgtr.com/cpu/charts/index.html?modelx=33&model1=921&model2=871&chart=419

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzrcn -- 4 Kasım 2007; 11:27:06 >
  • bence q6600ama testlere bakarak sıstemını degıstırme derım kardes bıde benım sısteme bak ben ne yapayım

bence phenom ve peryn ı bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_33 -- 4 Kasım 2007; 11:33:05 >
  • hay allah razı olsun dur brn bi incelim bakim Tom's Hardware yalan söylemez .......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Intel mi amd mi toplasam
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeR^GeNeR@L

selam arkadaşlar ben bir sistem kurdum ama kafam çok karışık
    sistem şu :

AMD 6000X2 AM2+KENDİ SOGUTUCUSU
    ASUS M2A-MVP CF ANAKART
    KİNGSTON DUAL KİT 2X1 GB 800MHZ
    ASUS HD2900XT
    TAGAN 700 WT PUSU
    T.T ARMOR KASA

BU SİSTEMLE 3DMARK06 SKORUM 9500 LERDE VE BEN MEMNUN DEİLİM BİRÇOK OYUNU YÜKSEK AYADRA OYNUYORUM AMA SINIR NOKTASINDA GİBİYİM ..

SİZDEN ÖGRENMEK İSTEDİGİM ŞU :

SADECE ANAKART VE İŞLEMCİYİ ELİMDEN ÇIKARABİLİRİM VE Q6600 VE ASUS P35 ANAKARTA GEÇMEK İSTİYORUM İYİMİ EDERİM KÖTÜMÜ İŞİM İÇİNDEN ÇIKMIŞ DEİLİM ..
    MADDİ YÖNDEN EDECEGİM ZARARADA RAZIYIM EN AZINDAN BU KEZ PİŞMAN OLMAYACAGIM DOGRU Bİ SEÇİM YAPMAK İSTİYORUM .. YARDIMCI OLURMUSUNUZ

İŞLEMCİ VE ANAKART ÖNERİLERİNİZ NE OLABİLİR .?
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

Yani kardeş sen bu sistemi beğenmiyorsan ben ne yapayım yaw en düşük ayarlarda bile kasılıyor ekran kartı yüzünde Sende mis gibi 2900xt var bide x26000+ var onu beğenmiyorsun ama senin sorunun galiba yüksek 3dmark skoru eğer q6600 alırsan oyunlarda en fazla 5 fps artış sağlarsın oda gerekirmi bilmem ama işlemcin ve ekran kartın çok iyi ilerde phenom işlemcileri çıkınca anakartını değiştirmeden kullanabilirsin yeni phenom işlemcileri bence phenom'u bekle 5-6 ay çok rahat idare eder seni bu makina ama sen acele ediyorsan kap bi q6600 bide p35 anakart ama genede sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahaka90 -- 4 Kasım 2007; 15:59:06 >

• vga da clock yaparsan 12 13bin alırsın q6600 ile.

x2 6000 3d mark skorlarında engeller hd2900xt yi.
    ama oyunlarda asırı frenleme olmaz
  • Hocam ben amd x2 3800 (2.6 ghz) Nforce4 ddr 400 den. Q6600(3.6 ghz) , p35, ddr2 800 bir sisteme geçtim. Ekran kartım aynı kaldı 7900gs. Ama inan bu geçişten dolayı değilde ekran kartıma volt mod yapınca bir fark hissettim. Yani sentetik testler dışında bir fark görmen çok zor. Ama benim gibi aklına geleni yapmadan duramıyosan, al gitsin. Aklında olacağına kasanın içinde olur.
  • hata edersin. zaten 4 çekirdek destekleyen doğru dürüst oyun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.