Şimdi Ara

amd 64 için sogutucu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sonunda amd 64 3000+ s754 almaya karar verdim. dier alternatifim p4 3.ghz HT prescott tu. umarım dogru karar verdim. ekran kartı olarak 9800pro almayı düşlüyorum.

fakat bi sorum var size. amd içinden çıkan fan yeterli mi. yoksa hangi sogutucu fanı öneririsiniz.

• arkadasım eger o/c yapmıcaksan ve box alırsan amd nın fanı yetıyo..prescott ıcın bısı soleyemıcem.ama amd alırsan hayırlısı olur
  • o/c yapmıııcaksan yeterli eğer yapıııcam diosan TT Silent tower ucuz we işini görür yada en iisi Hyper6 tabii paran warsa Suluda alabilirsin...
  • Arkadasların da dedigi gibi o/c yapmayacaksan amd'nin kendi fanı yeter.Ancak o/c yapacaksan seceneklerin çok artıyor. Thermaltake Venus 11+,Thermaltake-Combo Cool veya Coolermaster-Aero 7 Lite fiyat olarak da uygun çözümler olabilir.
  • amatör bi kullanıcı için hızaşımı yaptıracaksa bile iyi....(hani biostan 3-5 fazladan çarpan gibi)
  • valla ben orjinal fan ile 2400 mhz o.c. yaptım
    sanslıyım galiba
  • bu arada carpan kitli amd 64 3000+ da.bazıları kilitli deigl diyor ama hikaye.kitli valla.ancak fsb ile o.c. yapabiliniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X4 620 için Anakart
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.