Şimdi Ara

AMD 64 İŞLEMCİLİ PC YE 32 BİT VİSTA HOME KURULURMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hepsiburada.com sitesinden bu linktenhttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd71093 MSI M670 AMD TURION 64+ MK-38 2.2Ghz 512MB 80GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR ( PARLAK EKRAN ) MS163232-048 marka bilgisayar sipariş verdim. Ancak işletim sistemi olarak yanında Linux işletim sistemi gönderiyorlar benimse elimde orjinal Vista Home 32 bit işletim sistemi mevcut. Elimdeki vista 32 işletim sistemini sipariş ettiğim MSI AMD TURION 64 BİT lik bilgisayara kurabilirmiyim? Yoksa Mecburen 64 bit uyumlu vista işletim sistemi mi almam gerekli beni aydınlatırsanız çok memnun olurum saygılarımla Hüseyin Tosun Maliye Memuru

• 64bit işlemcili bir bilgisayara isterseniz 32bit isterseniz 64bit işletim sistemi kurabilirsiniz.
  • peki 32 bit işlemcili bilgisayara 64 bit ultimate yüklenirse bi sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilbaba -- 28 Haziran 2007; 13:10:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilbaba

peki 32 bit işlemcili bilgisayara 64 bit ultimate yüklenirse bi sorun olur mu?

zaten 32bit işlemcili bilgisayarlara 64bit işletim sistemi yükleyemezsiniz.
  • Çok teşekkür ederim üstad inanın çok kafam karışmıştı çünkü 32 bit vista home işletim sistemini 64 bit vista home işletim sistemine yükseltemiyormuşuz. Yani 2. ye işletim sistemi almam gerektiğini sanmıştım. 64 bit lik bir bilgisayara 32 bit lik bir işletim sisteminin kurulabileceğini söylemeniz beni çok sevindirdi. Saygılarımla Hüseyin Tosun
  • kurmuşluğum var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.