Şimdi Ara

AMD 64 X2 4400 + SAPHIRE 690G 1250 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sorun neymiş arkadaşım biraz açabilirmisin? Merak ettim
  • Sanırım jumperlardan biri yanlış yerde ya da eksikmiş.
  • EVET O KELİME adı aklıma gelmedi jumper yanlış yerde ben den başka kimse ellemedi onlarda kabul etmedi ama sorun çözüldü
    ama anakartı işlemciyi takmadılar kızdım ağız dalaşı yaptım kızdım hakaret ettim bu nasıl müşteri memnuniyeti dedim çıktım servise gittim çalışmadı aldım parçayı tekrar gittim çalışmıyor dedim teknik servise indik çocuk ilgilendi jumper yeri değişmiş dendi düzeltti aldım eve geldim taktım bir iki ayar yapmam gerekiyor fazla anlamadığımdan yapamıyorum açılırken BIOS gözüküyor orda bir ayar yapmam lazım ama ne ekran açıldıktan sonra bir kere gidip geliyor bir o sorun var teşekkürler herkese
  • Bios'ta Load optimized Defaults yap ve save & exit yapıp çıkarsan, sorun kalmaz.
  • rica etsem adım adım söyliyebilirmisin bıos sayfasına girdim bulamadım

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Bios'ta Load optimized Defaults yap ve save & exit yapıp çıkarsan, sorun kalmaz.
  • anakartın MSI veya GİGABAYT ise gerçi farketmez load opitimize ye hangi F5 - F6- F7 bunlardan biri olacak otomatik eski biosu yükler sonra F10 yap evet de yani eski sistem ayarına döner kayıt edersin ASUS ta bu F5 ti galiba Sen Load Optumize yi bul yeterli on seç okeyle enterla birşeyler yap gerisine evet de çık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.