Bildirim
AMD 64 X2 4400 + SAPHIRE 690G 1250
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SANIRIM EKRAN KARTI ALMADIN VE 690G SEÇTİN FİYAT OLARAK İYİ AMA AMD 5000 ALMANI TAVSİYE EDERIM -
ben bu ürünü satın aldım artık bu. Ekran kartı niye yok ben özellikle almıyorum çünkü internet yeterince vaktimi alıyor oyun oynamaya vaktim yok -
keşke işlemciyi 4000+ alsaymışsın degmio 4400+ ile arasındaki 25 ytl lik farka -
arkadaşlar sistemi çalıştıramadım söktüm eski sistemimi kurdum çalıştı tekrar yeni sistemi taktım çalışmıyor bir püf noktası var benmi göremiyorum ana karta güç ulaşmıyor kablolarda zaten nereye takılacak ları belirtilmiş hata yapma şansın az bir bilen bir fikir verir se memnun olurum -
anakarta giden 20+4 pinlik ve işlemciye giden 4 pinlik baglantıyı dogru taktın mı ??? -
Hayırlı olsun arkadaşım. Bende 4200+ olanından aldım. Gayet iyi çalışıyor. -
heartles teşekkür ederim senin kide hatırlı olsun
freestyler arkadaşım
24 pinlik soket standart takılıyor ters takarsan zaten uymuyor ama
4 pinlik işlemcinin yanındaki yer o anakartta 8 pin olrak mevcut 4 pin açıkta kalıyor belki o problem diyorum -
bildigim kadrıyla 8 pinin soldan ilk 4 üne takacaksın diger 4ü boş kalacak -
Her şeyi denedim bugun ana karta elektrik veremedim -
star düğmesinin kablosunu anakart üzerinde doğru yere takamamış olma ihtimalin olabilir mi? -
star düğmesinin ne olduğunu ve şeklini tarif edebilirmisin
quote:
Orjinalden alıntı: wineleven
star düğmesinin kablosunu anakart üzerinde doğru yere takamamış olma ihtimalin olabilir mi?
-
start demek istedin evet özellikle baktım zaten kablonun ucunda yazıyor ana kartın üzerinde belirtilmiş nereye takıldığı ona dikkat ettim -
Eğer herşeyi yerli yerine ve doğru taktıysan ve hala çalışmıyorsa Power supply'in yetersiz olabilir. Markası ve verdiği güç nedir ? -
quote:
Orjinalden alıntı: heartless
Eğer herşeyi yerli yerine ve doğru taktıysan ve hala çalışmıyorsa Power supply'in yetersiz olabilir. Markası ve verdiği güç nedir ?
ilgilendiğin için teşekkür ederim
evet olabilir başka kasa olmadığı için deneyemiyorum 300 w ama onun için gold da gittim yaptığım sistemi söyledim kasa dedim 300 w kasa verdi o bendede vardı
belki şu konuda yardımcı olabilirsin kasam araba şeklinde olan kasalardan çin malı hani orjinal değil belki gerçeği 300 w çıkış vermiyordue diye düşünüyorum -
Eğer herşeyi doğru taktığından eminsen sorun psu'dur. Çünkü 300 watt uyduruk psu o sistemi kaldırmaz. En azından 450 wattlık bi uyduruk psu lazım ya da markalı 350 watt. Zaten uyduruk olanlar üzerlerinde yazan değerin altında güç veriyor.
İlgileneceğiz tabiki, hepimiz aynı forumun üyeleriyiz. Yardımcı olabiliyorsak ne mutlu. -
cumartesi aldım parçaları (elmadağ vatan ) çocuk takalım dedi kasa yanımda değil getirin takarız dedi
eyvallah
tekrar gelmem zor yarın getireyim dedim yarın pazar
pazar biz kapalıyız dedi ama topkapı vatan teknikservis takar dedi
eyvallah
pazar oldu on bir gibi sorupta gideyim dedim açtım telefon santral teknik servis dedim
telefonları sistem dışı nasıl ulaşabilirim dedim konu neydi dedim elmadağdan ...... aldım kasama taktırmak istiyorum
tabi tabi gelin takarlar söktüm bilgisayarı bindim arabama full dolu her yer neyse boş bir yer buldum arbayı park ettim
kasayı almayayım dedim bir sorayım dedim girdim içeri anlattım nededi biliyormusun
eğer bütün parçaları benden alırsanız takma işlemini yaparız
gülermisin ağlarmısın ülkemin haline
saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih70 -- 11 Kasım 2007; 23:12:35 > -
Esnaftan almamışsın malı yazık onu diyen insana. Müdürleriyle ya da sahibine söylersen, sorunu çözeceklerini düşünüyorum. -
aslında yanlış yapıyorum uğraşmam lazım
ama lanet olsun diyorum
ama ben şunu çok iyi biliyorumki o adam belli zaman sonra işten çıkartılacak
ve suçu hain patronda bulacak
yarın aldığım yere getirip aynı şeyi talep edicem büyük ihtimal yaparlar yapmazlarsa parça testi istiycem
çalışırsa problem bizim çalışmazsa alın malınızı -
sorunumu hallettim
ilginçtir anakartın üzerindeki orjinalinde olan bir ufak parça yeride değil yanındaki bir yerdeydi benim onu ellemem mükün değil servisteki çocukta bir şey söylemedi ama sorun giderildi ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
Benzer içerikler
- 3 uzun bip sesi
- launch csm nedir
- am5 anakart önerisi
- anakart cpu ışığı yanıyor
- ez debug led
- lga 1851
- bios güncelleme
- anakart modeli öğrenme
- ddr5 anakart önerisi
- b850 anakart
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X