Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur3014

beyler sapphire 6850 den geçen varmı gerçekten aradaki farkı vermeye değermi.oc olmadan phenom x4 955 ile kullanıcam sanırım darboğaz yapacak?

Hocam ben dün sapphire 6850 den geçtim arada bayağı bir fark oluyor ayrıntılı bir inceleme yapıyorum şu an fakat sana önceden paylaşayım 3 ghz de 3.4 e göre 2 fps eksik alıyor gpu kullanımı sürekli%99 yani oc yapsanda farkı hissetmen zor fakat ilginçtir 4 ghy ye çektiğinde oyunda fps nin değişmemesine rağmen fareyi döndürürkem daha rahatladığını hissediyorsun sana tavsiyem soğutucun yoksa öyle kullan varsa 4 ghz ye çek kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

yaz beni de msi

ekledım.

@boostcolic

sorunun duzeldımı?

12.4 le düzeldı hocam sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

quote:

beyler sapphire 6850 den geçen varmı gerçekten aradaki farkı vermeye değermi.oc olmadan phenom x4 955 ile kullanıcam sanırım darboğaz yapacak?

Hocam ben dün sapphire 6850 den geçtim arada bayağı bir fark oluyor ayrıntılı bir inceleme yapıyorum şu an fakat sana önceden paylaşayım 3 ghz de 3.4 e göre 2 fps eksik alıyor gpu kullanımı sürekli%99 yani oc yapsanda farkı hissetmen zor fakat ilginçtir 4 ghy ye çektiğinde oyunda fps nin değişmemesine rağmen fareyi döndürürkem daha rahatladığını hissediyorsun sana tavsiyem soğutucun yoksa öyle kullan varsa 4 ghz ye çek kullan

darbogaz olayı ıste boyle bırsey..forumdakı bazı anlaması kıt olanlar halada ınatla anlamıyorlar...zaten boyle devam etsınler..

• quote:

quote:

quote:

darbogaz olayı ıste boyle bırsey..forumdakı bazı anlaması kıt olanlar halada ınatla anlamıyorlar...zaten boyle devam etsınler..

aynen hocam size katılıyorum benim 2.53 ghz deki e 7200 le 6850 kullanmışlığım var x4 965 e geçtim 3 fps farketti fakat akıcılık çok değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beadlock2247 -- 17 Ağustos 2012; 14:55:18 >

• Power edition siparisi verdim.29 unda elimde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusPhp -- 17 Ağustos 2012; 21:30:32 >
  • quote:

quote:

quote:

yaz beni de msi

ekledım.

@boostcolic

sorunun duzeldımı?

Dostum sorunun çözüldüğüne çok sevindim uzun zaman gönlünce kullanırsın inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnas2020

quote:

quote:

quote:

yaz beni de msi

ekledım.

@boostcolic

sorunun duzeldımı?

Dostum sorunun çözüldüğüne çok sevindim uzun zaman gönlünce kullanırsın inşallah.

Tesekkürler hocam sağolun sizin de bayağı bir yardımınız dokundu

• dragon editionda 80 paralel diyor power editionda kac var o.c ile? 4800 mhz olan yukseltilebiliniyormu?Shader sayisi 1024 ama bu modelde nasil yuksek?

• Hocam beni de ekler misin,bugün pc topladim Sapphire HD 7850 OC 2GB aldim.. Klavye almadigim icin öyle bos bos bakiyorum monitöre .. Umarim kart 2-3 yil icinde güncelligini yitirmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 18 Ağustos 2012; 0:25:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yursey00

Hocam beni de ekler misin,bugün pc topladim Sapphire HD 7850 OC 2GB aldim.. Klavye almadigim icin öyle bos bos bakiyorum monitöre .. Umarim kart 2-3 yil icinde güncelligini yitirmez..

ekran kartı aldın ama klavyen yok..klavyen yoksa bu yazıları nasıl yazdın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yursey00

Hocam beni de ekler misin,bugün pc topladim Sapphire HD 7850 OC 2GB aldim.. Klavye almadigim icin öyle bos bos bakiyorum monitöre .. Umarim kart 2-3 yil icinde güncelligini yitirmez..

ekran kartı aldın ama klavyen yok..klavyen yoksa bu yazıları nasıl yazdın

Hehe,Laptop'dan

• kulube benide ekleyin Sapphire HD7850 oc bendekide
  • benide ekleyiniz lütfen asus hd 7850 dc2

• arkadaşlar aynı kartı kullandığımıza göre benim size bi sorum olucak dvı-vga dönüştürücü ile tv nin pc girişine bağlandığımda görüntüde biir sorun yok herşey güzel fakat tv pc modunda hd görüntü desteklemiyor bende hd görüntü aalmak için kartımdaki hdmı portundan bir hdmı kablo ile tv nin hdmı portundan direk bağlandım görüntü geliyor fakat çok kötü bulanık her şeyi denedim enson sürücü güncellemesi de yaptım bu vesile ile ama yinede olmadı kart tv yi tanıyor beko-jvza1 olarak görüyor tv yi ses aktarımında da sorun yok ama yazılar okunaklı deil 720p de denedim 1080p de olmadı sizce sorun nedir yardım lütfen gerçi böle bi konu açtım ama cevaplayan olmadı siz bana yardımcı olurmusunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

kulübü yeni gördüm, hayırlı olsun. bakalım biz ne zaman terfi edebilicez?

bora bende yeni geçitm beni 6850 kulubündenden silebilirsiniz

silme yok. yanına bir * atıyoruz eski kullanıcı diye. hayırlı olsun yeni kart.

• dragon editionda 80 paralel diyor power editionda kac var o.c ile? 4800 mhz olan yukseltilebiliniyormu?Shader sayisi 1024 ama bu modelde nasil yuksek?

• Arkadaşlar bu kart benimde almayı düşündüğüm kartlar içerisinde en üst seçeneklerden birisi!!

Yalnız 660 Ti'ninde çıkmasıyla kartın ucuzlayacağı yönde haberler de çıkmıştı.!

Ne dersiniz bu kartı almak için biraz daha beklememizin karşılığını görür müyüz?? :)
  • quote:

quote:

quote:

kulübü yeni gördüm, hayırlı olsun. bakalım biz ne zaman terfi edebilicez?

bora bende yeni geçitm beni 6850 kulubündenden silebilirsiniz

silme yok. yanına bir * atıyoruz eski kullanıcı diye. hayırlı olsun yeni kart.

Sağolasın en kısa zamanda seni de bekliyoruz en kısa zamanda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

Kartımı bugün taktım fakat ben msı after burner la 1050 yi geçemiyorum nasıl 1250 lere çıkarabilirim?

Sapphire Trixx kullan.

trixx i açıyorum tüm değerler 0 gösteriyor

Resim koyabilir msin yardımcı olabilirim öyle pek anlayamadım da ?
  • Şu an mobildeyim trixx i acıp oc sekmesine girdiğimde clock hızları en sola sabitlenmiş ve değerler 0 gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.