Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: yursey00

Hocam beni de ekler misin,bugün pc topladim Sapphire HD 7850 OC 2GB aldim.. Klavye almadigim icin öyle bos bos bakiyorum monitöre .. Umarim kart 2-3 yil icinde güncelligini yitirmez..

ekran kartı aldın ama klavyen yok..klavyen yoksa bu yazıları nasıl yazdın

dragon editionda 80 paralel diyor power editionda kac var o.c ile? 4800 mhz olan yukseltilebiliniyormu?Shader sayisi 1024 ama bu modelde nasil yuksek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: yursey00

Hocam beni de ekler misin,bugün pc topladim Sapphire HD 7850 OC 2GB aldim.. Klavye almadigim icin öyle bos bos bakiyorum monitöre .. Umarim kart 2-3 yil icinde güncelligini yitirmez..

ekran kartı aldın ama klavyen yok..klavyen yoksa bu yazıları nasıl yazdın

dragon editionda 80 paralel diyor power editionda kac var o.c ile? 4800 mhz olan yukseltilebiliniyormu?Shader sayisi 1024 ama bu modelde nasil yuksek?

Ben böyle pasta yapmayı nereden öğrendim sorunuza gelince 4800mhz tabiki yükseltilebiliyor

• yenı arkadasları ekledım.

@YunusPhp

standart olması gereken degerler:

rop sayısı : 32

shaders sayısı : 1024

saat hızları: 860-4800 mhz

burada saat hızlarını degıstırebılırsın..ok.
  • Asus HD 7850 DirectuII Benide Eklersen Sevinirim Birde Bir Pm Atmıştım Ona da Bakarmısınız ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: boostcolic

Şu an mobildeyim trixx i acıp oc sekmesine girdiğimde clock hızları en sola sabitlenmiş ve değerler 0 gözüküyor

trixxin 7800 serisini destekledigi son surumunu yukle eski surumlerde bole oluyo

• Benide ekler misin? Kart sapphire.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuytu

Arkadaşlar bu kart benimde almayı düşündüğüm kartlar içerisinde en üst seçeneklerden birisi!!

Yalnız 660 Ti'ninde çıkmasıyla kartın ucuzlayacağı yönde haberler de çıkmıştı.!

Ne dersiniz bu kartı almak için biraz daha beklememizin karşılığını görür müyüz?? :)

bende bu aralar almayı düşünüyodum, 660ti nin çıkmasıyla beklemek gerek sanırım :)
  • Beyler bu çizgi olayları falan oluyormuş heralde. Kaç kişi yaşıyor veya yaşanyan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

quote:

Arkadaşlar bu kart benimde almayı düşündüğüm kartlar içerisinde en üst seçeneklerden birisi!!

Ne dersiniz bu kartı almak için biraz daha beklememizin karşılığını görür müyüz?? :)

bende bu aralar almayı düşünüyodum, 660ti nin çıkmasıyla beklemek gerek sanırım :)

Biz öyle düşünüyoruz da, kartı kullanan ustalardan yorum alamadık henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: sencagri

Beyler bu çizgi olayları falan oluyormuş heralde. Kaç kişi yaşıyor veya yaşanyan var mı?

Hocam dvı vga dönüştürücüyü kullandığınızda karanlık ortamda dalgalanma gibi çizgıler oluşuyor fakat oyun sırasında pek rahatsız etmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

quote:

Biz öyle düşünüyoruz da, kartı kullanan ustalardan yorum alamadık henüz

Üstad değil fakat kartı kullanan olarak 6850 yi 2 ye katlıyor akıcılık olarak hangi model olduğu farketmez özel soğutmalıların hepsi aşağı yukarı aynı ucuz olanı alabilirsiniz ve 660 çok pahalı ve performanslı geldi hala f/p olarak 3 kart var gtx670,7850 ve 6850 o yüzden 7850 bence mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beadlock2247 -- 18 Ağustos 2012; 16:59:54 >

• arkadaslar hemen konuya el atım ıstersenız.

sımdı elımızde olan 7850 kart oc yapıldıgı zaman hangı kartlarla bır oldugunu acıklacagım.

kart 860-1200 defult hızında : 6950 den hızlı..ortalama 6970 ayarında..560tı-570 arasında

kart 1050-1450 hızında : 7870 ıle ortlama aynı..570-580 arasında

kart 1250-1450 hızında : 7950 ıle ortalama aynı..580 den hızlı..

ewt sımdı karsılastırdıgım kartları kendı hızları ıle ele aldım..sımdı bazıları dıyebılır o kartlar oc olmuyormu ewt oluyor ama ne yazıkkı oc kapasıtesı 7850 ın yanına yaklasamaz..elımden bırcok kart gectı bu nedenle bu kadar emınım..7850 nın fıyatı 500-550 tl arası( vatanın %25 ındırımlı halı)..bu fıyatlardan fazla verılmez..gtx660tı nın fıyatıda sanırım vatanın %25 ındırımlı halı ıle dusunursek 700-750 tl arası alınabılır olacak..yanı 7850 den ortalama %50 fazla fıyatı dıyebılırız.sımdı asusun top edıtıon en ust oc yapılmıs kartın test sonuclarını gorduk..oc ye tepkısını ben dahıl bırcok kımse hıc begenmedı..sanırım memory bandwıtch e takılmıs gıbı gozukuyor..660 tı nın cıkısı ıle tahdıt etdıgı kartlar sunlar oldu.amd tarafında:7870-7950 nvıdıa tarafında ıse : gtx570-gtx580 kartlar oldu..sımdı kırpılmıs versıyonu gtx660 gelırse pekte elle tutulur performansı olacagını zannetmıyorum..zaten 660tı nın karsısındakı kart 7870-7950 dır..670 nın karsısındakı kart 7970 dır..7970 1 ghz edıtıon karsısındakı kart gtx680 dır.sımdı sıra kaldı 7850 karsısındakı rakıp kartı cıkarmaya.oda gtx660 olacak..tahmınımce onun fıyatı gene max ındırımlı halı olarak soylersek 500-600 arası bır rakam olacak..
    sanırım bunlar sımdılık bazı arkadaslara yarayacaktır.

• Hocam kart çıktı tb ve vatanda var ve 800 tl o yüzden 7850 nin rakibi değil bence

• F@ruk orda yalnız kalmış.MSI ATI HD7870 Twin Frozr OC 2GB DDR5 256 Bit var bende de.
  • Valla bana göre nvidianın f/p ürünü eskilerden 9800gt idi.Ne karttı ama bea Şimdi ise allahtan amd varda ortalama bir bütçeyle yüksek ayarlarda oyun oynayabiliyoruz.Nvidia nın çoğu kartı can yakıyor
  • quote:

Hocam kart çıktı tb ve vatanda var ve 800 tl o yüzden 7850 nin rakibi değil bence

ti olmayanı kastediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Hocam kart çıktı tb ve vatanda var ve 800 tl o yüzden 7850 nin rakibi değil bence

ti olmayanı kastediyor

Her türlü 7850 den pahalı kart

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

ti olmayanı kastediyor

Her türlü 7850 den pahalı kart

oc ile 580 i geçtiği söyleniyor,bu paraya bu performans
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sencagri

Beyler bu çizgi olayları falan oluyormuş heralde. Kaç kişi yaşıyor veya yaşanyan var mı?

Hocam dvı vga dönüştürücüyü kullandığınızda karanlık ortamda dalgalanma gibi çizgıler oluşuyor fakat oyun sırasında pek rahatsız etmiyor

Allah allah ya. Ulen adam akıllı bi 7850 var o da sıkıntılı.
  • beni de eklerseniz sevinirim HD 7870
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.