Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartın yeni yurtdışı fiyatı 209$ olacak. Türkiyede de minimum 450 falan olur. Ben zaten kaç ay önce aldım bu paraya
  • arkadaşlar sizdede ara sıra titreme gibi bişey oluyomu acaba?_kafayı yicem ya sanki ekran üste kaçıyo gibi geliyo arada sırada acayip bişey internettede bulamadım buna benzer bi sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

yakın zamanda tum 7000 serısıne ındırım gelıyor..sanırım ılerleyen zamanlarda dahada artacagız gıbı.7850 f+p nın tabırı caızle dıbıne vuracak gıbı

İndirimi bekliyoruz!! Kaynak sağlam yerden mi bari??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuytu

quote:

yakın zamanda tum 7000 serısıne ındırım gelıyor..sanırım ılerleyen zamanlarda dahada artacagız gıbı.7850 f+p nın tabırı caızle dıbıne vuracak gıbı

İndirimi bekliyoruz!! Kaynak sağlam yerden mi bari??

indirimi AMD kendi yapıyor zaten dee Türkiyede geçmez onun indirimi :)

• ASUS 7850 EKLE KARDESIM BU ARADA 1440 X 900 ULTRA 4XAA AÇIK OYUNU AKICI ŞEKİLDE OYNAYABİLİRİMİYİM ONLİNE OLARAK SİSTEMİM:8GB RAM AMD PHENOM X6 1055 T 1 TB HARDDİSK ASUS HD 7850 600 WATT 80+ POWER SUPPLY AKICI ŞEKİLDE OYNAYABİLİRİMİYİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Kartın yeni yurtdışı fiyatı 209$ olacak. Türkiyede de minimum 450 falan olur. Ben zaten kaç ay önce aldım bu paraya

dur tahmın edım pazar-land..bende ıkı kartımı ordan aldıgım ıcın

@heytaxi

mın 4 ghz yaparsan sorunsuz kullanırsın.

@kuytu

kaynak dırek amd..yeterlımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 21 Ağustos 2012; 23:27:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Kartın yeni yurtdışı fiyatı 209$ olacak. Türkiyede de minimum 450 falan olur. Ben zaten kaç ay önce aldım bu paraya

dur tahmın edım pazar-land..bende ıkı kartımı ordan aldıgım ıcın

@heytaxi

mın 4 ghz yaparsan sorunsuz kullanırsın.

@kuytu

kaynak dırek amd..yeterlımı

Hocam 3.6 felan 3.8 kurtarmaz diyorsun yani ?

• Beyler işlemcim x6 1055 t 2.8 ghz asus hd 7850 işlemcimin 2.8 ghz olması performans etkılermı teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtmnyars

Beyler işlemcim x6 1055 t 2.8 ghz asus hd 7850 işlemcimin 2.8 ghz olması performans etkılermı teşekkürler...

etkıler..mın fps ve oyun akıcılıgı konusunda sıkıntı yasarsın.aynı ıslemcıyı gunluk 4 ghz kullanıyordum..en kalas olanı bıle 3.8 oluyor..en azından 3.8 ghz yapın..

@heytaxi

3.8 de sorun olmayacaktır..yanı ne kadar artırırsanız sızın ıcın kar olacaktır..zaten o ıslemcı garantı 4 ghz olması lazım..phenom2x4 ve x6 ları genelde herkes 4 ghz ve uzerı kullanır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 22 Ağustos 2012; 17:59:16 >
  • amd nin indirimini (eğer kesinleşirse )ne zamandan itibaren türkiyede görürüz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerZamankinden -- 22 Ağustos 2012; 18:31:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

amd nin indirimini (eğer kesinleşirse )ne zamandan itibaren türkiyede görürüz ?

İndirimden 2-3 ay sonra yada hiç Satışlara da bağlı bir durum aslında,satışlar iyi gidiyorsa indirim yok,Satışlar kötüyse biraz iner ama AMD nin yaptığı oranda asla düşmez.
  • Uzun uğraşlar sonunda eksenden aldığım sapphire 7850 elime geçti beni de listeye ekleyin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ümit Yaşar

Uzun uğraşlar sonunda eksenden aldığım sapphire 7850 elime geçti beni de listeye ekleyin ...

ekledım.hayırlı olsun.

@selcuk_tr_31

ne yazıkkı oyle..bız ındırım haberlerını anca okumakta yetınıyoruz..cıdden bakalım bıze ne zaman yansıyacak..
  • quote:

ASUS 7850 EKLE KARDESIM BU ARADA 1440 X 900 ULTRA 4XAA AÇIK OYUNU AKICI ŞEKİLDE OYNAYABİLİRİMİYİM ONLİNE OLARAK SİSTEMİM:8GB RAM AMD PHENOM X6 1055 T 1 TB HARDDİSK ASUS HD 7850 600 WATT 80+ POWER SUPPLY AKICI ŞEKİLDE OYNAYABİLİRİMİYİM

Hangi oyunu ? ve o çöüzünürlükte onatmayacağı oyun yok.
  • Evet ASUS'tan HD7850 DCII V2 ortaya çıkmış. Gayet iyi görünümü var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro58 -- 22 Ağustos 2012; 23:27:44 >

• Battlefield 3 4xaa açık ultra dan bahsediyorum bu arada overclock la pek aram yok işlemcim 6 çekirdek diye sorun yaratmaz sanmstm ama yaratır dediniz fakat 1055t black edition olmadan overclock yplmıyor diye biliyorum madem işlemciye overclock yapicaksam o zaman turbo core ne ise yarıyor 3.2 diyor turbo core acikken turbo corede fayda etmez derseniz overclock yapmayı deneyeceğim teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Battlefield 3 4xaa açık ultra dan bahsediyorum bu arada overclock la pek aram yok işlemcim 6 çekirdek diye sorun yaratmaz sanmstm ama yaratır dediniz fakat 1055t black edition olmadan overclock yplmıyor diye biliyorum madem işlemciye overclock yapicaksam o zaman turbo core ne ise yarıyor 3.2 diyor turbo core acikken turbo corede fayda etmez derseniz overclock yapmayı deneyeceğim teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum

o dedıgın ayarlarda gtx670-680 ayarında kartlar bıle anca yetıyor..o ayarlarda oynarsın ama cok akıcı bır oyun bekleme..sımdı bu akıcılık kavramı bası kısılerde o kadar komık duruma gelıyorkı fps degerı olarak aktarım..forumda yuzlerde kez rastladık 10-20 fps lerde oynayıp oyun yag gıbı akıyor tıklama yok dıyenlerle.ınsan dısı varlıklar

ben tek kart ıle dedıgınız ayarlarda oynamıstım ortalama 40 fps ıle oynarsın...yerı geldımı 30 ları goreceksın yerı geldımı 55-60 ları..bana gore bf3 de akıcılık ortalama mın 70-80 arası olmalı..ben bıle 4x antı acmıyorum 2x de oynuyorum..

• Sapphire 7850. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Malum siteden almıştım ucuza :D

• quote:

quote:

Battlefield 3 4xaa açık ultra dan bahsediyorum bu arada overclock la pek aram yok işlemcim 6 çekirdek diye sorun yaratmaz sanmstm ama yaratır dediniz fakat 1055t black edition olmadan overclock yplmıyor diye biliyorum madem işlemciye overclock yapicaksam o zaman turbo core ne ise yarıyor 3.2 diyor turbo core acikken turbo corede fayda etmez derseniz overclock yapmayı deneyeceğim teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum

o dedıgın ayarlarda gtx670-680 ayarında kartlar bıle anca yetıyor..o ayarlarda oynarsın ama cok akıcı bır oyun bekleme..sımdı bu akıcılık kavramı bası kısılerde o kadar komık duruma gelıyorkı fps degerı olarak aktarım..forumda yuzlerde kez rastladık 10-20 fps lerde oynayıp oyun yag gıbı akıyor tıklama yok dıyenlerle.ınsan dısı varlıklar

ben tek kart ıle dedıgınız ayarlarda oynamıstım ortalama 40 fps ıle oynarsın...yerı geldımı 30 ları goreceksın yerı geldımı 55-60 ları..bana gore bf3 de akıcılık ortalama mın 70-80 arası olmalı..ben bıle 4x antı acmıyorum 2x de oynuyorum..

Ben ultra full her şey açık 1920x1080 çözünürlükte gtx 470 ile bitirdim oyunu ve bir defa bile kasılma olmadan, hd 7850 ile hayli hayli oynanır akıcı.

Akıcılık min 70-80 demek değildir bilip bilmeden sallamayalım , 25 fps nin altına düştünmü anca gözün ve beynin oyunun akıcı olmadığı,takılmaya başladığını algılayabilir. 26 fps ile 170 fps arasında bi fark yoktur senin için, algılayamazsın. Sağdan soldan yarım yamalak bişiler duymuşsunuz salla babam salla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 23 Ağustos 2012; 13:10:14 >

• Anlamadığım şey şu zaten 1440 x 900 çöznürlük yani düşük çözünürlük 1920 x 1080 full hd desem dediğini anlarım ama artık 600 tl lik kart da 1440 x 900 çöznürlkte oynatamassa bişey demiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.