Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nysarac

sapphire hd 7850 o.c satıyorm ihtiyacı olan alabilir fiyatıda indirdim
    pm den ulaşabilirsiniz ilana aşağılayıcı yorum yapmaz iseniz sevinirim
    http://forum.donanimhaber.com/m_62598488/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62598488

Tatile gittim geldim işe başladım kaç hafta geçti , hala satmaya çalıyon bence kullan artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Şu kart 400 tl olsa

400 tl olsa forumda yok satar..amd nın yaptıgı ındırım bızede yansırsa sanırım 450 tl cıvarı gorebılecez vatanın %25 ındırımı ıle..

@nysarac

bence hıc satmayın..dvı veya hdmı gırısı bulunan cok guzel bır monıtor alın sorunsuz rahat bır sekılde kullanın..

@selcuk_tr_31

anlamadıgım senın yaa yasın 10-15 yada zeka yasın ıkısınden bırı...degecek bır kısı olsan sana detaylı bır sekılde anlatırdımda parmaklarıma yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24
    @selcuk_tr_31
    anlamadıgım senın yaa yasın 10-15 yada zeka yasın ıkısınden bırı...degecek bır kısı olsan sana detaylı bır sekılde anlatırdımda parmaklarıma yazık..

Böylesine hatalı gözlem,algılama yapabildiğine göre bence senin beyin yaşın beden yaşına eşit değil gibi , müsait bir zamanında doktora gözük lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 23 Ağustos 2012; 15:55:57 >
  • Battlefield 3 1080p Max Settings, GTX 660 Ti vs. Radeon 7850 Video

Eurogamer.net
    Battlefield 3 1080p Max Settings, GTX 660 Ti vs. Radeon 7850 Video
    http://www.eurogamer.net/videos/battlefield-3-1080p-max-settings-gtx-660-ti-vs-radeon-7850-video

sonucta ıkı kart klasman olarak farklılar..ve bf3 de nvıdıa kartların ustunlugu bellı..buna ragmen gene ıyı ıs cıkarmıs 7850..

• Beyler bazıları 1440 x 900 ultra 4xaa battlefield 3 online akıcı oynayamassın diyor bazıları çok rahat oynarsın dıyor gerçekten akfam karıştı şu işten anlayan biri gelıp artık doğrusnu söylese
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtmnyars

Beyler bazıları 1440 x 900 ultra 4xaa battlefield 3 online akıcı oynayamassın diyor bazıları çok rahat oynarsın dıyor gerçekten akfam karıştı şu işten anlayan biri gelıp artık doğrusnu söylese

Ben bizzat oynayan biri olarak söyleyim ultra ayarlarda 1080p rahatlıkla multi oynuyorum 1000/1250 ayarlarda yani sen kat kat daha rahat oynarsın ama o çözünürlükte yük işlemcine binerse (ki sanmıyorum) işlemcin kötüyse fps düşüşleri vb sıkıntılar çekersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 23 Ağustos 2012; 23:09:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam 7850 alicam power editionu iptal ettim. Sapphire o.c mi alsam yoksa msi twin frozr 3 mu alsam fiyati ayni alicagim yerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Battlefield 3 4xaa açık ultra dan bahsediyorum bu arada overclock la pek aram yok işlemcim 6 çekirdek diye sorun yaratmaz sanmstm ama yaratır dediniz fakat 1055t black edition olmadan overclock yplmıyor diye biliyorum madem işlemciye overclock yapicaksam o zaman turbo core ne ise yarıyor 3.2 diyor turbo core acikken turbo corede fayda etmez derseniz overclock yapmayı deneyeceğim teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum

o dedıgın ayarlarda gtx670-680 ayarında kartlar bıle anca yetıyor..o ayarlarda oynarsın ama cok akıcı bır oyun bekleme..sımdı bu akıcılık kavramı bası kısılerde o kadar komık duruma gelıyorkı fps degerı olarak aktarım..forumda yuzlerde kez rastladık 10-20 fps lerde oynayıp oyun yag gıbı akıyor tıklama yok dıyenlerle.ınsan dısı varlıklar

ben tek kart ıle dedıgınız ayarlarda oynamıstım ortalama 40 fps ıle oynarsın...yerı geldımı 30 ları goreceksın yerı geldımı 55-60 ları..bana gore bf3 de akıcılık ortalama mın 70-80 arası olmalı..ben bıle 4x antı acmıyorum 2x de oynuyorum..

Kardeş emin ol 7850 ilede o ayarlarda akıcı şekilde oynarsn yukarda son mesajında paylaştığın linkte görebilirsin insanlara yanlış bilgi verme bilmiyorsan sus.

İnsan gözü saniyede 25 kare görür Hani senin ekran kartn aynı ayarlarda 60 fps alsada benim 25 fps iile oynadığım oyunla aynı akıcıklıktadır.

• ınsan gozu 25 fps ıle ılgılı yenı kulupmu olustursak..herkesın agzına sakız olmus bu laf yıllardır..neyse gene bu sahısada cvp vermeyecegım ve blokladıgım uyeler arasında yerını almıs bulundu.tebrıkler.
  • Çok teşekkürler beyler icimi rahatlattınız işlemcim phenom x6 1055t 2.8 ghz olduğu için sıkıntı yaptım ama siz olmaz dediniz birde anakartim foxconn anakartin oyunlara etkisi varmı ?

• quote:

Çok teşekkürler beyler icimi rahatlattınız işlemcim phenom x6 1055t 2.8 ghz olduğu için sıkıntı yaptım ama siz olmaz dediniz birde anakartim foxconn anakartin oyunlara etkisi varmı ?

aynı ıslemcı bende mevcuttu..4 ghz canavar gıbı oluyordu..o ıslemcıden gaza gelıp ıntele gectım
  • Vay arkadas ya tam ben aldim 2 gün sonra indirime girmis ayni modeli,sans yokki .. Bi de hangi akla hizmetse OC modelini aldik,al normal modeli OC yap niye fazla ödüyorsun degil mi
  • beni de ekleyinn Faruk ve JeanCold yalnız kalmış kacmaz12 nickim
  • hd 7870 kullanıcısı olarak
  • Selam 7850 alicam power editionu iptal ettim. Sapphire o.c mi alsam yoksa msi twin frozr 3 mu alsam fiyati ayni alicagim yerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Selam 7850 alicam power editionu iptal ettim. Sapphire o.c mi alsam yoksa msi twin frozr 3 mu alsam fiyati ayni alicagim yerde.

Sapphire fanı 45'den sonra çok ses çıkartıyor ama msi'ı bilmem.
  • quote:

Selam 7850 alicam power editionu iptal ettim. Sapphire o.c mi alsam yoksa msi twin frozr 3 mu alsam fiyati ayni alicagim yerde.

Bunların açıklaması bir önceki sayfalarda verildi
  • quote:

bırcok kez bu konu gectı..lutfen bıraz arastırma yapalım..neyse ben gene cevap verım..farketmez ıkısıde ıyı modellerdır..msı da alabılırsın sapphıre de..bende sapphıre modelı var masaustu 32-33 derece..oyunlarda 60-65 derece maksımum gordum.msı da ortalama aynıdır sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.