Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Dragon_

@By_SeDo

Attığın mesajların hepsi boş ve bu kart aleyhine hala gelip buradakilere kartı kötülüyorsun amacın nedir anlamadım bence gidip geçen senenin kartı olan gtx560 ti konusuna takıl sen ozaman..

Aynen hocam konu kirlenmesin diye başka bir şey yazmiyacagim ama baskalarının aklına karıştırıyor.Birde bu dvi dan vga donusturucu ile kullanıyorum ben hiç sorun yasamadım.Monitorum AOC F22
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

quote:

@By_SeDo

Attığın mesajların hepsi boş ve bu kart aleyhine hala gelip buradakilere kartı kötülüyorsun amacın nedir anlamadım bence gidip geçen senenin kartı olan gtx560 ti konusuna takıl sen ozaman..

Aynen hocam konu kirlenmesin diye başka bir şey yazmiyacagim ama baskalarının aklına karıştırıyor.Birde bu dvi dan vga donusturucu ile kullanıyorum ben hiç sorun yasamadım.Monitorum AOC F22

bende bır turlu cozemedım su olayı..olsa analog gırıslı monıtor denıyecemde yokkı..vardı 23'' gectıgımız aylarda sattım..acaba bazı monıtorlerdemı sorun oluyor..
  • MSI HD7850 538 lira, ne oldu şimdi amd indirim yaptımı yaptıysa bize yansıdımı bu fiyattan alınırmı beklemek mi lazım
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7850twnfrzr-2gdoc-hd7850-twin-frozr-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59820

• msı 6850 cyclone var bende oc ile 7850 yapılabiliyor anladığım kadarı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 31 Ağustos 2012; 11:17:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

MSI HD7850 538 lira, ne oldu şimdi amd indirim yaptımı yaptıysa bize yansıdımı bu fiyattan alınırmı beklemek mi lazım
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7850twnfrzr-2gdoc-hd7850-twin-frozr-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59820

bende almayı düşünüyorum

ne yapsak alsak mı?

• quote:

quote:

@By_SeDo

Baskalarinin aklini karistiran sensin marka fanatilligi yapicam diye burda hala laf yetistirmeye calisiyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

msı 6850 cyclone var bende oc ile 7850 yapılabiliyor anladığım kadarı ile

Oyle bir kaniya nerden vardiniz hocam sormasi ayip ?
  • quote:

MSI HD7850 538 lira, ne oldu şimdi amd indirim yaptımı yaptıysa bize yansıdımı bu fiyattan alınırmı beklemek mi lazım

Vatan geleneksel %25 indirimi fiyat çok iyi özel TF3 soğutması ile başarılı bir kart netden almak isteyenler kaçırmasın..

• quote:

koptum yaa..tabıkı hatta bıraz daha kasarsanız 7970 bıle olur..

hey allahım yaratıyorsun barı sonradan takıp et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 31 Ağustos 2012; 13:51:42 >
  • arkadaş şaka amaçlı yazmış sanırım,keşke direkt çıkışmasaydınız

yalnız güzel şaka
  • beyler beni de ekleyin msi tf3 siparişi verdim
  • quote:

quote:

Vatan geleneksel %25 indirimi fiyat çok iyi özel TF3 soğutması ile başarılı bir kart netden almak isteyenler kaçırmasın..

bencede gayet ıyı fıyat..gecenlerde bı arkadasın 660tı bf3 sonuclarını gordum ne yazıkkı hayal kırıklıgına ugradım..

• quote:

Orijinalden alıntı: adnas2020

quote:

Oyle bir kaniya nerden vardiniz hocam sormasi ayip ?

bende cfx sistem var kardeş imzada yazıyor diye belirtmedim şu aralar kartları inceleyecek pek zaman ım yok o amaçla sordum zaten

saat hızları hariç ne gibi artıları var bu kartın , bazı arkadaşlar gibi çocukluk yapmak yerine yazarsanız sevinirim
  • Hocam bendede sizin kullandiginiz karttan vardi daha yeni 7850'ye gectim ozetle performans farki .%50 yeni mimari falan filan.Almayi dusunurseniz tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @evohan
    Kartın güç tüketimi çok düşük.Masaustundeyken nerdeyse hiç elektrik harcamıyor :D.Oyundayken cogu karta göre çok çok düşük güç harcıyor.Ornegin gtx580 363w harcarken (yukte) hd7850 106w harcıyor.
    F/p olarak çok iyi (bazıları hemen atlamasın f/p demek fiyatına göre performansı çok iyi demektir.
    Oc potansiyeli çok yüksek.Bu fiyata başka hangi kart 1250mhz e ulaşabilir(tabi her şey hız değil)
    Oyun için seni baya götürür yetmediği yerde oc ile desteklersin.
  • quote:

@evohan
    Kartın güç tüketimi çok düşük.Masaustundeyken nerdeyse hiç elektrik harcamıyor :D.Oyundayken cogu karta göre çok çok düşük güç harcıyor.Ornegin gtx580 363w harcarken (yukte) hd7850 106w harcıyor.
    F/p olarak çok iyi (bazıları hemen atlamasın f/p demek fiyatına göre performansı çok iyi demektir.
    Oc potansiyeli çok yüksek.Bu fiyata başka hangi kart 1250mhz e ulaşabilir(tabi her şey hız değil)

eyv kardeş o yönlerine yeni yeni baktım bende şimdi özellikle cf kurulmalık bir kart tam ama ben zaten veri yolu genişliği olarak bakmıştım olaya o yüzden çift kart olarakta avantajım var halen bendeki kartın oc siz cfx per. fena değil

• quote:

quote:

@evohan

eyv kardeş o yönlerine yeni yeni baktım bende şimdi özellikle cf kurulmalık bir kart tam ama ben zaten veri yolu genişliği olarak bakmıştım olaya o yüzden çift kart olarakta avantajım var halen bendeki kartın oc siz cfx per. fena değil

6850cf gayet yeterli terfiye gerek yok bence ama çok kartlı sistemlerde ani düşüşler oluyormuş sizde yaşıyor musunuz?

• quote:

quote:

quote:

@evohan

6850cf gayet yeterli terfiye gerek yok bence ama çok kartlı sistemlerde ani düşüşler oluyormuş sizde yaşıyor musunuz?

micro sttuter gibi sorunlar oluyor tabi ama 3doverrider gibi prog. larla vsync e abanırsanız sorun kalmıyor

ama yinede bene tek kart istiyorum gtx 670 düşünüyorum ama burdaki kartın cfx per. ondan çok daha iyi olacağa benziyor hemde 100 kağıt ucuza nerdeyse bu atinin cf leri öldürecek beni :)

• Hd7850cf gtx670den performans lidir tahminimce tabii cf seki sorunları kafanıza takmıyorsanız ama amd 6xxx serisi ile cf de çok ilerleme gösterdi
  • Beyler benide ekleyin bende powercolorunu aldım pc gelsin görüşlerimi yazarım ama bence piyasadaki alabileceğim en iyi ve mantıklı kart
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.