Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyi Çalışmalar..
    AMD Ekran kartlarında yaklaşık 40$ kadar indirime gitti. Uzunca süre geçmesine rağmen bu sizin fiyatlarınıza yansımadı.!
    Ayrıca POWERCOLOR markasınında HD 7xxx serisini sitenizde görmek istiyoruz!!!

Cevaben;

Belirttiğiniz ürün tedarik aşamasındadır.Ürünlerin tedarikçi firma tarafından gönderi tarihi belirtilmediğinden dolayı, stok giriş tarihi ile ilgili net bir bilgi belirtilememektedir.Her an güncel olanwww.vatanbilgisayar.com adresinden stok girişini kontrol edebilirsiniz. Firmamıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

şeklinde cevap geldi!!

Bence sizde benzer şekilde mail atarsanız faydasını görürüz

• quote:

Orijinalden alıntı: kuytu

Vatan'a mail attım:

İyi Çalışmalar..
    AMD Ekran kartlarında yaklaşık 40$ kadar indirime gitti. Uzunca süre geçmesine rağmen bu sizin fiyatlarınıza yansımadı.!
    Ayrıca POWERCOLOR markasınında HD 7xxx serisini sitenizde görmek istiyoruz!!!

Cevaben;

Belirttiğiniz ürün tedarik aşamasındadır.Ürünlerin tedarikçi firma tarafından gönderi tarihi belirtilmediğinden dolayı, stok giriş tarihi ile ilgili net bir bilgi belirtilememektedir.Her an güncel olanwww.vatanbilgisayar.com adresinden stok girişini kontrol edebilirsiniz. Firmamıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

şeklinde cevap geldi!!

Bence sizde benzer şekilde mail atarsanız faydasını görürüz

www.newegg.com
    MSI Radeon HD 7850 DirectX 11 R7850 Twin Frozr 2GD5/OC 2GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card - Newegg.com
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127663
    amerika da bu

vatan da %25 hali bu

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7850twnfrzr-2gdoc-hd7850-twin-frozr-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59820

bende beklemeye karar verdim biraz daha...

• Evet 150 TL'den fazla fark var, o da %25 indirim fiyatına hemde

Bence bekle dostum.. Bende bekliyorum..

Powercolor markası Vatan'ın stoklarına girdiğinde %25 indirim ile daha alınası olacaktır diye düşünüyorum!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuytu -- 1 Eylül 2012; 11:00:29 >
  • MSI çift fanlı TF3 soğutması powercolor dan iyidir 220.-$ Amerika fiyatıdır Amerika pazarı dünyanın en dinamik pazarıdır..böyle bir pazardaki fiyatla Vatanı karşılaştırmak yanlış olur ki vatan yinede %25 ile bir ölçüde alınabilir olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 1 Eylül 2012; 11:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dragon_

MSI çift fanlı TF3 soğutması powercolor dan iyidir 220.-$ Amerika fiyatıdır Amerika pazarı dünyanına en dinamik pazarıdır..böyle bir pazardaki fiyatla Vatan karşılaştırmak yanlış olur ki vatan yinede %25 ile bir ölçüde alınabilir olmuş..

hayır ithalatçıları daha bu 40$ a varan indirimi yansıtmadı...

yansıtacak elbet. ne zaman oldu bu amd nin indirimi tam olarak?
  • Arkadaşlar Asus olanı almak istiyorum fakat vatanda kalmamış. EXAda var fakat 70 lira pahalıya satıyorlar. İstanbulda ASUS HD7850 DIRECTCU II GDRR5 2GB alabileceğim bir yer var mı?

Hangi markanın kartını tavsiye edersiniz? Aşağıdaki MSI olanı mı alsam. Tavsiye eder misiniz?

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7850twnfrzr-2gdoc-hd7850-twin-frozr-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx

• quote:

MSI çift fanlı TF3 soğutması powercolor dan iyidir 220.-$ Amerika fiyatıdır Amerika pazarı dünyanın en dinamik pazarıdır..böyle bir pazardaki fiyatla Vatanı karşılaştırmak yanlış olur ki vatan yinede %25 ile bir ölçüde alınabilir olmuş..

Haklısın Amerika ile Tr'deki fiyatları kıyaslayamayız ama zaten kıyasladığımız fiyatta zaten %25 indrimli fiyat.!!

İkincisi de; Vatan'daki bu fiyatlar uzun süredir mevcut olan fiyatları, ee nerede AMD firmasının yaptığı 40$'lık indirim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuytu -- 1 Eylül 2012; 11:26:58 >

• İşte dinamik pazar dememdeki neden o, onlar fiyat iniş veya artışlarına anında tepki veriyor fakat ülkemiz şartlarında bugün bulduğun en avantajlı ürün hangisi ise onu alıyorsun yarın ne olacağı belli değil..yani bugün raftaki 540.-tlik ürün yarın liste fiyatı olan 600-700tl oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 1 Eylül 2012; 11:41:46 >
  • sende haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

Hd7850cf gtx670den performans lidir tahminimce tabii cf seki sorunları kafanıza takmıyorsanız ama amd 6xxx serisi ile cf de çok ilerleme gösterdi

Hocam b.m.w incelemesini yapmıştı o.c suz %15 mi ney geçiyordu o..c ilede tadından yenmez diye düşünüyorum.
  • AMD nin yaptığı 40$ lık indirim gerçekleşsin o zaman alalım diyorsanız önümüzdeki 1 yıl kart alamazsınız demektir.O indirim ancak yeni seri kartlar geldiğinde olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bir sorum var, kararımı bu hafta sonu vermem lazım!!

Sapphire HD7850 OC 2GB 256Bit GDDR5 16X

PowerColor HD7870 PCS+

Sizce Powercolor 7870, Sapphire 7850 O.C'den 150 TL fazla fiyatı hak edecek performansta bir kart mıdır.?

Şu anda Sapphire 7850 o.c'nin parasını ödemiş durumdayım, 150 TL daha verirsem Powercolor 7870 PCS+'yı verecek!!

Siparişi Pazartesi geçecek!!!
  • quote:

İşte dinamik pazar dememdeki neden o, onlar fiyat iniş veya artışlarına anında tepki veriyor fakat ülkemiz şartlarında bugün bulduğun en avantajlı ürün hangisi ise onu alıyorsun yarın ne olacağı belli değil..yani bugün raftaki 540.-tlik ürün yarın liste fiyatı olan 600-700tl oluyor..

işlemcilere yansıdı ama? bence yakında yansıyacaktır ekran kartınada acele etmeyin dostlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exzina

Arkadaşlar Asus olanı almak istiyorum fakat vatanda kalmamış. EXAda var fakat 70 lira pahalıya satıyorlar. İstanbulda ASUS HD7850 DIRECTCU II GDRR5 2GB alabileceğim bir yer var mı?

Hangi markanın kartını tavsiye edersiniz? Aşağıdaki MSI olanı mı alsam. Tavsiye eder misiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7850twnfrzr-2gdoc-hd7850-twin-frozr-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx

sapphire msı ve asusun arasında bir fark yok ucuz olanı alın

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

msı 6850 cyclone var bende oc ile 7850 yapılabiliyor anladığım kadarı ile

koptum yaa..tabıkı hatta bıraz daha kasarsanız 7970 bıle olur..

hey allahım yaratıyorsun barı sonradan takıp et.

ahahah öldüm hayır ben de gtx 470 i gtx 580 yaptım da amd de yok o özellik

• quote:

Arkadaslar bir sorum var, kararımı bu hafta sonu vermem lazım!!

PowerColor HD7870 PCS+

Sizce Powercolor 7870, Sapphire 7850 O.C'den 150 TL fazla fiyatı hak edecek performansta bir kart mıdır.?

Şu anda Sapphire 7850 o.c'nin parasını ödemiş durumdayım, 150 TL daha verirsem Powercolor 7870 PCS+'yı verecek!!

aynı mhz degerlerınde aralarında %5 cıvarı fark var..oc yapacaksanız 7850 eger oc ıle ısım olmaz dıyorsanız 7870 ı alın..

@ brody-xtreme

ewt cıdden yenmıyor..

1250-1450 de kartların naptıgını soylememe gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 2 Eylül 2012; 5:58:45 >

• quote:

quote:

PowerColor HD7870 PCS+

aynı mhz degerlerınde aralarında %5 cıvarı fark var..oc yapacaksanız 7850 eger oc ıle ısım olmaz dıyorsanız 7870 ı alın..

@ brody-xtreme

ewt cıdden yenmıyor..

Bir gun alevlendircez kasayi o gunu cok merak ediyorum ;)

• quote:

quote:

PowerColor HD7870 PCS+

@ brody-xtreme

ewt cıdden yenmıyor..

1250-1450'de voltaj vermeye gerek var mı ? Ben 2-3 saat öyle kullandım bf3 64 kısılık harita filan açtım bişey olmadı sonra 1000-1050'ye çektim tekrar.

• Ya Arkadaşlar Bişey Sorucam da Ben Asus Modeli Kullanıyorum Defaulta Düşürdüm Fan Hızı da %20 (Asus GPU Tweak Kullanıyorum).. Ancak Her Açılışta (Windows) Kasadan fan Sesi Geliyor Bi Bakıyorum Gpu-Z ye Fan Hızı %50 Olmuş.Sonra Gpu Tweak Açınca Yine %20'ye Düşüyor (Ben İndirmiyorum Açar Açmaz Kendisi 50den 20ye Düşüyor.. Sorun Neden Olabilir Arkadaşlar Default Kullandığım İçin Şimdilik Gpu Tweak Silsem Sorun Çözülür mü Yoksa Başka Bişey mi Var ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wander21

Ya Arkadaşlar Bişey Sorucam da Ben Asus Modeli Kullanıyorum Defaulta Düşürdüm Fan Hızı da %20 (Asus GPU Tweak Kullanıyorum).. Ancak Her Açılışta (Windows) Kasadan fan Sesi Geliyor Bi Bakıyorum Gpu-Z ye Fan Hızı %50 Olmuş.Sonra Gpu Tweak Açınca Yine %20'ye Düşüyor (Ben İndirmiyorum Açar Açmaz Kendisi 50den 20ye Düşüyor.. Sorun Neden Olabilir Arkadaşlar Default Kullandığım İçin Şimdilik Gpu Tweak Silsem Sorun Çözülür mü Yoksa Başka Bişey mi Var ?..

Gpu tweaki kullanmak zorunda degilsin msi afterburner yada trixx kullanabilirsin.Ve programi kaldiriRsaniz bir problem.olmaz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.