Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kartı vga-dvi dönüştürücü ile vga monitöre bağlı olarak kullanan var mı? oyunlarda çizgiler falan çıkıyor diye okudum doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

arkadaşlar kartı vga-dvi dönüştürücü ile vga monitöre bağlı olarak kullanan var mı? oyunlarda çizgiler falan çıkıyor diye okudum doğrumudur?

evet dalgalanma oluyor sadece vga girişi olan monitörü olan arkadaşlar yeni monitör almaları lazım bende de dalgalanma var şu an ama sadece karanlık yüzeylerde belli olluyor çok mühim değil bence ya da ben alıştım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

Benide eklersen sevinirim Asus HD7850 DirectCUII forumda her markanın 7850 incelemesi var ama asus un yok yakında yapmayı düşünüyorum

Bende imzamdaki sistemi 2 gün önce sipariş verdim bugün bana ulaşıcak akşam kurulumu tamamlarsam bende inceleme yapmayı düşünüyorum :)
  • peki vga kullanıyorum ama dalgalanma yok diyen birisi var mı?
  • Akşam deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha önce şöyle bir konu başlığı açmışdım.Böyle bir sorun varmı kartınızda garantiye yolladım şuan bekliyorum ne sonuç çıkıcak diye..Konu başlığı

http://forum.donanimhaber.com/m_63629022/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63657928
  • Benide ekleyebilirsin Sapphire hd7850 OC
  • quote:

arkadaşlar kartı vga-dvi dönüştürücü ile vga monitöre bağlı olarak kullanan var mı? oyunlarda çizgiler falan çıkıyor diye okudum doğrumudur?

Arkadaşım bende çizgiler oluşuyor ama benim kartım Sapphire 7870 oc edition ..Bu arada lg 100hz 82" ekranda çizgilenmeler mevcut ayrıca ..19 inc samsung vga+dvi dönüştürücü takıyorum yine çizgilenmeler mecvut garantiye yolladım kartı sonucu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiLoN -- 16 Ağustos 2012; 12:04:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiLoN

quote:

Arkadaşım bende çizgiler oluşuyor ama benim kartım Sapphire 7870 oc edition ..Bu arada lg 100hz 82" ekranda çizgilenmeler mevcut ayrıca ..19 inc samsung vga+dvi dönüştürücü takıyorum yine çizgilenmeler mecvut garantiye yolladım kartı sonucu bekliyorum.

teşekkürler cevap için,anlaşılan gelişen teknoloji ve tüketim çılgınlığı monitörleride değiştirmemize sebep olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DiLoN

quote:

teşekkürler cevap için,anlaşılan gelişen teknoloji ve tüketim çılgınlığı monitörleride değiştirmemize sebep olacak

Monitörlerde sorun olduğunu düşünmüyorum ramlerinde sorun olabilir kartın.Daha önce 4890 kullanıyordum hiç bir sorun yaşamadım.Şuan 4850 takılı yine bir problem yok.Vga + dvi de sorun olabilir ama.Tv de nasıl böyle bir problem var anlamadım.Birde mesela ilk zamanlar çizgilenme yokdu.Yeni başladı 2 ay kadar kullandım kartı sorun yokdu.Masaüstü ve Blueray filmlerde çizgilenme yok.Sadece oyunlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiLoN -- 16 Ağustos 2012; 12:21:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_tr_31

Benide ekleyebilirsin Sapphire hd7850 OC

İnceleme alalim

• arkadaslar ımza ıstegı geldı..ımza konusunda pıyasada en az 2 yıllık deneyımı olan en az lıse mezunu yol+yemek+ssk yapılacak eleman aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Al bakalım. Bu iki konu fazlasıyla işini görecektir.

Sapphire HD7850 Crossfire VS Gigabyte GTX 670 OC Kapsamlı Kullanıcı Testleri
    Türkiyede ilk Sapphire HD7850 Crossfire test sonuçları
    Sapphire HD 7850 O.C Edition kullanıcı İncelemesi
    hd 7850 çekirdek hızı:1300 mhz! 3dmark

Msi o.c saphire o.c arasinda gidip geliyorum hangisini alsam delirecem valla. Senin o dedigin monitorude alicam ona ekran karti lazim:) bakalım zaman var daha +)

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

arkadaslar ımza ıstegı geldı..ımza konusunda pıyasada en az 2 yıllık deneyımı olan en az lıse mezunu yol+yemek+ssk yapılacak eleman aranıyor

Şaka bir yana da imza işini iyi düşünmüşsün bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Msi o.c saphire o.c arasinda gidip geliyorum hangisini alsam delirecem valla. Senin o dedigin monitorude alicam ona ekran karti lazim:) bakalım zaman var daha +)

Sapphire daha iyi gibi sanki ama şu anda demircibu MSI olanı daha uygun fiyata verirken, MSI alınır bence. Tabi elinde bitmediyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

arkadaslar ımza ıstegı geldı..ımza konusunda pıyasada en az 2 yıllık deneyımı olan en az lıse mezunu yol+yemek+ssk yapılacak eleman aranıyor

Şaka bir yana da imza işini iyi düşünmüşsün bak.

bırısı el atsada su ımza yapımına eklesek ıyı olacak.

bende yapabılırım ama tavsıye edecegınız guzel bır program varmı?

bu arada son yenı arkadaslarıda ekledım..yenı arkdaslardan ınceleme beklıyoruz..ınceleme yapanları ılk mesaja ekleyecegım.

• AMD logosu yeterli değil mi ki imza için?

• AMD X4 Phenom II 965 (OC.3.8ghz) voltaj yok

MSI Power Edition Twin Frozr IV (OC.1.225V 1250/1450) grafiklerde en ufak bozulma filan görmedim gayet sorunsuz çalışıyor en çok 64 derece görmüş..

Heaven DX11 Tesellation Extreme (OC.1300/1450).................(OC.1250/1450)....................................(STOK 950/1200)

............................................

3DMARK11 PERFORMANS (OC.1300/1450)...6215 PUAN...........(OC.1250/1450)...6085 PUAN

.............................

3DMARK11 EXTREME (OC.1300/1450)...2191 PUAN..................(OC.1250/1450)...2132 PUAN

..............................

3DMARK VANTAGE PERFORMANS...19281 PUAN

Shogun 2 Benchmark DX11 graphic high 1080p...60fps

Metro 2033 Benchmark...41.3fps

Crysıs 2 1920/1080 Ultra benchmark...55fps

Sleeping Dogs 1920/1080 Extreme 35fps (OC.1.284V 1300/1450)............. 34fps (OC.1.245V 1250/1450)............................27fps (STOK 950/1200)

................................................................
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 5 Eylül 2012; 17:02:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dragon_

AMD X4 Phenom II 965 (OC.3.8ghz) voltaj yok

MSI Power Edition Twin Frozr IV (OC.1.225V 1250/1450) grafiklerde en ufak bozulma filan görmedim gayet sorunsuz çalışıyor en çok 64 derece görmüş..

3DMARK11 PERFORMANS...6085 PUAN

3DMARK11 EXTREME...2132 PUAN

Shogun 2 Benchmark DX11 graphic high 1080p...60fps

gayet guzel sonuclar..bende su an athlonx3 oldugu ıcın ekran kartlarımdan bırı kutusunda dıgerıde garıban ıslemcımle ugrasıyor

kafayı yıyecem..bende bı turlu msı afterburnerda lımıtler acılmıyor voltajda verılmıyor..sızden bıos almısmıydım?

edıt:ewt almısım.sımdı senın su bıosu denım bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 16 Ağustos 2012; 16:26:03 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.