Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: Mechanicstorm

ekle hocam imzamdaki kart...

Bir de 7870 ile 7850 arasında fark var mı? Sadece frekans hızında bir yükseklik var, 7850 yi oc yapıp zaten 7870 seviyesine getirebiliriz düşüncesindeyim; zira soğutma sistemi gerçekten çok iyi

ekledım.ıkı kartıda aynı mhz e getırıldıgınde aralarında %5 cıvarı fark var.yanı yok dıyebılırız.ıkı kartın defult hızları arasında cok fark oldugu ıcın testlerde fazla fark gozukuyor.

eyvallah, o kadar para bayılmaya gerek yok yani 7870 e.

Grup iyi olmuş bu arada, yararlı paylaşımlar olur buralarda

• mrb arkadaşlar. bende bu karttan almak istiyorum işlemcim intel core 2 quad Q9400 darboğaz olurmu. iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuffyDuck205

mrb arkadaşlar. bende bu karttan almak istiyorum işlemcim intel core 2 quad Q9400 darboğaz olurmu. iyi forumlar.

ıslemcıye ıyı oc yapman lazım..genede darbogaz yapabılır.denemen lazım..
  • Selam beyler,bende 7850 almayi düsünüyorum da birkac sorum var;

Amd Phenom II X4 955 BE ile Sapphire Radeon HD 7850 darbogaz yapar mi? Ayrica bu islemci ve ekran karti icin ne kadar PSU gereklidir? Bir de Sapphire olan modeli sessiz midir?

Saolun..
  • quote:

işlemciyi 3.0 ghz yapsam sorun çıkarmı..?
  • Ben foruma yeni katıldım Hatta 7870 kartımı aldım bekliyorum beni eklermisiniz kardeşlere :D(YEniyim ama olsun)D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdoLaS_

Selam beyler,bende 7850 almayi düsünüyorum da birkac sorum var;

Amd Phenom II X4 955 BE ile Sapphire Radeon HD 7850 darbogaz yapar mi? Ayrica bu islemci ve ekran karti icin ne kadar PSU gereklidir? Bir de Sapphire olan modeli sessiz midir?

Saolun..

en azından 4 ghz yapman lazım..550w ve uzerı gercek degerı veren herhangıbır psu olur..sessız..

@kupaas123

hangı 7870?

@DuffyDuck205

3 ghz de yeterlı gelmez..ıslemcı degısıklıgı sart..forumda afedersınız bı halt kullanmadan 2 gramlık beynıyle darbogaz falan yoktur uydurmacadır dıyenlerı dınleme..helekı bırısı phenom 2x4 le 670 slı bıle olur dedı ya resmen agzım acık kaldı..hatta 3 lu bıle olur demıstı sanırım..kendı ıslemcımı ht acık ve kapalı test yaptım..gpu kullanım oranı %15-20 arası farkettı..dusun artık ı7 2700k dan bahsedıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 13 Ağustos 2012; 1:40:54 >

• @bonser24 cevab için teşekkürler..
  • quote:

@bonser24 cevab için teşekkürler..

herzaman burdayız. : )
  • quote:

quote:

Hocam benide ekleyinnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

quote:

Hocam benide ekleyinnn

ekledım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam benide ekleyinnn

ekledım.

Hocam THY'e rakipsiniz valla

• Haftasonları VATANda bu kart ile GTX570 arasında 50 TL fark oluyor. Amand, yanlış yazdıysam affola, diye bir sitede FPS değerleri hemen hemen eşit.

Hangisini öneriyorsunuz?
  • Hd 7850 alınır bu saatten sonra .
    Zaten forumda çok tartışıldı biraz araştırısan bulabilirsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam benide ekleyinnn

ekledım.

Hocam THY'e rakipsiniz valla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EdoLaS_

Selam beyler,bende 7850 almayi düsünüyorum da birkac sorum var;

Saolun..

en azından 4 ghz yapman lazım..550w ve uzerı gercek degerı veren herhangıbır psu olur..sessız..

@kupaas123

hangı 7870?

@DuffyDuck205

3 ghz de yeterlı gelmez..ıslemcı degısıklıgı sart..forumda afedersınız bı halt kullanmadan 2 gramlık beynıyle darbogaz falan yoktur uydurmacadır dıyenlerı dınleme..helekı bırısı phenom 2x4 le 670 slı bıle olur dedı ya resmen agzım acık kaldı..hatta 3 lu bıle olur demıstı sanırım..kendı ıslemcımı ht acık ve kapalı test yaptım..gpu kullanım oranı %15-20 arası farkettı..dusun artık ı7 2700k dan bahsedıyorum.

Aşağıdaki ama kulanıyorum sayılmaz vatandan %25le aldım bekliyorum gelmesiniz:D

Asus HD7870 DirectCU II GDRR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

• Arkadaşlar merhaba;

Benim ekran kartım ati HD4830.Ve bu zaman kadar çok memlun bir şekilde kullandım.Ee malum artık yetmiyor.Bende araştırma yaparak HD7850 model ekran kartında karar kıldım.Fakat şuan sadece ekran kartımı değiştirmek istiyorum.

Birincisi:

İşlemcim Intel Core 2 Duo E7400 2,80 ghz.Sanırım bu işlemcide darboğaz yapabilir.Sizce?

İkincisi:

Ana kartım ASUSTeK P5Q Rev. 1.xx.Bu ana kartta bir sıkıntı olurmu?

Bu iki konu hakkında fikirlerinizi almak isterim.Şimdiden herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mwsix

Arkadaşlar merhaba;

Benim ekran kartım ati HD4830.Ve bu zaman kadar çok memlun bir şekilde kullandım.Ee malum artık yetmiyor.Bende araştırma yaparak HD7850 model ekran kartında karar kıldım.Fakat şuan sadece ekran kartımı değiştirmek istiyorum.

Birincisi:

İşlemcim Intel Core 2 Duo E7400 2,80 ghz.Sanırım bu işlemcide darboğaz yapabilir.Sizce?

İkincisi:

Ana kartım ASUSTeK P5Q Rev. 1.xx.Bu ana kartta bir sıkıntı olurmu?

Bu iki konu hakkında fikirlerinizi almak isterim.Şimdiden herkese teşekkürler.

ıslemcın yetersız olacaktır..en az phenom2x4 955 ayarında bır ıslemcı sart...ıntel tarafında ıse ı3 2100 ayarında dıyebılırız...o ıslemcı ıle bosuna almayın derım..
  • yazabilirsin, msi twin frozr
  • arkadaşlar ben de yeni 7850 kullanıcısıyım oc yapmayı düşünüyorum karta amd overdrivedan ayarları 1050/1450(GPU/bellek) getirdim voltaj ayarı yapmam gerekiyor mu bu değerler için ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.