Şimdi Ara

AMD 8730M sürücü çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne yapsam bir türlü bilgisayara harici ekran kartının sürücüsünü tanıtamadım.Hemen hemen yapmadığım bir şey kalmadı.Önceden format atınca kendiliğinden belirirdi.Şimdi görmüyor laptop.Sorun donanımsal mı acaba? Desem laptop kullanıyorum böyle bir şeyin olması söz konusu olur mu?

Denemeler:Format atımı,Sistem Güncelleme,Bilgisayarı Güvenli Modda Başlatma,Bios Güncelleme,Laptop Ana Sayfasından Güncel Driverları İndirip Deneme,Ekran Kartı Sitesinden Deneme

Bazen Catalyst Setup'ı ile yükleme yapılıyor ama yine de sürücü belirmiyor aygıt yöneticisinde.Bazen ise yüklenmiyor, resimdeki gibi hata veriyor.

Diğer tüm driverlar güncel ve yüklü.:(:(:(:(:(

DELL 15R 5521
    Sistem=Windows 8.1 Pro
    Not=Önceden bu sistemde bu konuda bir sorun olmamıştı
     AMD 8730M sürücü çıkmazı AMD 8730M sürücü çıkmazı AMD 8730M sürücü çıkmazı AMD 8730M sürücü çıkmazı

• dell in sitesine girip onboard intel ekran kartının driverını indirip kurun
    bir de öyle bakın
  • Bende de 8670M modeli vardı çözene kadar neler çektim DDU ile ekran kartının driverini sil öncelikle daha sonra AMD'nin sitesinden uygun driveri indir kurulum sırasında önce kaldır kısmını seç kaldırma işlemini yapsın daha sonra tekrar temiz kurulum yap bende çözüldü inşallah sende de çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.