Şimdi Ara

AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili forumdaşlarım bi sıkıntımı sizlerle paylaşmak istedim;
    Bilgisayarım laptop Dell İnspiron 3521

İşlemci: İntel i5 3317 1.7 Ghz,
    Ekran Kartları:İntel HD Graphics 4000 1 GB , AMD Radeon 7670M 1 GB,
    Ram: 4 GB

Sorunum: Bilgisayarım bi nedenden dolayı çöktü. Format attım bi kaç gün önce. Tüm driverları bilgisayarımın servis kodu ile DELL'in sitesinden indirdim.
    Ama AMD ekran kartı bi türlü kabul etmiyor driveri. Yükleniyor catalyst açılmıyor ve aygıt yöneticisinden Standart VGA Grafik bağdaştırıcısı diyor. Oyun oynarken ben masaüstünde sağ tıklayıp değiştirebilir grafik ayarlarından oyunu AMD ekran kartından açıyordum. Şimdi o sekmede yok. Ne yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
    Yanlış yere açtıysam ve sürçi lisan ettiysem affola.

• Oncelikle intel in onboard olan ekran kartini yukleyin sonra ati yi yuklemenize izin verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Oncelikle intel in onboard olan ekran kartini yukleyin sonra ati yi yuklemenize izin verecektir.

ilk format attığımda önce amdyi yükledim bi süre inteli yüklemedim farkında olmadan ekran kartsız olmuşum. Sizce sorun bundan mı kaynaklıdır? Eğer öyle ise format atayım yeniden yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih Türk

quote:

Oncelikle intel in onboard olan ekran kartini yukleyin sonra ati yi yuklemenize izin verecektir.

ilk format attığımda önce amdyi yükledim bi süre inteli yüklemedim farkında olmadan ekran kartsız olmuşum. Sizce sorun bundan mı kaynaklıdır? Eğer öyle ise format atayım yeniden yapayım

Alıntıları Göster
    Su an inteli yukleyip sonra amd yi deneyin. siralama yapmazsaniz yuklenmiyor.

• quote:

Şu an intel yüklü hocam. Ben şimdi ikisinide silip bi yeniden başlatayım makinayı tekrardan başlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih Türk -- 25 Nisan 2013; 11:20:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihAkturk1453

quote:

Şu an intel yüklü hocam. Ben şimdi ikisinide silip bi yeniden başlatayım makinayı tekrardan başlatayım.

yaptığınız işlemlerin sonucunu bizimle paylaşırmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar.K

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAkturk1453

quote:

yaptığınız işlemlerin sonucunu bizimle paylaşırmısınız.

Alıntıları Göster
    Sorun çözüldü mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Radeon HD3850 Sorunu!
    16 yıl önce açıldı
    Windows 10 AMD 7670M Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem49

Sorun çözüldü mü?

Alıntıları Göster
    Kesinlikle paylaşırım. Fakat maalesef çözülmedi sorun :/
  • quote:

Kesinlikle paylaşırım. Fakat maalesef çözülmedi sorun :/

Alıntıları Göster
    Yardım edecek kimse yok mu
  • quote:

Yardım edecek kimse yok mu

Alıntıları Göster
    Eğer üretici ile gelen işletim sistemini,recovery partition sildiyseniz haricen kurduğunuz temiz windows kurulumuyla driver ları kurma ihtimaliniz çok düşük.Recovery sildiyseniz götürün garanti merkezine işletim sistemini atsınlar.Son çıkan ürünlerde bu tür sorunlar çok çıkıyor çözüme de kavuşma ihtimali komik ama %1 diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

Eğer üretici ile gelen işletim sistemini,recovery partition sildiyseniz haricen kurduğunuz temiz windows kurulumuyla driver ları kurma ihtimaliniz çok düşük.Recovery sildiyseniz götürün garanti merkezine işletim sistemini atsınlar.Son çıkan ürünlerde bu tür sorunlar çok çıkıyor çözüme de kavuşma ihtimali komik ama %1 diyebilirim.

Recorvery verdiler ama ben sildim win8'den win 7ye çevirdim. Ve ilk çevirdiğimde ekran kartı oldu. Şimdi çöktükten sonra olmuyor. ne yapabilirim bundan nasıl kurtulabilrim ?
  • selamlar aynı sorun bende var çözdünüzmü sorunu acaba acil cevap ütfen @FatihAkturk1453
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailor85

selamlar aynı sorun bende var çözdünüzmü sorunu acaba acil cevap ütfen @FatihAkturk1453
    .Net Framework v4 yükleyin... hem intel hem de amd sürücülerini tam olarak kaldırın... sonra ilk olarak intel, sonra da amd sürücülerini yükleyin... amd sürücülerini de buradan yükleyin, en son sürüm olan 13.10 beta...

sonra sonucu yazın...

• quote:

selamlar aynı sorun bende var çözdünüzmü sorunu acaba acil cevap ütfen @FatihAkturk1453

Aynı ekrankartımı değilse modeli ne kullandığınız işletim sistemi 32 bitmi 64 mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

quote:

Aynı ekrankartımı değilse modeli ne kullandığınız işletim sistemi 32 bitmi 64 mü?

Alıntıları Göster
    ekran kartı yanı arkadaşlar sistem özelikleride aynı 64 bit intelin hangi ekran kartını yüklemem gerekiyor denedim bir kaç tane kabul etmiyor tşkler

• quote:

ekran kartı yanı arkadaşlar sistem özelikleride aynı 64 bit intelin hangi ekran kartını yüklemem gerekiyor denedim bir kaç tane kabul etmiyor tşkler

Alıntıları Göster
    .Net Framework v4 bilgisayarda yüklü durumda
  • quote:

.Net Framework v4 bilgisayarda yüklü durumda

Alıntıları Göster
    İntel için 64 bit ekrankartı sürücüsü(birinci dosyayı indirin)
    https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=23106&lang=eng&OSVersion=Windows%207%20%2864-bit%29*&DownloadType=Drivers

Amd için:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx

1.1mb lık dosyayı indirin ekrankartını tanıyıp gerekli sürücüyü indirir kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Eylül 2013; 11:46:36 >

• quote:

İntel için 64 bit ekrankartı sürücüsü(birinci dosyayı indirin)
    https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=23106&lang=eng&OSVersion=Windows%207%20%2864-bit%29*&DownloadType=Drivers

Amd için:http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx

1.1mb lık dosyayı indirin ekrankartını tanıyıp gerekli sürücüyü indirir kendisi.
    intelin ekran kartını yüklemeye çalıştığımda işletim sistemi desteklemiyor diye bir uyarı alıyorum tşkler

• quote:

intelin ekran kartını yüklemeye çalıştığımda işletim sistemi desteklemiyor diye bir uyarı alıyorum tşkler

Alıntıları Göster
    Direk amd yi deneyin.

Bios üzerinden intel devredışı bırakılmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Eylül 2013; 21:33:47 >
  • quote:

Direk amd yi deneyin.

Bios üzerinden intel devredışı bırakılmış olabilir.

Alıntıları Göster
    denedim demedim olmuyor sanırım bilgisayarcı para vermekten başka care bıraktı sonunda tşkler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.