Şimdi Ara

AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sailor85

denedim demedim olmuyor sanırım bilgisayarcı para vermekten başka care bıraktı sonunda tşkler

Bilgisayarın dell mi ? eğer dell ise site üzerinden yanlış dosyayı indirebiliyor olabilirsin ki ben de öyle oldu windows 7 için windows 8 driverini kurmaya çalıştım falan olmadı. Dosyayı iyi incele öyle indir kardeşim. Dellin sitesi biraz karıştırıyor meseleyi :)
  • evet dell senin sorun yaşadığın pc nin aynısı özelikler olarak ta
  • http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&softwareitem=ob-111285-1 burdan driveri indirip kurabilirsin ben güncelledim bende 7670 kullanıyorum intel intel kartıda varsahttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&softwareitem=ob-109913-1 burdan güncelleyebilirsin bi dene belki işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaes26 -- 15 Eylül 2013; 20:05:38 >

• quote:

evet dell senin sorun yaşadığın pc nin aynısı özelikler olarak ta

Windows 7'ye 8 driveri yüklüyorsun adım gibi eminim. Başka hiç bir şey işe yaramayacaktır. Boşuna driver yükleyip gereksiz dosyalarla kasma pcyi servis kodunla siteden, dikkat ederek win 7 driver indir.
  • en sonunda kardeşim aynen öyleymiş servis kodunu girince oldu sonunda herkese teşekkürler
  • quote:

en sonunda kardeşim aynen öyleymiş servis kodunu girince oldu sonunda herkese teşekkürler

Hayırlı olsun bro, rica ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihAkturk1453

quote:

en sonunda kardeşim aynen öyleymiş servis kodunu girince oldu sonunda herkese teşekkürler

Dostum servis kod u dediğiniz nedir bende de aynı sıkıntı var da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasincreed

quote:

quote:

Bilgisayarının altında service tag diye bi yazı var orada yazan 8 haneli sayı ve harflerden oluşan kod.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assasincreed

quote:

quote:

Bilgisayarının altında service tag diye bi yazı var orada yazan 8 haneli sayı ve harflerden oluşan kod.

http://forum.donanimhaber.com/m_85243228/f_//tm.htm#85244646 kardeş şu konuya da bi bakarmısın sana zahmet ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.