Şimdi Ara

AMD 8970m'Lİ MONSTER Q47P170SM02 Alıyorum. Doğru Tercih? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Makale baya uzun birşeyler anlatıyor makine hakkında ama java mobil bir cihazdan girdiğim için cevireniyorum ; bana da iyi gibi geldi ama Lenovo toshiba hp asus gibi markalardan iyi mi kötü mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KatanaHero kullanıcısına yanıt
    hocam maalesef bu modelin kullanıcısı yok forumda anlaşılan. En azından memnun kalmazsanız 15 gün içinde koşulsuz iade ile ürünü iade edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih64

Makale baya uzun birşeyler anlatıyor makine hakkında ama java mobil bir cihazdan girdiğim için cevireniyorum ; bana da iyi gibi geldi ama Lenovo toshiba hp asus gibi markalardan iyi mi kötü mu

Kardeş bu fiyata lenovodan daha performanslısı yok. Kaliteli mi bilmem ama tercih senin. Bu konuda sorumluluk almak istemem doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: aqua07

hocam maalesef bu modelin kullanıcısı yok forumda anlaşılan. En azından memnun kalmazsanız 15 gün içinde koşulsuz iade ile ürünü iade edersiniz.

4500 tl gibi bir fiyatı riske etmek hiç kolay değil ama fokusshopa gidip bizzat bakacağım ürüne.

Haklısınız hocam çok ciddi bir rakam var ortada. Test etmek de avantajınız. O süre aklınızda bulunsun dedim alırsanız eğer size verilen bir hak sonuçta.

• En azından bir iki oyun yükleyip test edersem orada içim rahat eder. Evde bir süprizle karşılaşmam. Yardımların için saol gelişmelerden haberdar ederim seni.

Eğer performansı testlerdeki kadar iyiyse başkaları da satın almak isteyecektir. Biraz deneme tahtası oluyoruz ama herkesin gücü 780mye yetmiyor malesef.

• Aldım. Alet beklediğimden daha iyi çıktı. Çift fanlı soğutma gerçekten fuzuli değil. MSI kasa ateş gibi hafa üflerken WSAD bölgesi rahatsız edecek derecede ısınırken bu cihazda ısınmayı klavye üzerinde hissetmeniz mümkün değil
    hocam sorunsuz kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun canavarınız ısınma dışındaki konularda(kasa yapısı, oyun performansı, ses sistemi vb.) neler diyebilirsiniz
  • Elimde hazır oyun yok şimdilik. Yarın olacak inşallah. O zaman size birşeyler söyleyebilirim. 3D Mark 2013 yaptım. 780M, 5400 civarı puan alırken 8970, 5100 puan alıyor ki gayet etkileyici. Aynı kasada GTX 780 için 700-800 lira daha fazla vermenin halen çok abartı olduğunu düşünüyorum.

Kasa görünümü MSI kasalarda olduğu kadar cafcaflı değil ancak oyuncak gibi de durmuyor hiç değilse. Klavyeyi aynı anda 3 ayrı renkle aydınlatma olayı güzel düşünülmüş.
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, Ben HD7970M Serisini kullanıyorum Monster - P170M...... Enduro sorunu ilk aldığım zamanlarda vardı fakat bu kullanıcının ekran kartını bilmemesiyle ilgili çünkü ekran kartı Enduro için yaklaşık 10 15 driver çıkarttı 7970m den bu yana, artık o sorun kalktı eğer varsa bile siz değiştirilebilir ekran kartı seçeneğinden oyunun hangi modda çalışacağını belirleyip yönetebiliyorsunuz. HD8970m tercih edilebilir bir ekran kartı çünkü şu anda driverları yeni yeni geliyor hatta şu anda sitede özellikleri belirleyip aradığınızda yok bile denebilir, geleceği olan bir kart ve AMD şu anda GamingEvolved görebilirsiniz. Crysis 3 vb. vb....... Yanlış bilmiyorsam Ps4 de Amd ile anlaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunemre -- 21 Ocak 2014; 22:02:04 >
  • Crysis 3 yükledim. Herşey very high ve FXAA açık 25-30 FPS arası. High ve FXAA ile 35-40 FPS arası görüyorum. Yeterli mi? Gayet yeterli. Fiyat uygun mu? Uygun.
    Aynen hocam crysis 3 için dizüstünde tek ekran kartıyla değerler gayet iyi. Gerçekten tam zamanında almışsınız şu anki fiyatını da görünce. Parasının hakkını verip sizi memnun etmesine de sevindim

• Monster iyidir. Hoş MSI kasası kullanıyor, yanında tonla hediye de veriyor falan filan ama, nedense ben de Monster'a MSI'dan daha fazla güveniyorum. MSI'ın servis bölümü hakkında rezil tecrübeler yaşayan arkadaşlarım varken, Monster'da şu ana kadar abartı bir durum duymadım. Yakın zaman öncesinde de şirkete 2 adet 5bin küsür liraya canavarlardan ben de aldım. Isınma sorunu diye bir şey yok resmen bilgisayarda. Çift fan olayı durumu saniyeler içerisinde stabil ve olağan akışına çeviriyor en zorlandığı anlarda bile...

Güle güle kullanın..
  • AMD olan ic bir ürün e para verme AMD anakartları ekran kartları ısınma ve yanma sorunu cok yüksek kartlar AMD den kesinlikle uzak dur beni maddi manevi cok zarara uğrattı amd markası
  • Ne yalan söyleyeyim bu modeli aldım 9 aydır kullanıyorum. Tık demedi çok şükür. Biraz da şansla alakalı bu elektronik malzeme olayları.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.