Şimdi Ara

AMD 8970m'Lİ MONSTER Q47P170SM02 Alıyorum. Doğru Tercih?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz

msi gt70 dragon edition mı yoksa monster p170sm mi alsam karar veremedim. Monsterde gtx 780 seçeneği de mevcut ve 5100tlye geliyor.

http://www.sanalmarketim.com/msi-gt70-superr-2od453tr-core-i74700mq-16gb-2x128gb-ssd-1tb-gtx780m-4gb-173-full-hd-bluray-win-8-gaming-pack-hediyeli/p_50122/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KatanaHero -- 14 Ocak 2014; 20:31:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Performans farkı neredeyse hiç olamyacaktır :) biraz senin zevkine kalmış bişi ama ben olsam msi ın yanında verdiği hediyelere yenik düşerdim doğrusu :)

1- Crysis 3 Edition Gaming Mousepad
    2- Steelseries Siberia Headset Gaming Kulaklık
    3- MSI Targus Demolition Backpack (Sırt Çantası)
    4- MSI Gaming Mouse
    5- Battlefield 4 PC DVD

yaklaşık 600 liralık hediye veriyor zaten :) win8 yüklü geliyor 2x128 SSD raidi var 780M :) ama tercih sana kalmış her ikisi de alanında muazzam makineler :)
  • KatanaHero kullanıcısına yanıt
    hocam aynen Msi yanındaki hediyeler akıl çeler cinsten. Eğer online oyun oynuyorsanız Msi'daki killer ethernet ve wireless size avantaj sağlayabilir. P170sm de cihazın uzun ömürlü kullanımı açısından çift fanı sayesinde avantaj sağlayabilir. İkisi de içerik bakımından aynı sayılır sonuçta hangisi hoşunuza gidiyorsa alabilirsiniz ikisi de pişman etmez. İleride upgrade kendim yapabilirim diyorsanız Msi olabilir ama yok ben yapamam parasını verem bilen yapsın derseniz Monster öne çıkıyor bu seferde
  • Teşekkürler dostlarım,

P170SM'nin beni çeken tek tarafı var. O da sizin de söylediğiniz gibi çift fanlı olması. Bunu neden diyorum? İnternetteki incelemelerde gördüğüm kadarıyla GT70'in GPU sıcaklığı 92 dereceyi görüyor. P170SM ise sadece 85 derece kalıyor çift fan sayesinde.

5100TL'nin üzerine işletim sistemi de alırsak 5300TL'ye geliyor. Arada hala 700 liralık fark var. Açıkçası halihazırda elimde kulaklık ve iyi bir mouse var. Elimde eski bilgisayardan kalma 120GB SSD de var. Ayrıca Total War gibi strateji tarzı oyunları veya Skyrim gibi RPG'leri tercih ediyorum. O yüzden MSI seçeneği biraz daha gölgede kalıyor benim için.
    hocam şu anda kampanyası var 3 gün için p170sm modeli için 300 tl indirim var madem beğeniyorsunuz kaçırmayın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqua07 -- 13 Ocak 2014; 9:22:44 >
  • Lanet olsun böyle şansa. Ben yurtdışındayım. Cuma günü türkiyeye geliyorum. Adamlara da demişim ürünü hazırlayın gelip teslim alacağım diye. 3 günlük kampanya o tarihe denk getirilmez mi? Zamanlaması çok manidar. O fiyattan vermezlerse geldiğim gün siparişi iptal edeceğim. Çok sinirlendim.

hocam belli olmuyor ne yapacaklarına belki kampanyayı uzatırlar. Bir de arama şansınız varsa kesinlikle arayıp durumunuzu anlatın veya email atın yardımcı olabilirler size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Msi

• Attım maili yanıt bekliyorum. Yardımcı olamazlarsa adres artık belli

Hayırlısı olsun hocam ne diyelim ki başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqua07 -- 13 Ocak 2014; 12:22:21 >
  • Eyvallah hocam. Yardımların için teşekkürler. Hangisini alırsam buraya da yazarım.
    tamamdır hocam takipteyim
  • msi tasarım olarak iyi ama benim monstera karşı bi samimiyetim var nedense bilmiyorum. monster alırdım yani yerinde olsam
  • 8970M kartlı Monster almaya karar verdim kampanyada olduğu için. İlgilendiler benle saolsunlar. GTX 780M 800 lira daha pahalıya gelince vazgeçmek zorunda kaldım. Aralarındaki performans farkı sadece %15. Üstelik 12-13 derece daha serin çalışıyor. 72-73 derece.
    aynen hocam aradaki fiyat farkına değecek bir performans farkı yok ortada. Hayırlı olsun hocam deneyimlerinizi de yazar bilgilendirirseniz seviniriz canavarı yakından da tanımış oluruz bu sayede
  • Şu AMD Enduro teknolojisini merak ediyorum. HD 7970m'de performans düşüklüğü yaratan otomatik geçiş sistemi, HD 8970'te de mevcut mu? Kullanan yok mu acaba aynı modelden?

Yoksa bu işe ben el atacağım başka yolu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatanaHero

8970M kartlı Monster almaya karar verdim kampanyada olduğu için. İlgilendiler benle saolsunlar. GTX 780M 800 lira daha pahalıya gelince vazgeçmek zorunda kaldım. Aralarındaki performans farkı sadece %15. Üstelik 12-13 derece daha serin çalışıyor. 72-73 derece.

Umarım monsterın servisinden pişamn olmazsınız makinenizin hiç bi sorunla karşılaşmamasını dilerim öyle bi servisten ötürü :) güle güle kullanın hayırlısı olsun.
  • Eyvallah. Benim şimdi tek sıkıntım şu. Sanırım bu notebooku 8970m ile satın alan adam yok ki bana biri bu konuda yardımcı olamadı. p170sm02 alan varsa yanıt bekliyorum arkadaşlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KatanaHero -- 14 Ocak 2014; 20:19:55 >
  • Ne diyeyim hocam parası olan son model msı.monster.gıgabyt.vb. gibi oyun canavarlarini alıyor :) Uzun yıllar sıkıntısız kullanırsınız inşallah . . . ' bende Lenovo y500p almayı düşünüyorum 2500 tl goldan. acaba makine sizce nasıl arkadaşlar bilginiz varmı acaba yeni çıkan oyunları maksimum olamasada medium da oynamak için sizce nasıl bilgilendir seniz sevinirim . Ve bu fiyatlara başka daha iyi marka yada sistem önerisi olan kardeşlerim varmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: salih64

Ne diyeyim hocam parası olan son model msı.monster.gıgabyt.vb. gibi oyun canavarlarini alıyor :) Uzun yıllar sıkıntısız kullanırsınız inşallah . . . ' bende Lenovo y500p almayı düşünüyorum 2500 tl goldan. acaba makine sizce nasıl arkadaşlar bilginiz varmı acaba yeni çıkan oyunları maksimum olamasada medium da oynamak için sizce nasıl bilgilendir seniz sevinirim . Ve bu fiyatlara başka daha iyi marka yada sistem önerisi olan kardeşlerim varmı acaba ?

Bakma benimkisi param çok olduğundan değil sabit bir yerde çalışmadığım için buna ihtiyaç duyuyorum yoksa bir laptop için 2500 TL bile fazla sayılır.

Aşağıdaki makaleyi oku anlamakta problemin olmayacaksa. Türkçe değil ama benchmark değerlerini kontrol etsen yeter. Bence fiyatına göre ideal sayılır.

http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-Y510p-Notebook.97470.0.html

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.