Şimdi Ara

AMD 9850BE Anakart Desteklemesi Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizdeki kasa ve işlemci fanı kaliteliymiş. Bendeki sistemde stok fanı 2 kere söküp taktığım için macunu kötü durumdaydı artı kasa da küçük olduğu için soğutması berbattı . Buna rağmen yük altında 57-58 C yi geçmedi. Sizin sorun yaşayacağınızı sanmam.

Sıcaklıkla ilgili olarak işlemciyi ilk aldığımda stok fan ile anakart 42-42 C işlemci 52-53 C ye geliyordu. Bu değerlere bilgisayar 15 dakika açık, idle durumda ulaşıyordu. (Anakart sıcaklığı olarak geçen sıcaklık asusun resmi forumlarından okuduğum kadarı ile chipsetin sıcaklığı değil cpu fanına giden hava için referans bi sıcaklık). Sonrasında ocz vendetta 2 fan taktım anakart sıcaklığı yine 42 C civarlarında işlemci sıcaklığı 44 C ye düştü. Bu arada kasanın yan kapağı açık, kasada doğru düzgün çalışan fan yok. Dün yeni Lian Li kasa aldım, yeni sıcaklıkları da buraya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RCox -- 11 Haziran 2008; 9:41:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: RCox

Sizdeki kasa ve işlemci fanı kaliteliymiş. Bendeki sistemde stok fanı 2 kere söküp taktığım için macunu kötü durumdaydı artı kasa da küçük olduğu için soğutması berbattı . Buna rağmen yük altında 57-58 C yi geçmedi. Sizin sorun yaşayacağınızı sanmam.

Sıcaklıkla ilgili olarak işlemciyi ilk aldığımda stok fan ile anakart 42-42 C işlemci 52-53 C ye geliyordu. Bu değerlere bilgisayar 15 dakika açık, idle durumda ulaşıyordu. (Anakart sıcaklığı olarak geçen sıcaklık asusun resmi forumlarından okuduğum kadarı ile chipsetin sıcaklığı değil cpu fanına giden hava için referans bi sıcaklık). Sonrasında ocz vendetta 2 fan taktım anakart sıcaklığı yine 42 C civarlarında işlemci sıcaklığı 44 C ye düştü. Bu arada kasanın yan kapağı açık, kasada doğru düzgün çalışan fan yok. Dün yeni Lian Li kasa aldım, yeni sıcaklıkları da buraya yazarım.

Fandan memnunum; bu zamana dek sıcaklıktan yana pek sorunum olmadı. ZALMAN her zaman için işini biliyor:)

İlkbahar aylarında sıcaklık 40 C yi nadir geçiyordu lakin bu aralar(CPU fanın devrini 1900 RPM e düşürdüm) ortalama 43-44 C oluyor sistem ve CPU sıcaklığı. Yğklendiğim zaman en fazla 53 C derece felan olmakta...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.