Şimdi Ara

Amd A4 4000 FM2 Soketli + MSI FM2-A55M-E33 Uyumu İyi Olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Çok merak ettim bu işlemci nasıldır.ben amd'ye geçmek istiyorumda... bunlar beni iyi götürürmü crysis 3 fm 2014 ve full hd filmler ve internet vieoları ve internet oyunlarını hiç zorlanmadan overlocksuz kasmadan oyna bilirmiyim. Birde Msı Hiç Kullanmadım 8 Senelik Asus Kullanıcısıyım Elimde Atı Radeon HD6570 128 Bit 1Gb Ekran Kartım Var Kullanmak İstiyorum Bunlar Beni Tatmin Ederse Hemen Alacağım Birde Msı Dayanıklımı ve kullanışlımı sürekli sorun çıkartıryor mu ???

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_1996

Merhabalar Çok merak ettim bu işlemci nasıldır.ben amd'ye geçmek istiyorumda... bunlar beni iyi götürürmü crysis 3 fm 2014 ve full hd filmler ve internet vieoları ve internet oyunlarını hiç zorlanmadan overlocksuz kasmadan oyna bilirmiyim. Birde Msı Hiç Kullanmadım 8 Senelik Asus Kullanıcısıyım Elimde Atı Radeon HD6570 128 Bit 1Gb Ekran Kartım Var Kullanmak İstiyorum Bunlar Beni Tatmin Ederse Hemen Alacağım Birde Msı Dayanıklımı ve kullanışlımı sürekli sorun çıkartıryor mu ???

MSI iyidir, sorun çıkarmaz kardeşim.. arızalı bir ürüne denk gelmezsen tabi.. :) O dediğin işlemci ile ise adı geçen oyunları full HD de low da bile oynaman çok zor olacaktır..

• ama açıklamada a4 4000 battlefield 4 ü çok iyi oynabilirsiniz diyor...
  • quote:

ama açıklamada a4 4000 battlefield 4 ü çok iyi oynabilirsiniz diyor...

1366*768 de çok rahat oynarsın. 1080 p zor
  • Elimde asusun ati Radeon HD 6570 var bana önemli olan işlemci desteği yeterlimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Elimde asusun ati Radeon HD 6570 var bana önemli olan işlemci desteği yeterlimi

O işlemciden uzun vadede hayır gelmez kardeşim.. ne işlemci ne de ekran kartı olarak.. iyi oyun oynamak istiyorsan en az şu olmalı:

AMD A10 6800K Soket FM2 4.1 GHz 4 MB Cache + HD 8670D GPUhttp://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20İşlemci/amd-a10-6800k-a10-6800k-soket-fm2-41ghz-4mb-cache-32nm-islemci-+-hd8670d-gpu/productdetails.aspx?I_ID=68111

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.