Şimdi Ara

AMD A4 6300 PES OYNATIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dusuk butceli htpc toplamayi planliyorum. Amd nin yeni serisi ucuz islemcisi is gorur mu? Tek oynayacagim oyun pes15-16-17 serisi olacak. Bu islemciyle full ayarda pes oynanir mi? Hd7750 performansi alabilir miyim bu islemciden? Karaduzen degil bilenlere danisarak is yapmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaslar paylasirlarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynatır rahatlıkla merak etmeyin :) a6 6400/7400 almaya calısabilirsiniz bi tık daha iyi ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_G_

Dusuk butceli htpc toplamayi planliyorum. Amd nin yeni serisi ucuz islemcisi is gorur mu? Tek oynayacagim oyun pes15-16-17 serisi olacak. Bu islemciyle full ayarda pes oynanir mi? Hd7750 performansi alabilir miyim bu islemciden? Karaduzen degil bilenlere danisarak is yapmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaslar paylasirlarsa sevinirim.

Hocam yeni nesil A8 serisi bakmanız daha doğru olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Dusuk butceli htpc toplamayi planliyorum. Amd nin yeni serisi ucuz islemcisi is gorur mu? Tek oynayacagim oyun pes15-16-17 serisi olacak. Bu islemciyle full ayarda pes oynanir mi? Hd7750 performansi alabilir miyim bu islemciden? Karaduzen degil bilenlere danisarak is yapmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaslar paylasirlarsa sevinirim.

Hocam a8 alacagim parayla pentium serisi islemci + hd6850 almak daha mantikli olmaz mi? A 8-10 pahali islemciler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Hocam a8 alacagim parayla pentium serisi islemci + hd6850 almak daha mantikli olmaz mi? A 8-10 pahali islemciler

Gpu bakımından A8 e bakmanızı önermiştim.

• içinde gelen gpu ile ilgili ise sorduğun, hd7750 performansı alamazsın o gpu dan, yanında bile geçmez..pes15 e yeter ama 16-17 çıkmadan ne denir bilemem,gerçi yıllardır düşük pes in sistem ihtiyaçları
  • Pes serisinde ne olur bilmiyorum ama ondaki gpu hd7750'nin yarısı bile etmez. a10 7850k dual yüksek mhz ramle kullanılırsa belki yaklaşabilir.
  • Pentium iş görmez artık alma.
    2 çekirdek neye yeticek. Sen paran yettiği kadar üste çık. yetiyorsa A10 al kafan rahat etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan15963

Pentium iş görmez artık alma.
    2 çekirdek neye yeticek. Sen paran yettiği kadar üste çık. yetiyorsa A10 al kafan rahat etsin.

Film download edip izleyecegim. Film sitelerinden film acacagim. Birde pc ye en buyuk yuk pes serisi oyun olacak. Pes cok cekirdek istiyor mu ki?

• Sen a68 chipset anakartla a4 6300 veya a6 6400 al devam et yetmezse ilerde bi islemci takar devam edersin veya ufak bi ekran karti alirsin olur biter core duo sistemle oynuyor millet pesi

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Sen a68 chipset anakartla a4 6300 veya a6 6400 al devam et yetmezse ilerde bi islemci takar devam edersin veya ufak bi ekran karti alirsin olur biter core duo sistemle oynuyor millet pesi

Bende bu yuzden merak ettim bu islemciyle ekran kartsiz oynayabilir miyim diye. Iyice arastirip ogrenmem gerekiyor. Yoksa isime yaramaz topladigim sistem.

• FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Pes15/14 rahat oynarsin a4 4000 ile ben oynadim cunku :) ilerisi icin kahin degilim ama %75 a6 6400k oynar diyorum :)

• quote:

Pes15/14 rahat oynarsin a4 4000 ile ben oynadim cunku :) ilerisi icin kahin degilim ama %75 a6 6400k oynar diyorum :)

Izledigim videolara gore midium da akici oynatiyor ama full de akici degil malesef :(
    Hatta biri 4.4ghz e oc yapmis
    Su an en mantikli gelen ikinci elde 60 tl ye satilan g1840 yanina da ikinci eli ucuz bir hd6750 veya 7750 tarzi bir e.k gibi gorunuyor.
    Maddi sikintim oldugu icin arastiriyorum yoksa a10 alip keyfime bakmayi bende biliyorum :)
    Tum yardim cabalariniz ve cevaplariniz icin tsk ederim arkadaslar.

G1840 cok guzel islemcidir fiyatida cok uygun kesinlikle kacirmayin yine ikinci el basit bit h81 boardla sadece sifir a6 parasina ikiliyi halletmis olursun :) ekran karti olarakta dx12 deatekli bisey alman yeterli ama g1840 fikri cok hos :)

Rica ettim :)

• quote:

G1840 cok guzel islemcidir fiyatida cok uygun kesinlikle kacirmayin yine ikinci el basit bit h81 boardla sadece sifir a6 parasina ikiliyi halletmis olursun :) ekran karti olarakta dx12 deatekli bisey alman yeterli ama g1840 fikri cok hos :)

Rica ettim :)

Islerimden dolayi yeni nesilleri pek takip edemedim. Suan pes oynatacak seviyede (ustu gereksiz) ne var ekran karti olarak? R7 240 falan mi?

Sifir akacaksan yeterli fazlasiyla ikinci elde hd7750 tarzi bisey bakabilirsin :)

• quote:

Sifir akacaksan yeterli fazlasiyla ikinci elde hd7750 tarzi bisey bakabilirsin :)

Sagolun hocam tsk ederim. Hayirli aksamlar.

Rica ederim sizede :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.