Şimdi Ara

AMD A8-5600k için ekran kartı seçimi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya aslında bende fazla oyun oynamıyorum öyle bütün hepsi yüksek ayarda olcak diye bir hevesimde yok :D ben de 2x4 1866 ram alıp 2 gb GPU'ya ayırdım şu zamana kadar idare ettim allah için cfx yapmak konusunda hala kararsızım şu an 7770 daha bir ağır basıyo diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleHeLL

quote:

Orijinalden alıntı: Rajak

Şimdi 6570 alıp cfx yapsa gta 5 ya da güncel oyunları açamaz mı bu arkadaşın sistem?

gta 5 i ben cfsiz açıyorum fakat iyi bi fps'si yok. low da oynuyorum ve biraz kasıyor. Crysis 3 de oynayabiliyorum Low da ama full hd değil :D 1280x720 ayarda 30 35 fps alıyorum akıcı bi şekilde. Herhangi bir kasma takılma görüntü bozukluğu olmuyor. bf3ü de 1280x720 medium vsync on akıcı şekilde oynuyorum.

Oynadığım oyunlar şunlar; Crysis 3, Far cry 3, pes 13, dota 2, devil may cry, most wanted, the run, bf3. Başka oyun yüklemedim çünkü çok fazla oyun oynamıyorum.

Not: Fakat şöyle bir durumda var malum APU sistemdeki GPU belleğini ve hızını ramden aldığı için ramleri 2x4 gb 1866 mhz aldım ve GPU'ya 2 gb ayırdım. Biostan GPU clock 800den 933e çıkardım. Bu şekilde üstteki oyunları oynayabiliyorum.

Ama cf yapmak yerine 7770 alırsan daha yüksek ayarda oynarsın oyunları.

Dostum GTA5 çıkmadı,nasıl oynuyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleHeLL

quote:

Orijinalden alıntı: Rajak

Şimdi 6570 alıp cfx yapsa gta 5 ya da güncel oyunları açamaz mı bu arkadaşın sistem?

gta 5 i ben cfsiz açıyorum fakat iyi bi fps'si yok. low da oynuyorum ve biraz kasıyor. Crysis 3 de oynayabiliyorum Low da ama full hd değil :D 1280x720 ayarda 30 35 fps alıyorum akıcı bi şekilde. Herhangi bir kasma takılma görüntü bozukluğu olmuyor. bf3ü de 1280x720 medium vsync on akıcı şekilde oynuyorum.

Oynadığım oyunlar şunlar; Crysis 3, Far cry 3, pes 13, dota 2, devil may cry, most wanted, the run, bf3. Başka oyun yüklemedim çünkü çok fazla oyun oynamıyorum.

Not: Fakat şöyle bir durumda var malum APU sistemdeki GPU belleğini ve hızını ramden aldığı için ramleri 2x4 gb 1866 mhz aldım ve GPU'ya 2 gb ayırdım. Biostan GPU clock 800den 933e çıkardım. Bu şekilde üstteki oyunları oynayabiliyorum.

Ama cf yapmak yerine 7770 alırsan daha yüksek ayarda oynarsın oyunları.

rockstar game tester ?!?!!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

adsfasdf bildiğin fail olmuşum gta 4 dicektim ya :D
  • KONUYU HORTLATTIM YUKARDAKI ARKADASLAR DEMİŞKİ HD 7750 PERFORÖAMSO BİLE VERMEZ CROSFİRE YAPARSANIZ SİZDE HD 7750 İLE CROSFİRE YAPARSINIZ UYGUN FİYATA oyun sisteminiz olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.