Şimdi Ara

AMD A8-5600k için ekran kartı seçimi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler merhaba aylardır bunu araştırıyorum ama tam istediğim bilgiye ulaşamadım. A8-5600K işlemcim var benim sorum şu ki 6570 yada 6670 bir ekran kartı alıp crossfire yaparak kullanmak mı iyi yoksa daha iyi bir ekran kartı alıp tek başına onu kullanmak mı daha iyi performans verir?

• crossfire yaparak performansı ikiye katlayacağını sanıyorsan yanılıyorsun , maks. %30-35 artış olur . Bütçeni yazarsan hangi ekran kartı uygun bakarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray22486

crossfire yaparak performansı ikiye katlayacağını sanıyorsan yanılıyorsun , maks. %30-35 artış olur . Bütçeni yazarsan hangi ekran kartı uygun bakarız.

Cevap verdiğin için sağol Aklımda hep şu kaldı crossfire yapılan başka ekran kartıyla olmuyomu illa 6570 6670 mi olması gerekiyo? Bütçe olarak en fazla 250 civarı diyebilirim şuan
  • aynı model kartları crossfire yapabilirsin 6570 le 6570 7870 le 7870 gibi , bütçenize göre alacağınız en iyi kart budur bence

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

bununla rahat edersiniz isterseniz araştırın bu seviyede başka rakibi yok bence
  • Son olarak crossfire yapmak istersem sizce hangi ekran kartını almalıyım bunun için önerebileceğin bir kart varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: badohan

Beyler merhaba aylardır bunu araştırıyorum ama tam istediğim bilgiye ulaşamadım. A8-5600K işlemcim var benim sorum şu ki 6570 yada 6670 bir ekran kartı alıp crossfire yaparak kullanmak mı iyi yoksa daha iyi bir ekran kartı alıp tek başına onu kullanmak mı daha iyi performans verir?

6670 gibi bir kart alıp işlemcideki gömülü HD 7560D ekran kartıyla kullanmak istiyorsunuz.. Crossfire ile bunu demek istediniz,sanırım.

Hiç değmez, çünkü 2 kartın toplama gücü bile bir HD 7750 ye ulaşamıyor.
    Ama şimdikinden bi yüzde 40 civarı daha fazla fps alırsın.

İşini görecekse al, yoksa, tek sağlam bi kart al.
  • quote:

Beyler merhaba aylardır bunu araştırıyorum ama tam istediğim bilgiye ulaşamadım. A8-5600K işlemcim var benim sorum şu ki 6570 yada 6670 bir ekran kartı alıp crossfire yaparak kullanmak mı iyi yoksa daha iyi bir ekran kartı alıp tek başına onu kullanmak mı daha iyi performans verir?

A8-5600K içindeki HD-7560D ile en fazla HD-6570 eveya HD-6670 ile CFX Hybrid yapabilirsiniz.

Bu bile HD-7750 gücüne ulaşmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenmek istediğimde buydu aslında hiç değmez crossfire olayı :D
  • kullandigin islemci guzel bir islemci 6670 alacagina 7770 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

kullandigin islemci guzel bir islemci 6670 alacagina 7770 al

Tam da onu sorucaktım :D Ekran kartlarında bilgim yok bir sürü ekran kartı var hangisi F/P açısından daha iyi olur benim için ?? Yani bir gta 5 belki çok uçuk kaçıcak ama onu da kaldırabilicek bir kart önerebilirmisin ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

kullandigin islemci guzel bir islemci 6670 alacagina 7770 al

Tam da onu sorucaktım :D Ekran kartlarında bilgim yok bir sürü ekran kartı var hangisi F/P açısından daha iyi olur benim için ?? Yani bir gta 5 belki çok uçuk kaçıcak ama onu da kaldırabilicek bir kart önerebilirmisin ??

butcen ne kadar psun kac watt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800w bütçe de 300 anca
  • Kesinlikle 7770 al o zaman
  • http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627 direk siz de bu diyosunuz yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badohan -- 9 Eylül 2013; 2:02:08 >
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627 direk siz de bu diyosunuz yani :D

Evet, bu fiyata en performanslısı

• Son bişey sorucam o zaman hem SAPPHIRE var hemde ASUS var ikisi arasındaki fark nedir acaba ?
  • quote:

Son bişey sorucam o zaman hem SAPPHIRE var hemde ASUS var ikisi arasındaki fark nedir acaba ?

Asus pahalıdır, Sapphire ucuz. Bu kadar
  • Şimdi 6570 alıp cfx yapsa gta 5 ya da güncel oyunları açamaz mı bu arkadaşın sistem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senmurw -- 9 Eylül 2013; 9:35:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajak

Şimdi 6570 alıp cfx yapsa gta 5 ya da güncel oyunları açamaz mı bu arkadaşın sistem?

gta 5 i ben cfsiz açıyorum fakat iyi bi fps'si yok. low da oynuyorum ve biraz kasıyor. Crysis 3 de oynayabiliyorum Low da ama full hd değil :D 1280x720 ayarda 30 35 fps alıyorum akıcı bi şekilde. Herhangi bir kasma takılma görüntü bozukluğu olmuyor. bf3ü de 1280x720 medium vsync on akıcı şekilde oynuyorum.

Oynadığım oyunlar şunlar; Crysis 3, Far cry 3, pes 13, dota 2, devil may cry, most wanted, the run, bf3. Başka oyun yüklemedim çünkü çok fazla oyun oynamıyorum.

Not: Fakat şöyle bir durumda var malum APU sistemdeki GPU belleğini ve hızını ramden aldığı için ramleri 2x4 gb 1866 mhz aldım ve GPU'ya 2 gb ayırdım. Biostan GPU clock 800den 933e çıkardım. Bu şekilde üstteki oyunları oynayabiliyorum.

Ama cf yapmak yerine 7770 alırsan daha yüksek ayarda oynarsın oyunları.

• anladıgım kadarıyla 6570 le cf yaparak da rahat bir şekilde oynayabilirim.teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.