Şimdi Ara

AMD Adrenalin 25.2.1 sürücüsü yayınlandı: İşte yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Adrenalin 25.2.1 sürücüsü yayınlandı: İşte yenilikler
    AMD, yeni dönemde çıkan oyunlar kapsamında düzenli sürücü güncellemelerine devam ediyor. Bildiğiniz gibi bilgisayar performansı söz konusu olduğunda donanım bir yana sürücülerin de güncel olması bir hayli önemli. Geçtiğimiz saatlerde ise AMD Adrenalin 25.1.1 sürücüsü yayınlandı. Peki bu güncelleme neler getiriyor? 

AMD Adrenalin 25.2.1 sürücüsü yayınlandı

Güncelleme notlarına göre Radeon Adrenalin 25.2.1 sürücüsü, Sid Meier's Civiization VII, Awowed, Monster Hunter Wilds, Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii için destek getiriyor. Öte yandan yeni sürücüde Marvel's Spider-Man 2'de Anti-Lag 2 ve Ray Tracing açıkken yaşanan kısmi siyah ekran sorunları artık düzeltildi.

Ayrıca Bkz.Sürpriz yapabilir: AMD Radeon RX 9070 XT'nin fiyatı ortaya çıktı

Devam eden sorunlara gelirsek, FINAL FANTASY VII REBIRTH, Warhammer 40,000: Space Marine 2, Marvel Rivals ve OBS Studio HEVC kodlama özelinde sorunlar devam ediyor. AMD Adrenalin 25.2.1 sürücüsüne buradan ulaşabilirsiniz. Bilinen sorunlar da dahil olmak üzere detaylı sürüm notları ise şu şekilde;

Oyun Desteği

• Sid Meier's Civiization VII

• Awowed

• Monster Hunter Wilds

• Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

Düzeltilen Sorunlar

• Marvel’s Spider-Man 2 oynanırken, Radeon™ Anti-Lag 2 ve Ray Tracing etkinleştirilmiş AMD Ryzen™ 7000 ve üzeri işlemcilerde ana menüde kısmi siyah ekran görülebiliyordu.

• MyXrayDose ViewIQ kullanılırken düşük siyah değerleri ayarlanamıyordu

Bilinen Sorunlar

• FINAL FANTASY VII REBIRTH oynanırken uzun süreler boyunca sistem veya uygulama zaman zaman çökebilir.

• Warhammer 40,000: Space Marine 2 oynanırken, bazı AMD grafik ürünlerinde (örneğin AMD Ryzen™ AI 9 HX 370) sürücü zaman aşımına uğrayabilir veya çökebilir. Bu sorunu yaşayan kullanıcılar geçici bir önlem olarak AMD Software: Adrenalin Edition’da Değişken Grafik Belleğini etkinleştirebilir. (AMD Software: Adrenalin Edition -> Performance -> Tuning -> Variable Graphics Memory).

• Marvel Rivals oynanırken AMD FidelityFX™ Super Resolution 3 kare üretimi etkinleştirildiğinde zaman zaman takılmalar gözlemlenebilir. Bu sorunu yaşayan kullanıcıların, oyun içi ayarlarda AMD FidelityFX™ Super Resolution 3 kare üretimini devre dışı bırakması önerilir.

• AMD Cleanup Utility kullanıldıktan sonra, AMD Bug Report Tool, AMD Ryzen™ 7000 ve üzeri işlemcilerle birlikte AMD grafik ürünleri kullanıldığında yeni sürücü yükleme sırasında zaman zaman görünebilir.

• OBS Studio ile Twitch Enhanced Broadcasting kullanılırken HEVC kodlama beklenildiği gibi çalışmayabilir.

• Bunlar ana sürücü değil, opsiyonel sürücüler

En son ana sürücü 24.12.1

• 6000 serisi güncelleme almayacak mı? Bende en güncel sürüm hâlâ 24.12 görünüyor.

• Ana sürüm için güncelleme ne zaman gelecek bilgisi olan ?

• memo90 M kullanıcısına yanıt
    Ben de RX 6700XT kullanıyorum , AMD Software üzerinden güncel sürücü aratırsanız , 25.1.1 - 25.2.1 gibi Opsiyonel sürücüler görünmeyebilir , AMD sitesinden 25.2.1 sürümünü manuel olarak indirip kurabilirsiniz ;)

• Provisioner kullanıcısına yanıt

Yazılım üzerinde opsiyonelin de kurulması için bir ayar (izin) olması lazım. Onu açarsanız orada da yeni sürümü bulup kuracaktır.

• AMD rx 570 e ne oldu neden güncelleme vermiyor güvenlik açığı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rx 580 8 gb ekran kartım var, ekranda çaprazlama simgeler çıkıyor ve ekran kararıp yeniden başlıyor bazende oyundan düşürüyor sorunum nedir acaba?

• Bu wattman hataları sürücü ile geçiyor mu? Rx7600xt kullanıyorum 2800mhz 190w larda çalışan bir kart ama 2350mhz ile sınırladım yoksa sistem kapanıyor bu wattman sorunu mu bilmiyorum da 2350mhz ile de tam performansı alamıyorum 100w larda çalışıyor kart 25e geçsem kalkma ihtimali varmı bu sorunun

• Rx570 için sürücü geldi mi

Hocam siz kurdunuz mu? Stabil çalışıyor mu son sürüm?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memo90 M kullanıcısına yanıt

Evet hocam , yayınlandığı gün kurdum ve sorunsuz kullanıyorum. Son sürücünün marifetimidir yoksa uzun yıllar sonra yapmış olduğum PSU upgrade i ile alakalı mıdır bilmiyorum ,birkaç gündür 25.2.1 öncesi devamlı sürücü çökme hatası aldığım Spider-Man 2 de artık sorun yaşamıyorum , umarım böyle devam eder :)

Çok teşekkür ederim hocam, hemen indiriyorum ben de

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.