Şimdi Ara

Stalker 2, 110 GB Güncellemenin Ardından Yeni İyileştirmeler Alıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GSC GameWorld tarafından oyunculara sunulan kıyamet sonrası hayatta kalma oyunu Stalker 2 için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan 1.800'den fazla sorunu düzelten devasa 110 GB'lık yamanın ardından şimdi ise yaklaşık 7.6 GB boyutunda yepyeni bir içerik düzenlemesinin geldiğini aktarabiliyoruz.

Stalker 2 neredeyse her gün güncelleme alıyor

geliştirme maliyetleri şu anda karşılanmış durumda ve artık kara geçildiğini aktarmakta fayda var.

• Geliştirsinler, geliştirsinler, bol bol geliştirsinler!
  • Devasa güncellemeyi görünce tamam dedim oynanır heralde ama devam ediyorlar güncellemeye anlamadım bu işten birşey seneye başlıyıcam bu gidişle
  • En az 3-4 ay daha geç çıkması gereken oyunu piyasaya sürdüler. Ne bu 110 gb güncelleme değil komple oyunu indiriyoruz resmen.

Ben 6 ay daha elimi sürmem buna iyice toparlasınlar yazın bakarız nasipse:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine de oynanır halde değil. Bu kez 5 veya 10 dk sonra fps düşüyor. İlk yükleme çok hızlı ancak ölür veya yeniden yükleme yaparsan yükleme hızlı çok yavaş ve oyuna girince fps direk yerlerde. Oyunu kapatıp açmadan düzelmiyor. O da tabi başta yazdığım gibi 5 veya 10 dk
  • Oyunu çok seviyorum fakat çok fazla yazılım hatası veriyor ve seni oyundan atıyor kaydetme problemi var oyunu kaydetmeme rağmen oynadığım bölümleri tekrar oynamak zorunda kaldım son güncelleme de birşeye yaramadı sıkıntılar devam ediyor bugün oyunu iade etmeyi bile düşündüm tiksinti vermeye başladı. Açıkçası ağız tadıyla oynamak isteyenler bence minimum 6 ay beklesin bayağı bir sorunu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.