Şimdi Ara

GTA V'in yeni nesil sürümündeki yükleme süreleri çok daha hızlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA V'in yeni nesil sürümündeki yükleme süreleri çok daha hızlı

Dünyanın en popüler oyunlarından birisi olan GTA V'in yeni nesil sürümü şu andan itibaren erişiem açılmış durumda ve ilk test sonuçları da geliyor.

Ayrıca Bkz.GTA V'in yeni nesil PS5 sürümünden ışın izlemeli oynanış videosu geldi

GTA V görsel açıdan zaten yeterli bir oyundu ancak yükleme süresi gerçekten sıkıntılı bir durumdu ve yeni nesil konsollar da bu konuda bir hayli iddialı cihazlar. Geçtiğimiz saatlerde de oyunun yükleme süresi testleri geldi.

PS5, PS4'ten Çok Daha Hızlı

• Görevi Yeniden Başlat - PS4'te 17 saniye, PS5'te 5 saniye

• Otokayıt Dosyasını Yükle - PS4'te 2 dakika 6 saniye, PS5'te 18 saniye

• Yeni Oyun - PS4'te 2 dakika 18 saniye, PS5'te 11 saniye

Bu yükleme sürelerindeki iyileştirmeler dışında görsel açıdan da birçok iyileştirme sunan yeni nesil sürümünü şu andan itibaren indirip deneyimleyebilirsiniz. PS Plus aboneleri ise 3 ay boyunca ücretsiz olarak oyunun Online sürümene ulaşabilecek. Kısa bir süre içerisinde DonanımHaber olarak da GTA V Yeni Nesil videomuz gelecek.

Kaynak:https://www.ign.com/articles/grand-theft-auto-5-load-times-revealed-ps5

• Biraz daha Gta V e maruz kalırsam kusacam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2015'den beri hala oynayacağım oyunu. Bedava verdiler hala kuramıyorum ya öyle içimden gelmiyor. Sizin de 7 yıldır oynamayı ertelediğiniz oyun var mı?

• cavo444 kullanıcısına yanıt
    Daha PS5 Pro versiyonu çıkacak..

• quote:

Görevi Yeniden Başlat - PS4'te 17 saniye, PS5'te 5 saniye
    Otokayıt Dosyasını Yükle - PS4'te 2 dakika 6 saniye, PS5'te 18 saniye
    Yeni Oyun - PS4'te 2 dakika 18 saniye, PS5'te 11 saniye

Kafakafaya karşılaştırılmaması gereken veriler bunlar. Yeni nesildeki texturelar, PS4 sürümüne göre bir hayli büyüktür. Ona rağmen 11 saniye makul bir süre.

Merak ettiğim PS slim ya da pro modelleri çıktığında PCI 5.0 arayüzünü destekleyecekler mi ve FSR 'ın yeni sürümünü konsollarda görebilecek miyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 15 Mart 2022; 14:14:31 >
  • Hala bu oyunu sonuna kadar bitirmiş değilim 😁. 6 çıkınca ben 5 i oynarım artık.

• gowlet kullanıcısına yanıt
    9 sene boyunca her nesile aynı oyunu getirmek nedir ya. Bu oyun çıktığında 9 yaşındaki bir çocuk şuan 18 yaşına girdi üniversiteye gidecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

Mass Effect var, bir türlü başlayasım gelmiyor. GTA V'in yeni nesil sürümündeki yükleme süreleri çok daha hızlı Çok lore var, çok vakit isteyen bir seri olduğu için üşeniyorum. GTA'ya dönecek olursak özgürlük, açık dünya filan güzel ama bir noktadan sonra sıkıyor. Oyun kendini oynatsa da fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum. 2015'te PC'de ilk kırıldığında oynamıştım. Oynayıp bitirip anında silmiştim, bir daha da yüzüne bakmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.