Şimdi Ara

Amd Apu A8-6600k CPU + HD 8570D sürücü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amd Apu A8-6600k CPU + HD 8570D ekran kartı mevcut.

Bir arkadaşına format attırıp Win7 kurdurmuş. Ekran kartı sürücüsünü yanlış mı yükledi bilmiyorum fakat baktığımızda Ati Radeon x300/x500/.. şeklinde gösteriyor.

Yeni güncel sürücü indirdik. DDU yardımıyla eski sürücüleri silip yenisini yüklemek istedik fakat yükleme sırasında sadece Amd catalysy control center yükleniyor. Ekran kartı sürücüsü yüklenmiyor.

Amd otomatik sürücü arama yazılımı kullanıp denedik. Bu seferde hala eski sürücü(x300/x500) ismini gösterip yazılım güncel demekte.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

• Aygıt yöneticisinden ekran kartının sürücüsünü bulup kaldıracaksın. Sürücüsünü sile işaret koyacaksın. Eski sürücü silinir.
    Bilgisayarım a sağ tıkla- özelliklere tıkla. aygıt yöneticisine tıkla.
    görüntü bağdaştırıcılarına tıkla. ekran kartına sağ tıkla. Kaldıra tıkla. Bu aygıtın sürücü yazılımıı sil işaretle tamam de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerererara

Aygıt yöneticisinden ekran kartının sürücüsünü bulup kaldıracaksın. Sürücüsünü sile işaret koyacaksın. Eski sürücü silinir.
    Bilgisayarım a sağ tıkla- özelliklere tıkla. aygıt yöneticisine tıkla.
    görüntü bağdaştırıcılarına tıkla. ekran kartına sağ tıkla. Kaldıra tıkla. Bu aygıtın sürücü yazılımıı sil işaretle tamam de.

Onu da denedik fakat olmadı.

Standart VGA gözüküyor. AMD'yi yine görmüyor yüklenmiyor.
  • suikastci18 S kullanıcısına yanıt
    buna benzer sorun bendede olmuştu ben AMD'den indirdiğim driveri kurarken önce DDU ile driveri sildim sonra AMD kurulum sihirbazından kaldır yaptım en son kurulum yaptım düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdensahin

buna benzer sorun bendede olmuştu ben AMD'den indirdiğim driveri kurarken önce DDU ile driveri sildim sonra AMD kurulum sihirbazından kaldır yaptım en son kurulum yaptım düzeldi

Malesef tüm yöntemleri denedik. Acaba ekran kartında sorun olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suikastci18

quote:

ekran kartında sorun olsa donanım olarak göremezdin en temizi format atıp tekrar kurulum yapmak
  • quote:

quote:

quote:

ekran kartında sorun olsa donanım olarak göremezdin en temizi format atıp tekrar kurulum yapmak

Format attık. Daha hiç bir sürücü kurmadan aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimizde hala x300/x550/x5000 series Ati radeon gözükmekte. Amd sürücüsü yüklediğimizde de hala HD8570D gözükmemekte.

Şaşkınım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suikastci18 -- 18 Temmuz 2015; 22:06:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Format attık. Daha hiç bir sürücü kurmadan aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimizde hala x300/x550/x5000 series Ati radeon gözükmekte. Amd sürücüsü yüklediğimizde de hala HD8570D gözükmemekte.

Şaşkınım

Peki servise falan gitti mi acaba orda kartı değiştirmiş olabilirler mi yani ilk defa böyle bişey duyuyorum bende en azından aygıt yöneticisinde doğru olarak en azından 8000 series olarak görünüyordu

• erdensahin kullanıcısına yanıt
    A8 6600K Soket FM2 3.9GHz 4MB Cache 100W 32nm İşlemci + HD8570D GPU-
    A55BM-E Amd A55 Soket FM2 Anakart----
    KINGSTON 8 GB DDR3 1600 MHZ CL11 (KVR16N11/8G)

Ben bu parçaları önermiştim ve 2014 sonunda arkadaşı ile bir bilgisayar toptancısından almışlardı. Arkadaşıda kurulum vs. her işlemini gerçekleştirdi. Herhangi bir arıza vey a servise gitme durumu olmadı.

Knight Online isimli oyunda çok düşük fps aldığını fark ettik. Ekran kartı sürücüsünü güncellemek istedik bu durumu fark ettik. TeamViewer aracılığıyla uğraştım fakat olmadı.

Bugün attığımız formattan sonra karşılaştığımız durum sonucu sanırım işlemciyi ekran kartsız olanını aldılar veya kurulumu yapan arkadaş ekran kartını monte edememiş olabilir.

Ekran kartı onboard sanırım bu modelde.

Parçaları değişmeden önce harici ekran kartı ATi Radeon X1050 bu modeli var ve takılı hala. Onunla çakışma durumu olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suikastci18 -- 19 Temmuz 2015; 0:51:07 >

• quote:

A8 6600K Soket FM2 3.9GHz 4MB Cache 100W 32nm İşlemci + HD8570D GPU-
    A55BM-E Amd A55 Soket FM2 Anakart----
    KINGSTON 8 GB DDR3 1600 MHZ CL11 (KVR16N11/8G)

Ben bu parçaları önermiştim ve 2014 sonunda arkadaşı ile bir bilgisayar toptancısından almışlardı. Arkadaşıda kurulum vs. her işlemini gerçekleştirdi. Herhangi bir arıza vey a servise gitme durumu olmadı.

Knight Online isimli oyunda çok düşük fps aldığını fark ettik. Ekran kartı sürücüsünü güncellemek istedik bu durumu fark ettik. TeamViewer aracılığıyla uğraştım fakat olmadı.

Bugün attığımız formattan sonra karşılaştığımız durum sonucu sanırım işlemciyi ekran kartsız olanını aldılar veya kurulumu yapan arkadaş ekran kartını monte edememiş olabilir.

Ekran kartı onboard sanırım bu modelde.

Parçaları değişmeden önce harici ekran kartı ATi Radeon X1050 bu modeli var ve takılı hala. Onunla çakışma durumu olabilir mi ?

Çakışma olayını sanmıyorum en azından işlemciyle uyumlu mu bilmiyorum bakmak lazım. şuan 2 ihtimal kalıyor ya sisteme uyumlu değil ekran kartı ya da ekran kartı oturtulmadı veya kartta sorun var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.