Şimdi Ara

amd athlon 3000 ile hangi ekran kartını performanslı kullanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd athlon 3000 ile hangi ekran kartını performanslı kullanırım

asıl soru şu aslında arkadaşalar

amd 3000 venice işemcili 1 gb ramli 6600 gt ekran kartlı bilgisayarım var ve bazı oyunlar artık oynanmıyor.
    sistem güncellemem gerekiyor ama bu sistem oyun dışındaki bütün işlemlerimi başarıyla hallediyor.

tek oyun performansı için çok iyi bir ekrankartı alsam (mesela SAPPHIRE - HD5770 1GB ) işlemcim bu ekran kartıyla oyun oynamak için yeterli olurmu

yoksa yeni çıkan oyunlar içinde işlemci mi mide yenilemem gerekeir.

yanıtlarsanız sevinirim şimdiden ilginiz için teşekür ederim

• bu arada ram frekansı ddr 400 bunun oyun ve ekrankartı performansında etkili olup olmadığını bilmiyorum hazır ustalkar buradayken eksik b,ilgi vermeyelim dedim belki ihtiyaç olur
  • sistemin tamamen değişmesi lazım.
  • 4770 gibi bir ekran kartı ve 1 gb daha ram alsan 6 ay daha idare eder belki. Onun dışında ucuza bir sistem toplamaya çalış.
  • 1GB ram alınması gerek ayrıca madem kart alacaksınız sistemi baz almayın geleceğe yönelik modellere bakın
  • eğer sonra sistemi yenilerim diyosan kafana göre hardcore al bir tane ama yenilemicem dersen 1 gb ram al birde hd4670 gibi bir kart al
  • o sisteme 2.elden bi hd3650 ddr3 al seni idare eder daha fazla para harcamanı önermem..

eğer imkanın varsa diğer parçalarıda yenile
  • En fazla ZOTAC 9600GT DP alabilirsin.
  • http://www.thgtr.com/islemci/amd-athlon-64-ve-x2-oyunlar-icin-hala-yeterli-mi/biraz-daha-guclu-bir-ekran-karti-takalim

buradaki işlemci 4000+ bak ve sen karar ver.

bende de amd 3200+ 2gb ram'li sistem vardı, ekran kartını değiştirdim ama baktım bişey değişmedi :D zaten daha buna alacağın ram falan da ölü yatırım bence hiç uğraşma bunu adam etmeye.
  • cevaplarınız için hepinize ayrı ayrı teşekür ederim mali durumum 750 yl ye kadar işlemci anakart ram ekrankartı 4 lüsünü almaya müsait

ama ben ekran kartı oyunları kendir çalıştırıyorsa parayı ekran kartına yatırıyım demiştim ama görünen o ki bütün sistemi değiştirme yolu göründü

tekrar teşekürler cevaplarınız için

bu arada işlemci seçimi oyunlarda dahamı belirgin yoksa ekran kartını götürebilecek kadar olsa yeterlkimidir.
  • 450 tlye x3 435>>165tl
    MSI - 770-C45 >>145tl
    Hilevel 2x2gb 1333mhz ddr3 bellek 165tl toplam 475tlye alınır.
    310tlye de hd5770 alınırsa 785tlye f/p açısından EN iyisi olur. Özellikle ekran kartına göre hazırladım bu sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 13 Kasım 2009; 18:19:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.