Şimdi Ara

AMD Athlon 64 3000+,512mb ddr400,250gb sata,abit kv8 pro 3d eye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben geçenlerde bir hayli AMD Athlon 64 3000+,512mb ddr400,250gb sata,abit kv8 pro 3d eye aldım.
    satarım diye. güzel fiyattan aldığım için. satışları yaptmı. ama en fazla dayanan 3 gün dayandı. ha bire windowslar patlıyor. windowslar pro sp2 b2600 full updateli. daha kurarken bile makine cd bozuk diyor. cdyide en fazla 10 önce açmışımdır. lisanslı orjinal cdler.1 değil 5 değil hepsini denedim. bundan 1 hafta öncede aynı konfigürasyon sadece anakart bir alt modeli olan abit kv8 pro'ydu. kafayı yiyicem. varmı ir bilgisi olan.

• cd romun jumperını slave yap öyle dene.
  • herşeyi denedim. dvdrom dan dvdrewriterden cd rewriterdan. herşeyden. bazen kuruyor.ama oda en fazla 3-5 saat gidiyor. mavi ekran çıkmaya başlıyor.sistem stabil çalışmıyor.acaba bir uyumsuzlukmu söz konusu
  • Sorununu tamda anlayamadımki.cd leri okumuyor ve win kurulurkenmi sorun yapıyor yoksa güç bela kurulduktan sonra biraz kullandıktan sonramı sorunlar başlıyor.Biraz daha açıklarsan daha iyi olur.Bu bir çok nedenden olabilir ama öncelikle ram lerden olabilir belki ramlerin uyumsuzdur başka marka ramlerle çalışmayı denemelisin ilk olarak.
  • ramlarim ddr 400 ve hepside tek tip. anakart dökümanlarında ddr400 destelediği açıkca belirtilmiş. win xp yi kurmaya başlıyorsun. kurulum başlıyor.formatlıyorrr.dosyaları kopyalamaya başlıyacak tak cd de şu dosya yok.bu dosya yok diyip duruyor. 3-4 defada problem vermeden kurdu. ama bu seferde acayip acayip hatalar veriyor windows.sistemi biraz kasınca 3d mask render filan yapınca crtlıyıveriyor. yada daha hafif olan photoshopta.bir anda sistem mavi ekran veriyor. bazen irq filan yazıyor mavi ekranda. acaba diyorum biosda bir ayarmı söz konusu. biosu defaulta alıncada yapıyor ama.
  • Tamamda başka ramle hiçmi denemedin.tek tip oluşu vede ddr 400 desteği herşeyin düzgün olduğunu göstermez.Her board her marka ve rami sevmeyebilir ayrıca ramlerin bozuk yada sorunlu olma ihtimalide var olan bir hadisedir.Bence ödünç bir ram ile dene ve tekrar kur sistemini.Bios hadisesine gelince eğer sen giripte herhangi bir değişiklik yapmadıysan zaten default değerlerde olacaktır ve ayar gerektirmez.
  • tek 256 mb taktım. hatta ddr333 dü. farklı bir markaydıda. gene aynı şeyleri yapıyor. board bir tane olsa derimki üretim problemi. ama hepside aynı şeyi yapıyor. bir tanesinin biosunu yeniden yükledim web sitesinden hiçbir fark yok.ddr 400 olan ramler elixir. birazdan 512 mb ddr 333 leri deniyeceğim. bugün ulaştı elime.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlemci OC li olmasın?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.