Merhabalar Arkadaşlar. Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum.
CPU, ANAKART, RAM, HDD, EKRAN KARTI ,KASA, CD YAZICI olarak ne önerirsiniz? toplamda 800-850$ gibi bir rakam ödeyebilirim ona göre bir sistem?
Bu arada CPU olarak AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Sana kendi kullandığım sistemime yakın bir sistem önereceğim. Ena kart: EPOX 9NPA+ ULTRA (8kanal ses,firewire,10 USB,nForge4,PCI-E) 130$ Ekran Kartı:Leadtek Winfast 6600GT TDH 180$ RAM:Kinston 512MB ddr3200 47$ HDD:Seagate 120GB SATA (hafıza daha fazla lazımsa 160 veya 250 alabilirsin) 85$ DVD-RW:NEC 16x Double Layer 48$ KASA: FEEL 350 yada 400 W kasa 70$ SES SİSTEMİ:Creative SBS 560 5+1 65$ Microsoft kablolu optik klavye&mouse set 35$ Monitor:SAMSUNG 793MB 17" Flat CRT (paran varsa philips LCD al) 140$
Bu sistemle süper overclock kapasiteli aynı zamanda son derece hızlı bir sistemin olur.Toplamda 800$ lık bir sistem.Ancak fazla kaliteli ve yüksek gereksinimli oyunlar oynamıyacaksan ekran kartından veya DVD-RW yerine CD,RW alarak fiyatı daha da düşürebilirsin.Ancak şu dakikadan sonra DVD-RW almak daha akıllıca olur.Ayrıca bu ekran kartıyla açamayacağın oyun olmaz.Kasa yerine ise ASUS un 52 dolar civarındaki kasalarından birinide seçebilirisn.ASUS un kasaları görünüş ve kalite açısından son derece iyi ancak fanları fazla ses çıkartıyor.kendim kullandığımdan biliyorum.NEyse şimdiden hayırlı olsun.umarım yardımcı olabilmişimdir.
imzadaki sistemin aynısı
quote:
Orjinalden alıntı: pixkull
Merhabalar Arkadaşlar. Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum.
CPU, ANAKART, RAM, HDD, EKRAN KARTI ,KASA, CD YAZICI olarak ne önerirsiniz? toplamda 800-850$ gibi bir rakam ödeyebilirim ona göre bir sistem?
Bu arada CPU olarak AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bendede amd 300 939 var ben cok memnunum tavsıye ederimmm