Şimdi Ara

AMD 3000+ 939 VENİCE YARDIMMMMMMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SIFIR AMD 3000+ 939 VENİCE ALACAĞIM AMA VENİCİ OLDUĞUNU NASIL ANLARIM
    LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

•  AMD 3000+ 939 VENİCE YARDIMMMMMMMMMM

Amd Athlon 64 ün altındaki kodun son harflerinden anlayabilirsin. BP venice yi ifade ediyor.
  • +1 mr. rain.. bp veya bw(en son modeller bw kodu ile çıkıyor artık) olmalı o iki harf...
  • soket 939ların hepsi venice değil mi??
  • yuh yanı butun 939ları venıce yaptın 1 dkda... amd bile venıceyı yapmak ıcın yıllardır calısmıstır halbukı....
  • işlemci doğru da bunun üzerine bir fan yapmışlar sokete takmak imkansız takabilen yada takmayı bilen varsa anlatabilirmi
    şuan elimde var ve ben takmayı beceremedim m/b kırmaktan korkuyorum
  • Kırılmaz o mandal Yüklennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horifaydo -- 20 Aralık 2005 21:41:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım uğraşma boşver işlemci elinde kalır ben söktüm zor takmıştım yerine ne çıkarsa bahtına artık venicenin farkı neki
  • cpu-z programı sayesinde işlemcinle ilgili merak ettiğin şeyleri öğrenebilirsin en azından venice olup olmadığını gösteriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kopek42

soket 939ların hepsi venice değil mi??

tabiki hepsi venice değil dolayısı ile istismarlar bu noktada çok oluyor bilmeyen kişiye wincaster venice diye satılabiliyor
    peki ne yapmalıyız
    hemen hemen bütün kodların internette yayınlanmış ss lerini kontrol edebiliriz ve üzerindeki kodlarla google dan aratma yapabiliriz o şekilde de çıkmıyorsa üzerinde yazan üretim tarihine bakarak anlayabiliriz
    benim bildiğim 09.2005 tarihinden sonrakiler venice oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: secati

arkadaşım uğraşma boşver işlemci elinde kalır ben söktüm zor takmıştım yerine ne çıkarsa bahtına artık venicenin farkı neki

venice in farkını sadece kullananlar anlayabilir demekki sizin kullandığınız işlemci venice değil
  • verdıgınız bılgıler ıcın saolun arkadaslar.
  • Venice ler winchester kodlu olanlara göre daha fazla overclock oluyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.