Öncelikle Herkeze Merhaba Buraya Yeni Üye Oldum. Bir Sorunum Meydana Geldi Bende Sorayim Dedım AMD ATHLON 64 x2 Dual Core Processor 4200+ İşlemci , Asus M2N-X Plus ANAKART Kullanıyorum Pc yi Alalı 1 Yıl Olmadı. PC Boştayken Bile CPU Sıcaklıqı 67 - 75 arası değişiyor . Oyun Oynadıqımda İse 130 ları bulabılıyor sonra doqal olarak kendı kendıne kapanıyor . Kullandıqım Fan Pc ile Aldıqımda Gelen Fan Ama Bir kaç Arkadaşımın Önerdiği Bakır Fanlar Varmıs. Siz Neleri Önerirsiniz . 30 ile 60 arasi 70 te olabilir xD Bunlarda SS`Ler Sıcaklık : PC BOŞTAYKEN
fan tam oturmuş mu ve termal macun sürülümü bak.Yoksa termal macun sür.Macunu az sür ince bir tabaka halinde fazlası ısı iletimini tam tersi olarak engelleyebiliyor..
yok tam olarak ince bir şekilde sürülü fanda tam oturmuş
Yaw Koskaca Forumda 8 Saatten Beri Sadece 1 Kişimi Yorum Yaptı
100 lira gibi bir bütçe ayır kendine güzel bi soğtucu al , 55ten aşağı inmeyen ilk nesl e6300ümü arctic cooling extreme ile 38 te 2.8de stabil kullanıyorum ve ücretide 85 liraydı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme