Şimdi Ara

AMD Athlon 64 X2 İşlemci GTX 650 Ekran Kartına Dar Boğaz Yapacak mıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • seçtiğiniz işlemciye güzel bir kart takamazsınız harici kart alacaksanız amd apu işlemciler size göre değil fx4300 alın bundan iyi.
  • Ben pek anlamadım bütçem maximum 550TL olduğunu söyledim sizde bana bir zahmet hepsiburada.com'dan bir sistem toplayıp buraya yazar mısınız?
  • bütçe beni ilgilendirmiyor ben o gösterdiğin sistemi toplamana karşıyım çünkü şu anda sadece 240 alıp geçsen 170 lira harcayacaksın ama 550 lira sisteme verdiğinde alabileceğin kart 260x olacak o da 380 lira.matematiği basit 240 ile idare edip düzgün bir sisteme para biriktirsen daha mantıklı ve ikinci el 265 gibi bir kart alabilirsin ya da 270 orası işte bütçene kalmış.şimdi para az diye çöp sistem toplama çünkü 6 ay sonra bana kart dediğinde yine işlemcin yetmez diyecekler aynı hikaye tekrarlanacak.
  • LasTSHot5115 kullanıcısına yanıt
    550+ elinizdeki sistemi de satınca mutlaka belli miktar para gelecek.

Yalnız böyle bir bütçede ikinci el sistem toplarsanız performans kazanırsınız doların hali ortada.

i5 2500k+orta seviye bir anakart genelde 400-500 arası bulunabiliyor. Yanında 8gb ram, 170 falan eder.Ekran kartı da 500 TL'ye gtx 680 gibi bir kart alabilirsiniz bu aralar ikinci elde eski kaslı kartlar ucuz. 1100-1200 arası eder. Tabii 550 watt gerçek psu ve iyi bir harddisk de yanında olmalı. Eğer kasa ufak gelirse gtx 760 gibi bir ekran kartı düşünülebilir.

Bunun haricinde bütçe yetmezse APU sistem toplayabilirsiniz ikinci elden, en az a10 6800k olmalı. ramler de ddr3 1866 mhz. İçindeki integrated gpu BF4 gibi güçlü sistem isteyen oyunları low'da açabiliyor. Para olunca r9 270 ayarında bir kart takarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 28 Nisan 2015; 21:36:29 >
  • dovahkiin_16 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler o zaman temiz kullanılmış 2.el parçalara göz atmalıyım
  • Bileşenleri parça parça toplamalısın.
     AMD Athlon 64 X2 İşlemci GTX 650 Ekran Kartına Dar Boğaz Yapacak mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu sistem olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LasTSHot5115

Arkadaşlar bu sistem olur mu?

??? hangi sistem?hesapli bir siteden goster sifir sistemse.kazikburada gibi olmasin.eksen mi neresi iyi bir soralim surekli toplayanlara?
  • LasTSHot5115 kullanıcısına yanıt
    Pentium 3250 olan sistemi diyorsanız kendisi iyi bir f/p islemcisi ancak;

1-) gta V performansı beklentinin cok altında

2-) dahili gpusu cok zayıf ekran kartı almaksızın oyun oynayamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.