Şimdi Ara

AMD Athlon II x3 425 mi 435 mi yoksa 440 mı? Overclock kapasiteleri ve çekirdek açılma oranları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD nin Athlon II 3 çekirdekli serisinin tercih edilmesinin hepimizin bildiği üzere en önemli sebeplerinden biri de çekirdek ve bellek aşırtma yapilabilme şansı.

Peki hangi modeller hangi sebeplerden ötürü tercih edilmeli?

Açılma oranları nedir? Ve açıldıktan sonra overclock kapasiteleri ne durumda oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moonglade -- 14 Nisan 2010; 14:38:40 >

• O seride çekirdek açılma şansı en yüksek 425lerde diye biliyorum. Benimki ve yeğeniminki açılmıştı açılan da çok gördük forumda. Çekirdek açılınca en kötü 3200 görürsünüz zaten. 3200 de çalışan 4 çekirdekli bir işlemci de normal bir ev kullanıcısının tüm ihtiyaçlarına cevap verir. Tabi çekirdek açılma şansı %100 değildir. Açılmayanlar da var onları da gördük.
  • her halukarda çekirdeği açılmayacak psikolojisiyle işlemci almak daha faydalı. orantıları bilmiyorum.
  • Çekirdek ve L3 açmak yazı-tura gibi,benim x3 425 imde hem çekirdek hem L3 açıldı sonrasında x3 435 aldım sadece çekirdek açıldı.Açılınca iyi ama açılmayınca hayalkırıklığı yaratıyor ben o yüzden riske girmemenizi,imkan varsa ucuz yollu bir phenom2 x4 almanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.